• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

valla kaç yaşında olursan ol o heyecan hiç bi zmn gitmez bnce:49:

önerilerini dikkate alıcam cnm. giyincem kıyafeti ekleyip fikirlerinizi alırım:51:

Muhakkak bekliyorum yorumluycam:))

kızlar ben geldim kimse yok mu ? facei açamıyorum korkuyorum yine msj yoktur diye =((((

Ben de yeni geldim canım, var mı gelişme?

tourmaline sıkma canını.cavap vermeyecek olsa ilk mesaja da cevap vermezdi.haftasonu mehtemelen dışardadır.bel ki o da senin gibi ne yazsam diye düşünüyodur.olumlu düşün,olumsuz düşünceleri çekme üstüne..."secret" yapalım hep birlikte:9: en geç yarın sabah fece ye girdiğinde güzel bi mesajla karşılaşacaksın:66:

Kesinlikle ilk cümlene katılıyorum.

kızlar mesajı görüp ' bildiğim bir yer yok ' deyip kestirip atmaması da enterasan yani...inşallah güzel bir cvp atar da şu an sıkıntı çektiğime değer...yani cvp vermeyecek olsa kestirip atardı da..bir arkadaşım da normal bir mesaj, hani sana mesaj attım ama yanlış anlama beni gibisine de çekilebilir mesajın diyor..

Son düzenleme:
Muhakkak bekliyorum yorumluycam:))

Ben de yeni geldim canım, var mı gelişme?

Kesinlikle ilk cümlene katılıyorum.

bnde dışardaydım yeni geldim:49:

tmm cnm :49:ne zmn gitceimiz kesinleşsin. bi kaç kombin eklerimm. en güzelini seçersiniz:49:

tourmalincim dışarı çıktığında gördün mü peki onu?

kızlar mesajı görüp ' bildiğim bir yer yok ' deyip kestirip atmaması da enterasan yani...inşallah güzel bir cvp atar da şu an sıkıntı çektiğime değer...yani cvp vermeyecek olsa kestirip atardı da..bir arkadaşım da normal bir mesaj, hani sana mesaj attım ama yanlış anlama beni gibisine de çekilebilir mesajın diyor..

Evet bunu ben de düşündüm ama bu mesajda istenen tarafa çekilebilecek mesajlar var, yani işine geldiği gibi yorumlaması bakımından rahatlatıcı bi mesaj. Napıcaktın peki açık açık çıkalım falan mı diycektin çocuğaa. Orta karar bi mesaj işte, ne yapabilirsin ki ondan emin olmayan biri olarak.

tourmaline .!.:
fotolarınıza bakabilir miyim , tekrar ekleyebilir misin ?

bu arada ben senin olayını unutmuşum azıcık hatırlatabilir misin bana ?

çocuğa yazdığım son mesaj çok saçma oldu galiba ya :((((

bak şunu yazdım :

sağol ben de iyiyim :) koşuşturmayla geçiyor..son derslere de gelememiştim o yüzden..tatil planlarım suya düştü de ben de yakınlarda yüzmek için bir yer arıyorum önerebileceğin bir yer vardır senin diye düşünmüştüm..

Canım Merhaba
Lise son sınıftayken benim sınıfa yıl sonuna doğru nakil gelen biri vardı . İlk başlarda pek bana sıcak gelmemişti . Ama daha sonra onu tanıdığımda çok duygusal , çok tatlı , çok sıcak kanlı biri olduğunu görünce ondan hoşlanmaya başladım , O da bana karşı ilgisiz deil gibiydi .
Lise son sınıfta olduğumuz için hem ygs hem de dersler çok fazla olduğu için pek yakınlaşma şansımız olmadı . Daha sonra okul bitti , artık birbirimizi pek görmemeye başladık. O üniversiteye gitti, bende bu sene bir daha hazırlandım .
Sadece eski arkadaşlar buluşunca onu görüyorum. Orada da çok çekingen biri olduğu için onun bana karşı ne hissettiğinden hiç bişi anlamıyorum.
O erkek olduğu için teklifin ondan gelmesini istiyorum ama o da çok çekingen olduğu için bi türlü onu konuşturamadım .
Ne yapacam çok kararsızım.

