• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

Benim durumum erkek arkadaşım askerden geleli 1,5 ay oldu gelmeden önce söz diyip duruyodu şimdi pek oralı değil acaba beni sevmiyomu istemiyormu diye düşünüyorum ama msj atmakta geciksem endişeleniyor anlayamıyorummmm:59:

Hem ilgili istekli, hem de kaçıyor değil mi.. Evet kesinlikle bizdensin, hoşgeldin. :)) Zamala bir şeylerin oturmasını veya seni daha iyi tanımayı istiyor olabilir mi?

Yok aslında hep nişandan evlenmekden bahsediyor ama bilemiyorum:S kaçmıyorda aslında ama hemn olmasını istediği şeyi geciktirdi sanki biraz çokta ilgileniyorda ama nie böyle oldu birden anlayamadım:44:

ben bizim duruma benzetemedim keşke öyle olsa bizimkide biz daha sevgili bile olamadıkki...

Aslında sevgili olduktan sonraki aşama da değişmiyor.

Kısmet açtırıcam valla artık.:60:

Melodi ailesine açamamıştır belki konuyu?

tour da kayboldu adama ağzının payını veriyor heralde. :60:

Benim durumum erkek arkadaşım askerden geleli 1,5 ay oldu gelmeden önce söz diyip duruyodu şimdi pek oralı değil acaba beni sevmiyomu istemiyormu diye düşünüyorum ama msj atmakta geciksem endişeleniyor anlayamıyorummmm:59:

Canım, askerlik zordur .
Askerden yeni gelmiş, bırak biraz stres atsın , askerlik psikolojisinden bi kurtulsun .

Biraz empati kurmalısın , kendini onun yerine koy .

Benim abimde askerden gelince sevdiceği ile böle sorunlar olmuştu ama aştılar...

Canım, askerlik zordur .
Askerden yeni gelmiş, bırak biraz stres atsın , askerlik psikolojisinden bi kurtulsun .

Biraz empati kurmalısın , kendini onun yerine koy .

Benim abimde askerden gelince sevdiceği ile böle sorunlar olmuştu ama aştılar...
Hmm korkuyorum işte boşa umutlanıyorum gibi hissediyorum utandıracam seni göreceksin diyor ama yinede korkuyorm:43:

Back
X