• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

"Mutluluğun aşk olduğunu söylüyorlar.oysa aşk mutluluk getirmez, hiçbir zaman da getirmemiştir. Tam tersine, sürekli bir kaygı durumudur aşk, bir savaş meydanıdır; kendi kendimize sürekli olarak acaba doğru mu yapıyorum diye sorduğumuz uykusuz gecelerdir. Gerçek aşk, vecd ile ıstıraptan oluşur."

-Paulo Coelho // Portobello Cadısı-

"Mutluluğun aşk olduğunu söylüyorlar.oysa aşk mutluluk getirmez, hiçbir zaman da getirmemiştir. Tam tersine, sürekli bir kaygı durumudur aşk, bir savaş meydanıdır; kendi kendimize sürekli olarak acaba doğru mu yapıyorum diye sorduğumuz uykusuz gecelerdir. Gerçek aşk, vecd ile ıstıraptan oluşur."

-Paulo Coelho // Portobello Cadısı-

güzelmişş bu arada gamzenk cım cevap verdim yazdığına ama bir önceki sayfada kaldı çok korkuttun beniii:1::1::1::1:

yani ben birbirimize karşı dürüst olduğumuzu düşünüyorum profil sayfamıza yalan yanlış şeyler yazacak kişiler değiliz. çoğu kişi gerçek hayatta olamadığını burada olmaya çalıştığı için ya öğretmen ya doktor yada ne bileyim birsürü şey işte tabiki hepsi yalan söylüyorlar demiyorum yanlış anlaşılmasın. dediğini yaptım adını arattım az kalsın kalbim duracaktı yıllar önce trafik kazasında ölmüş biriyle aynı isimdeymiş o çıktı direk bu ne dedim ayy çok korktumm ben sadece kendi resmimi gösterebilirim size onunda faydası olmaz sanırım

aaa çok şaşırdım ya ne biçim bi tesadüf bu.:44: gece gece korkuttum seni ya:44:

kızlar şu şarkıyı dinlediniz mi : Cem Adrian & Aylin Aslım - Herkes Gider Mi

dinleyip dinleyip ağlayasım geliyor benim :2::2::2::2:

Son düzenleme:
evt yükledim ama çıkmadı. kusura bakmayın kızlar. tekrar deniyeyim:50:

walla fotosunu beğenmek mi, kızlar o gördüğünüz fotoları var sadece facete..bir de 1-2 kişi beğenmiş, altlarında da 1 tane yorum var ve kendisi hiçbirini sallamamış..fotosunu beğenmek onu beğenmekle aynı şey be ya..onu hiç yapamam ki..:52:

tourmaline noooooooooollllurrr bidaha kooy çok merakk etttiiiimmm:96::96::96::96::96::96::96::96::96:

Back
X