- 19 Mayıs 2011
- 2.347
- 56
- 113
- Konu Sahibi tourmaline
- #1.601
slm kızlar. yine kimse yok çok boşluosunuz topiğimizi
eveeeet bugün olanları anlatıyorum. aslında bugün onun için hiç mi hiç kolay bi gün deildi sınavımız vardı ve onun durumu kritikti. sınıfta kalma tehlikesi vardı anlıcanız
sınavda çok zordu.sınav çıkışı kötüydü baya
inş sınıfta kalmaz ya çok üzülürüm öyle bişe olursa
sınav öncesi olanları anlatıyim
bn okula gittim işte arkadaşlarla beraber sorulara bakıyoruz. uzaktan göz göze geldik. bu yanımıza geldi hemen
benim yakınıma geçti baya.
beraber soru tartıştık filan
sınav sonrası da uzaktan baktı önce. sonra yanımıza geldi sohbet ettik.
sonuç olarak msjımı alıp almadığını öğrenemedim. bi şekilde öğrencem inş. ama şöyle düşünüyorum. eğer hoşlanmasaydı o msja gıcık olup iyice soğuk davranırdı . her zamanki gibi davrandı. uzaktan görür görmez yanımıza geldi:78: sınav çıkışı hemen yanıma gelip sınav nasıldı diye sordu. ki normalde demişimdir öyle arkadaş olarak hiç muhabbetimiz yoktu. ya bilmiorum bn mi yanlış anlıyorum ama
kadın anlar ya hani bakıştan:26: hisseder hani. yani aşk deil belki ama bi hoşlantı yada beğeni var gibime gelio. siz ne diyosunuz kızlar
yorumlarınızı bekliyorum

eveeeet bugün olanları anlatıyorum. aslında bugün onun için hiç mi hiç kolay bi gün deildi sınavımız vardı ve onun durumu kritikti. sınıfta kalma tehlikesi vardı anlıcanız

sınav öncesi olanları anlatıyim

sonuç olarak msjımı alıp almadığını öğrenemedim. bi şekilde öğrencem inş. ama şöyle düşünüyorum. eğer hoşlanmasaydı o msja gıcık olup iyice soğuk davranırdı . her zamanki gibi davrandı. uzaktan görür görmez yanımıza geldi:78: sınav çıkışı hemen yanıma gelip sınav nasıldı diye sordu. ki normalde demişimdir öyle arkadaş olarak hiç muhabbetimiz yoktu. ya bilmiorum bn mi yanlış anlıyorum ama

yorumlarınızı bekliyorum