• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

sanmıyorum cnm ya. ne kadar iyi niyetlisiniz. :5:

ama hoşlanmıo bile olsa en azından bi teşekkür edebilirdi. teşekkür etmesinden benden hoşlanıo sonucunu çıkarmazdım ztn ama bi teşekkür bile etmemesinde onun ne kadar kaba olduğunu anlamış oldum bn öyle bilmiodum çünkü:50:

canım aslında şunu diyebilirsin ikinci mesaj atıp ; kandil mesajı yazmıştım telimde kayıtlı olan herkese gitti ya yanlışlıkla sanırım sana da gitti o mesaj, numaram da kayıtlı değildir sende kim attı diye düşünme,iyi geceler..ben gamzenk

biir erkeğin bana aşık oldugnu benm için ağlamasından anlarım ben aşık olduğumdaysa seneler geçsede haala onun için herşeyden vazgeçebileceğimi bilidiğimden anlarım ki buda senelerin onu bende unutturmadığını yani gerçek aşkım oldugunu gösterir

sen elinden geleni yaptın ama artık boşver bunu tamamen. bi kandil mesajına bile cevap vermiyo. boşver.

aslında bn hiç bişe yapmadım cnm hoşlandığımı belli edecek bugüne kadar. :37:

bu ilkti. :43: bundan sonra yapcaımı da sanmıyorum cnm. ztn ilk o geldi bnle ilgilendi. yolda görsem slm vermezdim. çünkü sınıfta hiç konuşmuadığım biriydi daha önce.

canım aslında şunu diyebilirsin ikinci mesaj atıp ; kandil mesajı yazmıştım telimde kayıtlı olan herkese gitti ya yanlışlıkla sanırım sana da gitti o mesaj, numaram da kayıtlı değildir sende kim attı diye düşünme,iyi geceler..ben gamzenk

mantıklı bi msj ama. numaram kayıtlı da olabilir.

ayrıca daha msj atmam bn ya:14: banane o koşsun peşimden:63:

tourmalincim bu topiktekilerin kaderi sanırım msj atıp cvp alamamak:43:

neyse en kötüsü belirsizlikti. en azından artık hareketlerinden filan umutlanmıcam:19: çünkü hoşlansaydı hmn msj atardı die düşüncem. bu da unutmamı kolaylaştırcak:43:

gamzenk üzülme canım attığın iyi oldu belirsizlik yüzünden üzülmektense gerçeği bilde üzül zaman geçtikçe unutursun zaten en azından 1,5 - 2 ay görmeyeceksin

gamzenk üzülme canım attığın iyi oldu belirsizlik yüzünden üzülmektense gerçeği bilde üzül zaman geçtikçe unutursun zaten en azından 1,5 - 2 ay görmeyeceksin

çok saol cnm. evt gerçeği bilmek daha iyi en azından daha fazla umutlanmazsın:36:

evt 2 ay görmeyeceğim inş unuturum o süreçte:43:

biz daha iyilerini hakediyoruz kızlar. süründürmeyecek, değer verecek birisi elbet çıkacak karşımıza. boşuna bunlarla zaman kaybetmeyelim derim.

aslında bn hiç bişe yapmadım cnm hoşlandığımı belli edecek bugüne kadar. :37:

bu ilkti. :43: bundan sonra yapcaımı da sanmıyorum cnm. ztn ilk o geldi bnle ilgilendi. yolda görsem slm vermezdim. çünkü sınıfta hiç konuşmuadığım biriydi daha önce.

yahu erkekler düz mantık. kadınlar gibi değil. bence eğer kendi duygularından eminsen direkt konuş. belki çocuk sana arkadaş gözüyle bakıyordu şimdiye kadar. bence sevgili olma düşüncesini onun aklına sokman gerekir. en azından belli et.
mesajı da öyle herkese gönderilen mesajlardan atmasaydın keşke..

yahu erkekler düz mantık. kadınlar gibi değil. bence eğer kendi duygularından eminsen direkt konuş. belki çocuk sana arkadaş gözüyle bakıyordu şimdiye kadar. bence sevgili olma düşüncesini onun aklına sokman gerekir. en azından belli et.
mesajı da öyle herkese gönderilen mesajlardan atmasaydın keşke..

direkt konuşamam cnm ya. en dandirik msjıma bile cvp yazmadı die bozuldum baya. bide konuşup reddedilirsem bidaha yüzüne bakamam yerin dibine geçerim heralde:43:

mesajı da öyle herkese gönderilen mesajlardan atmasaydın keşke..[/QUOT

bende aynı fikirdeyim konuş söyle ve git en azından aklına sok zaten hoşlandığı birisi yoksa sana mutlaka fırsat verir..

mesajı da öyle herkese gönderilen mesajlardan atmasaydın keşke..[/QUOT

bende aynı fikirdeyim konuş söyle ve git en azından aklına sok zaten hoşlandığı birisi yoksa sana mutlaka fırsat verir..

açık açık söyle diosunuz yani:53: o kadarını yapamam ama. belli etmeye çalışırım. çünkü soğuk durdum bugüne kadar hep:37:

neyse artık bakalım yakında görcem nası davrancak. şu tanıtım işi iptal olmasaydı iyi olcaktı. hem beraber baya bi vakit geçircektik. kesin anlardm hoşlanmadığını. kaç kere gelip söyledi ayıp oldu biraz:51:neyse aman oh cnma değsin iyi oldu biraz da o reddedilsin:63:

açık açık söyle diosunuz yani:53: o kadarını yapamam ama. belli etmeye çalışırım. çünkü soğuk durdum bugüne kadar hep:37:

neyse artık bakalım yakında görcem nası davrancak. şu tanıtım işi iptal olmasaydı iyi olcaktı. hem beraber baya bi vakit geçircektik. kesin anlardm hoşlanmadığını. kaç kere gelip söyledi ayıp oldu biraz:51:neyse aman oh cnma değsin iyi oldu biraz da o reddedilsin:63:

sen bilirsin ama başka birisi senden hızlı davranıp kaparsa çok pişman olursun keşkelerinle kalırsın en azından şansını dene olursa olur olmazsa olmaz ama ilerde iyiki yapmışım diyeceksin ve kendi kaybeder tabi bu olumsu tarafı herşy daha güzelde olabilir bunu sakın unutma...

sen bilirsin ama başka birisi senden hızlı davranıp kaparsa çok pişman olursun keşkelerinle kalırsın en azından şansını dene olursa olur olmazsa olmaz ama ilerde iyiki yapmışım diyeceksin ve kendi kaybeder tabi bu olumsu tarafı herşy daha güzelde olabilir bunu sakın unutma...

haklısın cnm başka biriyle çıktığını görsem çok üzülürüm:43:

ama kimseyle çıkcaını sanmıyorum. daha öncede demiştim dindar biri. o sebepten çıkmak istemio olabilir die. okulun ilk senesinde kapalı bi kızla çıkar gibi oldular. hatta biz arkadaşlarla takip ederdik bunları sürekli. sonra ne olduysa ayrıldılar. çok uzun sürmedi ilişkileri:51:

bilemiyorum tabi belki de hoşlandığı başka biri vardır ama zannetmiyorum:44:

Back
X