Ona bir arkadaşı benim onu aldattığımı söylemiş.Halbuki öyle bir şey yapmadım.Bana sordu,bende hayır öyle bir şey yapmadım dedim.Arkadaşı yalan söylemiş ona,oda inanmış.Ne desem inanmadı,aldattın dedi.Bunları konuşurken bir anda bana tokat attı ve gitti.Ben hayatımda ne ailemden ne de bir başkasından en ufak bir şiddet bile görmedim.Sizce bu durumda ne yapmalı,bir gün suçsuz olduğumu anlayacak mı?Resmen iftiraya uğradım.Çok üzgünüm.Yediğim tokattan çok bu tokatı atan kişinin sevdiğim olması ve sebebinin bana atılan iftira olması yıktı beni.Geçer mi bu acı.Yapmadığım bir şey yüzünden neden acı çekiyorum bunu bana yapanlar cezasını çekmeyecek mi
Ona bir arkadaşı benim onu aldattığımı söylemiş.Halbuki öyle bir şey yapmadım.Bana sordu,bende hayır öyle bir şey yapmadım dedim.Arkadaşı yalan söylemiş ona,oda inanmış.Ne desem inanmadı,aldattın dedi.Bunları konuşurken bir anda bana tokat attı ve gitti.Ben hayatımda ne ailemden ne de bir başkasından en ufak bir şiddet bile görmedim.Sizce bu durumda ne yapmalı,bir gün suçsuz olduğumu anlayacak mı?Resmen iftiraya uğradım.Çok üzgünüm.Yediğim tokattan çok bu tokatı atan kişinin sevdiğim olması ve sebebinin bana atılan iftira olması yıktı beni.Geçer mi bu acı.Yapmadığım bir şey yüzünden neden acı çekiyorum bunu bana yapanlar cezasını çekmeyecek mi
Bence arkadasiyla yuzles. Sonra da adami terket. Sakin affetme
Ayrıldık zaten bitti artık.İnsanı bi tokat kendine getirir hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım.Zaten geri geleceğine inancım yok.Çünkü inanmış bir kere ben aldatan basit bir kadınım onun gözünde.Oysa tam tersi.Bunu ne zaman anlayabilirki?
Kesinlikle haksız.
Acaba arkadaşı tam olarak ne demiş? O kadar çok değişik kafa yapısı var ki, bir arkadaşın vardır onunla şakalaşırken görmüştür sonra da gidip aldattığını söylemiştir ne biliyim
Ben gider o arkadasin bogazina yapisirdim ardından o saygisiz adami cagirip durumu anlatmasini isterdim.. Konu çözüme kavuşunca da sana simdi attigin tokadi iade ederdim ama o boyle iğrenç birine elim degsin bile istemiyorum ders bir bardak suyu kafasina bosaltir eve gelir ayaklarimi uzatir keyfime bakardim...
Attığı tokat değil sevdiğinin bu iftiraya inanmasin a üzülüyorum diyorsun nasıl bu Tokat'ın bahanesi ni kabul ediyorsunuz bunun bahanesi nasıl olur aldatmis olsan bile bunu kabul edemezsin biz kadınlar bunu hafiflettigimiz için kadına şiddet tirmaniyor yapmayin
Ben gider o arkadasin bogazina yapisirdim ardından o saygisiz adami cagirip durumu anlatmasini isterdim.. Konu çözüme kavuşunca da sana simdi attigin tokadi iade ederdim ama o boyle iğrenç birine elim degsin bile istemiyorum ders bir bardak suyu kafasina bosaltir eve gelir ayaklarimi uzatir keyfime bakardim...
O kişiyi tanısaydım yapardım ama tanımıyorumkim olduğunu bilsem bulurdum ama adını bile söylemedi savundu resmen onu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?