• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

cvp yok mu hala ?

yok yani bu yanıma gelip konuşması sohbetler haziran ayından bu yana oldu yoksa dün attım mesajı bakalım hala girmemiş gözüküyor umarım yazar :) ve dediğin gibi belki de düşündüğünden gecikiyordur görücem bakalım bir kaç güne canım teşekkür ederim yorumların için :)

hayır kaçmadı tel.le konuşuyordu ne o bana baktı ne de ben ona baktım..ama benim hikayem bitti..bundan sonra sizden güzel haberler bekliyorum kızlar..

illa o olcak die bişe yok ki. bnde kendimi illa ona şartlamıorum yada şartlamamaya çalışıorum diyim .belki ondan daha çok hoşlanabilceğim birisi çıkar karşıma die umuyorum:31:

nie hikayen bitsin ki.
başka biri olur belki. hem daha cesur, daha akıllı biri.:49:

bnde senin güzel haberlerini bekliyorum:69:

illa o olcak die bişe yok ki. bnde kendimi illa ona şartlamıorum yada şartlamamaya çalışıorum diyim .belki ondan daha çok hoşlanabilceğim birisi çıkar karşıma die umuyorum:31:

nie hikayen bitsin ki.
başka biri olur belki. hem daha cesur, daha akıllı biri.:49:

bnde senin güzel haberlerini bekliyorum:69:

yani hikayem bitti derken, onunla ilgili olan hikaye bitti..sonuçta baş kahraman benim hikayede..elbet başkaları da çıkar..inşallah ya herşeyin hayırlısı olsun,hayırlı olucak , bizi üzmeyecek insanlara rast gelelim..( bu arada sabah marketteydi görünce içim acıdı o beni görmedi :( )

kızlar bugün arkadaşımdan bişe öğrendim. size anlatıp anlatmamak konusunda kararsızdım çok önemli bişe deil çünkü. neyse anlatıyim yine de.

benimkinin yakın arkadaşı benim yakın arkadaşıma msj atmış. bu arkadaşı da hani benim tatil planlarımı soran çocuk var ya o işte.:51: bişe sormuş öyle önemli bişe deil. arkadaşımda mesaja ertesi gün cvp yazmış. çocukta şu an meşgulüm sonra konuşalım demiş. daha önce de dediğim gibi bizim bu çocuklarla pek arkadaşlığımız yok hatta hiç yok. bizde arkadaşımla sohbet ederken bn dedim ki galiba bu çocuk senden hoşlanıo, okulda da biraz ilgili gibi arkadaşımla. içimdende geçiriorum ki ne güzel olur onlar iki yakın arkadaş biz iki yakın arkadaş çift olsak die:37: arkadaşım bilmio benim durumumu gerçi o yüzden içimden geçiriorum sadece:9: sonra arkadaşım dedi ki sanki benle ilgili deildi ya. acaba başkasıyla ilgili bişey mi dicekti dedi. :53: tabi ben konuyu hemen kendi üzerime çektim. acaba benle ilgili bi durum olabilir mi diye:44: muhtemelen deildir ama naparsınız umut fakirin ekmeği:43:

yani hikayem bitti derken, onunla ilgili olan hikaye bitti..sonuçta baş kahraman benim hikayede..elbet başkaları da çıkar..inşallah ya herşeyin hayırlısı olsun,hayırlı olucak , bizi üzmeyecek insanlara rast gelelim..( bu arada sabah marketteydi görünce içim acıdı o beni görmedi :( )

keşke sende biraz uzaklaşabilseydin ondan.

görmeyince öyle güzel ki unutuo insan. gün içinde hiç aklıma gelmio şaşırıyorum kendime:9:

keşke sende biraz uzaklaşabilseydin ondan.

görmeyince öyle güzel ki unutuo insan. gün içinde hiç aklıma gelmio şaşırıyorum kendime:9:

ben sildim canım , ama silerken bu kadar üzüleceğimi tahmin etmemiştim :( onun ne kadar umrunda olur bilmiyorum ama işte ne umutlarla eklemiştim, silerken gözlerim doldu :58::43::43: çok içim acıdı :(

Son düzenleme:
ben sildim canım , ama silerken bu kadar üzüleceğimi tahmin etmemiştim :( onun ne kadar umrunda olur bilmiyorum ama işte ne umutlarla eklemiştim, silerken gözlerim doldu :58::43::43: çok içim acıdı :(

sildin demek.

anlıyorum cnm. üzüntü duyman çok normal tabi.

bi an önce unutursun inş. daha iyileri çıkar karşına.

yalnız merak ediyorum şimdiki tavrı ne olcak:37:

sildin demek.

anlıyorum cnm. üzüntü duyman çok normal tabi.

bi an önce unutursun inş. daha iyileri çıkar karşına.

yalnız merak ediyorum şimdiki tavrı ne olcak:37:

walla zaten kaçıyordu ne kadar umrunda olabilir ki ?
altı üstü feysten sildim,sanal ortam falan ama içime oturdu resmen :( :50::50: çok kötüyüm :50:
sabaha kadar ağlarım belki :( adama tavır yapayım dedim ben mahvoldum :(

Son düzenleme:
walla zaten kaçıyordu ne kadar umrunda olabilir ki ?
altı üstü feysten sildim,sanal ortam falan ama içime oturdu resmen :( :50::50: çok kötüyüm :50:
sabaha kadar ağlarım belki :( adama tavır yapayım dedim ben mahvoldum :(

bnde hep böyle üzülceğini hissettiğim için silme diodum.

ama iyi yaptın orda durup aklını kurcalıcana sildin kurtuldun.

inş bi an önce unutursun. biliyorum zor ama üzülmemeye çalış. başka bişeylerle ilgilen düşünme fazla.

benimkinden de bi cacık olmucak biliyorum. o yüzden unutmaya çalışıorum bnde:43:

topiğimizde kimse mutlu olamıcak mı ya:14:

bnde hep böyle üzülceğini hissettiğim için silme diodum.

ama iyi yaptın orda durup aklını kurcalıcana sildin kurtuldun.

inş bi an önce unutursun. biliyorum zor ama üzülmemeye çalış. başka bişeylerle ilgilen düşünme fazla.

benimkinden de bi cacık olmucak biliyorum. o yüzden unutmaya çalışıorum bnde:43:

topiğimizde kimse mutlu olamıcak mı ya:14:

:43::43:aptal ben:43::43:

hayır sildiğim için pişman değilim, bu şekilde ne kadar devam edebilirdi ki, silkelenmem gerek..

beceremedim yine olmadı, sorun bende sanırım..

bncede artık silkelenmen gerek hemde çok çabuk.

ama kendini suçlayarak deil:20:

bnde yrn şehir dışınsa gezmeye gidiyorum. tam da o buraya gelio:37: ama en iyisi uzaklaşmak sanırım:43: bi müddet giremicem kk ya.

sizleri çooook özlicemmm:69:

Back
X