• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

walla geçmişte etrafımda çok dolanan sürekli bana bakan sınıf arkadaşıma aramızda ne var bizim diye sormuştum, ayy Allahım sormaz olaydım , hiçbir şey yok demesin mi, deli oldum resmen, ve 1 sene o kadar kötü geçti ki anlatamam..tüm dengesizler beni buldu şu ana dek ya..bu çocuk da dengesiz, ya insanlar dengeli bana gelince dengesizleşiyorlar, niyeyse ben anlamadım niye böyle davrandıklarını..

belki de senden hoşlanıodu ama o an söyleyemedi:26: bi de o zmn kaç yaşında olduğun da önemli tabi.

beni de dengesizler buluo sanırım:43:

off bir de hoşlandığını da biliyorum artık eminim ama niye böyle yapıyor ki ya , söylesin bitsin ,kesin bunun bir sevgilisi var heralde :(:(:(:(

cnm hoşlsndığından emin misin:26:

gerçekten hoşlansaydı msjına cvp atması gerekmez miydi:26:

cnm hoşlsndığından emin misin:26:

gerçekten hoşlansaydı msjına cvp atması gerekmez miydi:26:

beden , vücut dili , kapıda bacıda beklemesi , o günkü arkadaşıyla muhabbeti , bir şarkı yayınlayınca hemen ertesi günü aniden çıkıp bana bakıp içeri girmesi, beni görünce üstüme düşücekmiş gibi balkonda bana doğru yanaşıp sürekli bana bakması , daha aklıma gelmeyen bir sürü şeyden sonra evet bunlar benim gözüme gözüme niye sokuluyor onun tarafından bilmiyorum ama hoşlandığı ve yoğun bir ilgi olduğu belli..sadece niyetini ve hayatında biri olup olmadığını bilemiyorum....belki yazmışımdır ama aklıma şu geliyor; bir sevgilisi var ve benim 2. mesajıma cevap verse muhabbeti uzatacağımdan sevgilisinin görme ihtimali var demek ki o yüzden 2.ye cevap vermedi diye düşünüyorum..aslında benim silmem gerekir onu hala neden silmediğimi bilmiyorum sanırım sizin silme sakın deyişinizden çok etkilendim ama hala silmek ve ona bu duruma kızdığımın tepkisini bu şekilde vermek istiyorum da yapar mıyım bilmiyorum..

beden , vücut dili , kapıda bacıda beklemesi , o günkü arkadaşıyla muhabbeti , bir şarkı yayınlayınca hemen ertesi günü aniden çıkıp bana bakıp içeri girmesi, beni görünce üstüme düşücekmiş gibi balkonda bana doğru yanaşıp sürekli bana bakması , daha aklıma gelmeyen bir sürü şeyden sonra evet bunlar benim gözüme gözüme niye sokuluyor onun tarafından bilmiyorum ama hoşlandığı ve yoğun bir ilgi olduğu belli..sadece niyetini ve hayatında biri olup olmadığını bilemiyorum....belki yazmışımdır ama aklıma şu geliyor; bir sevgilisi var ve benim 2. mesajıma cevap verse muhabbeti uzatacağımdan sevgilisinin görme ihtimali var demek ki o yüzden 2.ye cevap vermedi diye düşünüyorum..aslında benim silmem gerekir onu hala neden silmediğimi bilmiyorum sanırım sizin silme sakın deyişinizden çok etkilendim ama hala silmek ve ona bu duruma kızdığımın tepkisini bu şekilde vermek istiyorum da yapar mıyım bilmiyorum..

silme cnm boşver hiç umursamıomuş gibi gözükmen daha iyi bnce:45: sen silince iyice havalanabilir

inş sevgilisi yoktur...

