• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

çok yakın bi arkadaşıma sevgilisi hep aşık veysel dinletirdi güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa..... varya işte onu ne bozulurdu kız o geldi aklıma şimdi:52::52::52::52:

kızlar bu iki şarkıyı da paylaştım, inşallah yanlış anlayıp da oluruna bırakmaz :D:D:84::84::84::84::84::84::84::84:

tekrar msj atmayı düşünüomusun peki cnm. :26: cvp vermediya soruna söle imalı bi msj atabilirsin mesela. sonrada silebilirsin face ten:18:

ya aklıma yaptığım bişe geldi:51: size anlatmak istedim:18: bu dediğim çocukla biz bi projede görev aldık bu sene. bu da başkandı projede. bi toplantı vardı arkadaşım katılamıcaktı . bana çocuğun numarasını verdi ki bişe olursa ararsın die. o zamana kadar numarası yok tu bnde. kaydettim tabi memnuniyetle.:60:
sonra bu proje için bişe sorma bahanesiyle ( bn öyle umuyorum en azından:60:) bi akşam beni aradı. tabi heycanla açtım telefonu. bu uyanık ses vermedi bi süre. bnde alo diyip ismini söledim direk:37: yani numarasını aldığımı anlamış oldu:47: sonradan çok utandım yahu:78: keşke direk smini sölemeseydim o tanıtsaydı kendini:43:

tekrar msj atmayı düşünüomusun peki cnm. :26: cvp vermediya soruna söle imalı bi msj atabilirsin mesela. sonrada silebilirsin face ten:18:
açıkcası şu an bir daha mesaj stresi çekmek istemiyorum..öyle bir niyetim yok..belki mesaj atmadan direk silerim ama :D
ama silerse adam tourmaline nin umduğunu bulamayıp sildiğini düşünmezmi:26::26::26::26::26:

evet düşünür ama düşünmesi umrumda olur mu bilmem ki :) :24:

ya aklıma yaptığım bişe geldi:51: size anlatmak istedim:18: bu dediğim çocukla biz bi projede görev aldık bu sene. bu da başkandı projede. bi toplantı vardı arkadaşım katılamıcaktı . bana çocuğun numarasını verdi ki bişe olursa ararsın die. o zamana kadar numarası yok tu bnde. kaydettim tabi memnuniyetle.:60:
sonra bu proje için bişe sorma bahanesiyle ( bn öyle umuyorum en azından:60:) bi akşam beni aradı. tabi heycanla açtım telefonu. bu uyanık ses vermedi bi süre. bnde alo diyip ismini söledim direk:37: yani numarasını aldığımı anlamış oldu:47: sonradan çok utandım yahu:78: keşke direk smini sölemeseydim o tanıtsaydı kendini:43:

yooo niye utanıyorsun, zaten alma sebebin belli..

burda herkes yaşını söyledi de bir seninkini bilmiyorum o yüzden...
bir de hiçbirimizin daha önce bir sefgilisi olmamış seni merak ettim :D

Söyliyecem ama çok küçüksün falan demeyin olur mu???

20 yaşındayım:40::40::40:

Daha önceki ilişkilerime gelince de o konuda kendimden iğreniyorum ...

Aynı anda 3 kişiyle çıkıyodum çünkü üçünden de hoşlanıyodum. İşin kötü yanı bu üçü de yakın arkadaştı . Daha sonra durumu anladıklarında beni yerin dibine soktular ....

Lise 1 deydim o zaman . O gün bu gündür bir daha biriyle çıkmadım .

Söyliyecem ama çok küçüksün falan demeyin olur mu???

20 yaşındayım:40::40::40:

Daha önceki ilişkilerime gelince de o konuda kendimden iğreniyorum ...

Aynı anda 3 kişiyle çıkıyodum çünkü üçünden de hoşlanıyodum. İşin kötü yanı bu üçü de yakın arkadaştı . Daha sonra durumu anladıklarında beni yerin dibine soktular ....

Lise 1 deydim o zaman . O gün bu gündür bir daha biriyle çıkmadım .

napmışsın sen yahu:44: şaşırdım baya:53::53:

Back
X