bir erkek ağlıyorsa gerçekten sevmişmidir.

zorlusevdamm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
652
86
33
38
düşünün bir erkek sizin için ağlamış sizi sevmişmidir gerçekten

Belki de sadece çok duygusaldir. Ya da dram seviyordur. Aşk ne kadar acı diye edebiyat parçalayıp sosyal medyada beğeni topluyordur. Bir yandan kız tavliyordur. Gördüm böylesini evet.

AğIar aşırı duygusaldır yaşadıkları etkilidir ama

Heh ağladığını söylüyorsa kesin yalandır. "Ben senin için ağladım biliyor musun " kiyamam.
:) öyle olmadı kii bir ara sıkıntılar vardı ben ayrılalım ozman falan demiştim üzerime gelme ben neler yaşadım falan derken konu buraya geldi

ha kendısı soyledı sız gormedınız bıle ustelık...
guvenıyormussunuz rol yapamıyormus ınanıyorsanız sıkıntı yok ozaman ??
öyle alenen ben ağladım demedi yani ben çok üzüdüm siz erkekler duygusuzsunuz sizin için hiçbirşeyin önemi yok dediğim için bunu söyledi

:) öyle olmadı kii bir ara sıkıntılar vardı ben ayrılalım ozman falan demiştim üzerime gelme ben neler yaşadım falan derken konu buraya geldi
Bak arkadas, ben aglayan erkek cok gördüm. Ama çeşit çeşit olur bunlar. Kimisi vardır sen ağladığını görme diye başını çevirir, kalkar başka yere gider. Kimisi vardır kendini acindirmak için ağlar kasar kendini gözyaşı gelsin diye. Birincisi cidden cani yandığı ikincisi kaybetme korkusuyla ağlar. Bir de üçüncü grup vardır ki sen bunları hic ağlarken görmezsin. Bacakları uzatmış elinde telefon ya ben çok kötü oldum biliyor musun gözüme uyku girmedi, ağladım, kustum vs. Yazar. Bunlar da yalancının önde gidenidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…