çünkü sevgilisi olupta bunları yapıyorsa o erkeğe güvenilmez bnce:26:

inş cnm:14:

ama tatil bittikten sonra da sürekli görcem.:18:

o yüzden tatilde ne yapıp edip unutmam lazım:43:

tatilimiz de 3 ay deil 2 ay maalesef:95:

tatilde neler yapıcaksın ? kafanı dağıtmalısın mutlaka, ay ben napicam sabah evden çıkıyorum görüyorum,akşam eve geliyorum görüyorum,hatta görmesem bile çalıştığı yeri görüyorum hep,diyorum şimdi bana bir yerlerden mutlaka bakıyordur bu diyorum hep :( hastalık gibi bişey bu ya..

tatilde neler yapıcaksın ? kafanı dağıtmalısın mutlaka, ay ben napicam sabah evden çıkıyorum görüyorum,akşam eve geliyorum görüyorum,hatta görmesem bile çalıştığı yeri görüyorum hep,diyorum şimdi bana bir yerlerden mutlaka bakıyordur bu diyorum hep :( hastalık gibi bişey bu ya..

seninkide çok kötü hakikaten ya. en azından bn bi müddet uzaklaşıcam.

kuzenlerim şehir dışındalar onları görmeye gitcem büyük ihtimal. bi de arkadaşla turlara katılmayı düşünüoruz bakalım kısmet olursa:51: unuturum bi şekilde boş kalmazsam:63:

sen ne yapıcaksın cnm??

Son düzenleme:
seninkide çok kötü hakikaten ya. en azından bn bi müddet uzaklaşıcam.

kuzenlerim şehir dışındalar onları görmeye gitcem büyük ihtimal. bi de arkadaşla turlara katılmayı düşünüoruz bakalım kısmet olursa:51: unuturum bi şekilde boş kalmazsam:63:

sen ne yapıcaksın cnm??

hiçbirşey yapamıycam canım, tatile gidemiyorum.. aynı hayatıma devam..:(((

hiçbirşey yapamıycam canım, tatile gidemiyorum.. aynı hayatıma devam..:(((

biraz uzaklaşaydın iyi olurdu aslında. ama gelince yine aynı tas aynı hamam.

unutmanın yolu ne bilio musun. çivi çiviyi söker diyip başka biriyle çıkmak:37: başka bi yolu yok bnce:50:

biraz uzaklaşaydın iyi olurdu aslında. ama gelince yine aynı tas aynı hamam.

unutmanın yolu ne bilio musun. çivi çiviyi söker diyip başka biriyle çıkmak:37: başka bi yolu yok bnce:50:

evet ama nerden bulucam birini :D ben zor beğenen biriyim, aslında ilk defa birini beğendim , belki de o beni beğenmeden önce ben onu beğenmişimdir..şöyle güven vericek , düzgün işi gücü olan, aklı başında, ciddi biri çıksa keşke karşımıza..hoşlantı olmadan da olmaz tabii..bir de benim huyumdur başkası aklımdayken , biriyle çıkamam sıkılırım çoook.

evet ama nerden bulucam birini :D ben zor beğenen biriyim, aslında ilk defa birini beğendim , belki de o beni beğenmeden önce ben onu beğenmişimdir..şöyle güven vericek , düzgün işi gücü olan, aklı başında, ciddi biri çıksa keşke karşımıza..hoşlantı olmadan da olmaz tabii..bir de benim huyumdur başkası aklımdayken , biriyle çıkamam sıkılırım çoook.

orta okulu saymazsak. bnde ilk defa birinden hoşlanmıştım:43:

inş çıkar umudumuzu yitirmeyelim:49:

tabii benim hoşlandıklarım oldu da yanlış dedim galiba, ilk defa birinin tipini de beğendim manasında..hem de ilk defa biri benden hoşlanmadan önce ben onu beğendim..ama başlatan o oldu tabii..

anladım cnm. yok biz bunla 1 senedir aynı sınıfta olmamıza rağmen hiç öyle yakışıklılığıyla dikkatimi çekmemişti:50:

bnle ilgilendikten sonra beenmeye başladım. hatta ilk başlarda yine beenmiodum.:50: nie gelio ki yanımıza filan diodum.:9: sonradan sonradan hoşlanmaya başladım:1:

Back
X