• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

kızlar ben yatıyorum..bu saatten sonra yazacağını düşünmüyorum belki yarın yazar..bekleyemiycem daha fazla, iyi geceler sizlere, Allah herkesi sevdiğine kavuştursun....

kızlar ben yatıyorum..bu saatten sonra yazacağını düşünmüyorum belki yarın yazar..bekleyemiycem daha fazla, iyi geceler sizlere, Allah herkesi sevdiğine kavuştursun....

tmm cnm aldım msjını. cevaplaması lazım ya ne biliim. cvp yazmazsa ayıp eder vallaha:(

Son düzenleme:
Ah kocısımın ılk buyulu bakısları geldı aklıma :16::16:
Bakıslar herseyı gosterır bence ve bende o bakısları karsılıksız bırakmadım :1:

Ah kocısımın ılk buyulu bakısları geldı aklıma :16::16:
Bakıslar herseyı gosterır bence ve bende o bakısları karsılıksız bırakmadım :1:

bakislar herseyi gösterirse bende olan durumu anlatayim o zaman.

Herkesin icinde delice gözlerime bakiyordu saniyelerse, ve gülümsüyordu. ben o anda tabiiki ne yapcagimi sasiriyordu.
Yanyanaken ben bakamdigimda beni izliyor, ben bakinca gözlerime bakamiyordu, gözlerini kaciriyordu. Ve bazen gene uzun uzun bakiyordu.

Simdi ne gibi belirtidir bu, ben uzun uzun bakamiyordum, hemen heyecanlaniyordum. Ama hep yakinimi arardi. heyecanlanirdi.

ya kizlar sizce bu düsüncelerim normal mi?

Ne kadar kötü seyler olmus olsada,ne kadar kendiliginden bana yazmasada. Bu adam beni seviyor düsüncesi hep icimde. Uygun zamani bekliyor gibime geliyor. Beni kiskandirmayi hep basardi. Sabrimi deniyor snaki, ne kadar damarima basabiliri deniyor sanki.
Ya erkekler hep böylemi, simdi oyun mu oyanadi benimle?:43:

bakislar herseyi gösterirse bende olan durumu anlatayim o zaman.

Herkesin icinde delice gözlerime bakiyordu saniyelerse, ve gülümsüyordu. Ben o anda tabiiki ne yapcagimi sasiriyordu.
Yanyanaken ben bakamdigimda beni izliyor, ben bakinca gözlerime bakamiyordu, gözlerini kaciriyordu. Ve bazen gene uzun uzun bakiyordu.

Simdi ne gibi belirtidir bu, ben uzun uzun bakamiyordum, hemen heyecanlaniyordum. Ama hep yakinimi arardi. Heyecanlanirdi.
cnm durum hala boyleyse asıksınız ayol :16: ınsallah enıste adayımızda cesaretlenıp ısı cumlelere dokebılır :52:

Ne kadar kötü seyler olmus olsada,ne kadar kendiliginden bana yazmasada. Bu adam beni seviyor düsüncesi hep icimde. Uygun zamani bekliyor gibime geliyor. Beni kiskandirmayi hep basardi. Sabrimi deniyor snaki, ne kadar damarima basabiliri deniyor sanki.

ya ne desek boş cnm. sevio da olabilir vazgeçmişte olabilir. acele etme diorum. seninkinde çapkınlıkta var. bilemedim ki şimdi:26:

cnm durum hala boyleyse asıksınız ayol :16: ınsallah enıste adayımızda cesaretlenıp ısı cumlelere dokebılır :52:

artik görüsemiyoruz...beni görmedigi icinde unuttumu acep? Bazen keske kursun sonundaki sinavi basaramasaydimda, halen yaninda olsaydim diyorum...

kurstan ayrilirken, nasil ayrildik hayret ediyorum ya...ama ikimizde üzgündük isin komik tarafa. Hele elimizi uzatip hoscakal demek ne tuhafti ya...

ya bu adam beni seviyormus düsüncesinden kurtulamiyorum, sanki var birseyler ya korkak...yada ben mi gelin güvey oluyorum...ya ama cok tuhaf hislerdi...

yanı aranızdabısey olmadı sureklı bakıyordu artık bakmıyormu dogrumu anladım :26: Eskıyı okumadım kusura bakma eger dogru anladıysam capkın bakıslar olabılır yanı gecıcı :50: Lutfen cok takmamaya calıs uzulme lutfen :31:

ya ne desek boş cnm. sevio da olabilir vazgeçmişte olabilir. acele etme diorum. seninkinde çapkınlıkta var. bilemedim ki şimdi:26:

bula bula en karmasik adami bulmusum sanirim:53: bekleyim bari, bekle bekle nereye kadar...Yazarsa yazsin ya, artik sabrim tükeniyor...ama yazmiyorum ben, yoksa gene duygusal olacagim.
akrep yükselen yengec, o oglak, tam uyumlu cift diyorlarda...benim oglak bilmiyor galiba ne istedigini...

artik görüsemiyoruz...beni görmedigi icinde unuttumu acep? Bazen keske kursun sonundaki sinavi basaramasaydimda, halen yaninda olsaydim diyorum...

Kurstan ayrilirken, nasil ayrildik hayret ediyorum ya...ama ikimizde üzgündük isin komik tarafa. Hele elimizi uzatip hoscakal demek ne tuhafti ya...

Ya bu adam beni seviyormus düsüncesinden kurtulamiyorum, sanki var birseyler ya korkak...yada ben mi gelin güvey oluyorum...ya ama cok tuhaf hislerdi...

cnm bak aranızdakı ılıskıyı pek bılmıyorum ama uzaklık askı oldurmez kuvvetlendırır dıye dusunuyorum gercek seven ınsan ne olsa unutmaz :19: Bız esımle ne ayrılıklar yasadık hatta evlıyken bır sene annesı gılde yolunu bekledım :43: Yınede azalacagına arttı askmız yanı demek ıstedıgım gormuyor dıye unuttuysa senı bu adam ıcın uzulmeye degmez canım :20:

kızlar bu saat oldu hala cevap yok , sizce ışık var mı :44::59::59:

ben bir daha o yoldan nasıl geçicem, asılıyormuşum durumuna düştüm :(((((

Son düzenleme:
Back
X