• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

Ben 31 oluyorum, o 33 yaşında..

Önceden sevgilim olmadı kendi tercihimdi, ama görüştüğüm çok insan oldu.

Başka sorun?:))

Son düzenleme:
kızlar canım sıkıldı napiyorsunuz ?
siz genelde durup durup gece 1 gibi muhabbete dalıyorsunuz benden sonra, niye ki ? o saatte kadar neden uyumuosunuz ki ? :26:

başka sorum yok cnm. teşekkür ediyorum:71: mrk ettiklerimi özelden sorarım:49:

Ne kadar resmi bir dil kullanıyosun bugün. :))

siz genelde durup durup gece 1 gibi muhabbete dalıyorsunuz benden sonra, niye ki ? o saatte kadar neden uyumuosunuz ki ? :26:

Ben film izliyorum canım. Sen napıyosun?

ayy kızlar düşündükçe içime sıkıntılar geliyor, biz bu çocukla hep aynı şeyleri mi yaşayıp durucaz sessiz sessiz, bu bana hayatta açılmayacak,hiçbir zaman bir mesaj bile atmayacak..ama gelip apartmanımın önünde falan bekleyecek :( yani ben umutsuz birinden hoşlanıyorum galiba, karşıma çekip çıkma teklifi etmezsem bu iş olmayacak, ama teklif edersem de olmayabilir tabi...çünkü teklif anında o vınnn içeriye kaçabilir...:50::50::14::14:

bn hep buradayım aslında:26:

bi yandan ders çalışıom. arada nete takılıom face falan işte dolanıom:51:

ayy kızlar düşündükçe içime sıkıntılar geliyor, biz bu çocukla hep aynı şeyleri mi yaşayıp durucaz sessiz sessiz, bu bana hayatta açılmayacak,hiçbir zaman bir mesaj bile atmayacak..ama gelip apartmanımın önünde falan bekleyecek :( yani ben umutsuz birinden hoşlanıyorum galiba, karşıma çekip çıkma teklifi etmezsem bu iş olmayacak, ama teklif edersem de olmayabilir tabi...çünkü teklif anında o vınnn içeriye kaçabilir...:50::50::14::14:

Vayy, demek teklif etmeyi düşünmeye başladın, dedim canım bu çocuk seni kıvama getirecek:)) Ben evde yalnızım günlerdir, bizimkiler gittiler 1 ay yalnızım kızlar, eskiden zaman yalnızken çabuk geçerdi, şimdi o kadar zor geçiyor ki yaa:((

hiiç topiğe bakıyorum sadece spor yaptım azıcık, filmin adı ne ?
tvde mi izliosun pc de mi ?

Pc de canım. Ya Sonra'yı izledim, şimdi de Rapunzel'i izliyorum, Karmakarışık adıyla tekra çekilmiş.:)) Ve kızlar biliyo musunuz Rapunzel bile erkeğini söke söke almayı biliyor.;)))

evt yakında görcem sanırım. demiştim ya tanıtıma gidicez die. hftaya olcak büyük ihtimalle:51:

yrnda bi okulu kolaçan ediyim belki rastlarım:43:

Finallerde de görüşürsünüz diye düşünmüştüm aynı bölümde miydiniz? Bence de kolaçan et bunlar son fırsatlar bu sene için. :)

Kızlar çabuk yazın roman mı yazıyosunuz yahuu? :))

Bakın size ne diycem hani şu ünlü sözlükler var ya nettei onlardan birinde tesadüfen gördüm erkeklerin hoşlanma belirtilerinde "kızla hiç ilgilenmiyormuş gibi davranmak, hoşlandığı kız mekana girdiğinde asla onunla ilgilenmemek" gibi maddeler var ekeklerin kendi ağzından. Hanid iyordunuz ya nerden anladın hoşlandığını diye, kanıt olsun diye sundum:))))

Finallerde de görüşürsünüz diye düşünmüştüm aynı bölümde miydiniz? Bence de kolaçan et bunlar son fırsatlar bu sene için. :)

evt cnm aynı sınıftayız. finaller hftaya. evt hftaya kesin görüşcez:66:

bide yaz tatilimizde az.:66: okulun erken açılmasına bu kadar sevinceim aklıma gelmezdi:60:

evt bu sene de böle bitti maalesef. belki de kimseyle çıkmak istemiodur.:44: bilemiorum ki:14:

Back
X