Senin mesaja da gelince ;

Mesajda bi sorun yok bence gayet güzel . Mesajda onunla ilgilendiğini ima etmişsin bence. Benimki gibi çok saf biri değilse ona karşı bişeyler hissettiğini anlamıştır :))

Mesaj sayım 100 ulaşmadığı için özelden atamadım :(

Son düzenleme:
Canım Merhaba
Lise son sınıftayken benim sınıfa yıl sonuna doğru nakil gelen biri vardı . İlk başlarda pek bana sıcak gelmemişti . Ama daha sonra onu tanıdığımda çok duygusal , çok tatlı , çok sıcak kanlı biri olduğunu görünce ondan hoşlanmaya başladım , O da bana karşı ilgisiz deil gibiydi .
Lise son sınıfta olduğumuz için hem ygs hem de dersler çok fazla olduğu için pek yakınlaşma şansımız olmadı . Daha sonra okul bitti , artık birbirimizi pek görmemeye başladık. O üniversiteye gitti, bende bu sene bir daha hazırlandım .
Sadece eski arkadaşlar buluşunca onu görüyorum. Orada da çok çekingen biri olduğu için onun bana karşı ne hissettiğinden hiç bişi anlamıyorum.
O erkek olduğu için teklifin ondan gelmesini istiyorum ama o da çok çekingen olduğu için bi türlü onu konuşturamadım .

Mesajda bi sorun yok bence gayet güzel . Mesajda onunla ilgilendiğini ima etmişsin bence. Benimki gibi çok saf biri değilse ona karşı bişeyler hissettiğini anlamıştır :))

face te filan konuşuo musunuz peki cnm?

bnde dışardaydım yeni geldim:49:

tmm cnm :49:ne zmn gitceimiz kesinleşsin. bi kaç kombin eklerimm. en güzelini seçersiniz:49:

tourmalincim dışarı çıktığında gördün mü peki onu?
hayır cnm görmedim..
Evet bunu ben de düşündüm ama bu mesajda istenen tarafa çekilebilecek mesajlar var, yani işine geldiği gibi yorumlaması bakımından rahatlatıcı bi mesaj. Napıcaktın peki açık açık çıkalım falan mı diycektin çocuğaa. Orta karar bi mesaj işte, ne yapabilirsin ki ondan emin olmayan biri olarak.
ay canım yok sadece herkesin mesajı nasıl algıladığına bakıyorum da herkes farklı algılıyor :D:D bakalım o ne tarafa çekicek :)
Canım Merhaba

canım faceten ekle sen de benim gibi :)) ortak arkadaşlarla sık sık görüş, en yakın olduğu kişilerle samimiyet kur ki sürekli ona senden bahsedilsin..

bir de mesajımdaki hangi cümleyle ona karşı ilgili olduğumu ima etmişim ?

Son düzenleme:
Zaten bir türlü anlamıyorum;

Bir insan niçin çevrimdışı olarak girer faceye?

ben hiç online olmuyorum ki facete, chat kısmından chat yapmak hoşuma gitmiyor..ben de hep çevrimdışıyım yani çevrimdışı olunabiliyor mu orda bilmiyorum ? chati hiç açmıyorum yani..ne de olsa facete alakalı alakasız bir süre kişi ekli..

gelmiycek cvp :2::2::2::2::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

nöbetteyim ama yok :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

eğer cvp atmazsa hiç üzülme cnm. önünden nası geçcem die hiç düşünme. asıl o utansın çekinsin senin yüzüne nası bakcaını düşünsün. sen gayet normal bi soru sordun. onun cvp vermemesi ayıp bnce.:47: asılma gibi bi durum da yok kesinlikle....

Çıldırtmak istiyor galiba bu çocuk seni. Sakin oll.
başarıyor :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
eğer cvp atmazsa hiç üzülme cnm. önünden nası geçcem die hiç düşünme. asıl o utansın çekinsin senin yüzüne nası bakcaını düşünsün. sen gayet normal bi soru sordun. onun cvp vermemesi ayıp bnce.:47: asılma gibi bi durum da yok kesinlikle....

:(((((((((((((((((((((((((((((((((((

ee kızlar, ciddi ciddi düşüenlim, cvp gelmezse napicam ? bir planınız var mı ? :((((((((((((

Hayır ilkine cevap verip buna vermediğine göre, kendine asılan kızların mesajlarından biri olmadığı için şok mu geçirdi acaba? Ayyyy ne kadann yakışıklısın falan demediğin için şaşırdı mı.

Bence kesinlikle yazmamalısın, eğer birkaç güne kadar cevaplamazsa "çok ince(!)" olduğunu vurgulayan bi mesaj atarsın istersen.

Ben hala yazacağını düşünüyorum o ayrı mesele.

Back
X