bir erkek ağlıyorsa gerçekten sevmişmidir.

ben kendi gözümle bile görsem zor kaldı ki kendi söylemiş niye söylerki bi insan bunu,sizi çok sevdiğine inandırmaya çalışmış pekte samimi bulmadım açıkçası..

işte bu benim eşim hayatımda bir veya iki kez görmüşümdür annesinin vefatında oda zaten beni görünce kaçar gider hiçbişey anlatmaz bu bana daha gerçekçi gelmiştir her zaman..

bilemiyorum ben ağlarken görmedim ağlarken de konuşmadım zaten ben ağladım dediği zamanlarda telefon görüşmesi bile yapmamıştı benimle (ağladığım dediğim zamanda)

her şeye inanmamak lazım, birisine deli gibi aşıktım meğer nişanlıymış haberim yok olayı öğrendiğimde konuşmaya gittim, ben ağladıkça o da ağladı seni seviyorum ama bunu yapmam lazım diye ağladı da ağladı, hatta nikah günü sabahı ağlayarak aradı, sonuç: aynı gün nikahında çekilen yanında karısıyla olan ve gözlerinin ta içi gülen nikah fotoğraflarını gördüm, allah bağışlasın şimdi de bebeklerini seviyorlar. yarın arasam gel biraz konuşalım diye çağırsam yine oturur bir tur ağlar.

ben kendi gözümle bile görsem zor kaldı ki kendi söylemiş niye söylerki bi insan bunu,sizi çok sevdiğine inandırmaya çalışmış pekte samimi bulmadım açıkçası..
hayır aslında öyle olmadı ben dedimki sen beni sevmiyorsun hep ben üzülüyorum dedim anlattı bana bişeyler ben yine tatmin olamadm en son herşeyi her duyguyu senmi yaşıyor sanıyorsun dediğinde söyledi böyle olduğunu

vay be bir sürü değişik insan var

Benim ayrılır ayrılmaz nişanlanan sevgili de ilşkinin başında benim için ağlamış.Kendisi gurbette yurtdışında.Orda tanışmıştık.Ben gezi amaçlı gitmiştim.prag'ta ayrılmıştık enson.Prag'tan Viyana'ya dönene kadar ağlamış.Çok masum gelmişti bu bana.Yüzü de masumdur zaten nemrutun.

tamam işte bi senmi üzülüyosun bende üzülüyorum hatta ağlıyorum demiş adam ,ben kadın olduğum halde karşı tarafa senin için ağladım diyemem kaldıki erkeğin yapısına ters niye bunu size söyleme gereği duydu diyorum çok samimi gelmiyo bana,insan içinde yaşar böyle derin duyguları sana anlatarak neyi amaçladı orası ilginç yani..

Herkes herseye ağlayabilir.
Herkes size seni seviyorum diyebilir . Zor Şeyler değil ki bunlar ..

Önemli olan sizi incitmeden, üzmeden, kırmadan sevebiliyor mu?

Ağlamak değil de bir kadını ağlatmamaktır bence gerçek sevgi..

Ağlamak bir sevgi kıstası değildir. Kaldı ki sahte gözyaşları da olabilir. Erkeklerin ağlamasını neden bu kadar dramatize ediyoruz, anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…