- 24 Kasım 2014
- 652
- 86
- 33
- 38
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
yok o türden değil kendileriBelki de sadece çok duygusaldir. Ya da dram seviyordur. Aşk ne kadar acı diye edebiyat parçalayıp sosyal medyada beğeni topluyordur. Bir yandan kız tavliyordur. Gördüm böylesini evet.
Bak arkadas, ben aglayan erkek cok gördüm. Ama çeşit çeşit olur bunlar. Kimisi vardır sen ağladığını görme diye başını çevirir, kalkar başka yere gider. Kimisi vardır kendini acindirmak için ağlar kasar kendini gözyaşı gelsin diye. Birincisi cidden cani yandığı ikincisi kaybetme korkusuyla ağlar. Bir de üçüncü grup vardır ki sen bunları hic ağlarken görmezsin. Bacakları uzatmış elinde telefon ya ben çok kötü oldum biliyor musun gözüme uyku girmedi, ağladım, kustum vs. Yazar. Bunlar da yalancının önde gidenidir.
bilemiyorum ben ağlarken görmedim ağlarken de konuşmadım zaten ben ağladım dediği zamanlarda telefon görüşmesi bile yapmamıştı benimle (ağladığım dediğim zamanda)Bak arkadas, ben aglayan erkek cok gördüm. Ama çeşit çeşit olur bunlar. Kimisi vardır sen ağladığını görme diye başını çevirir, kalkar başka yere gider. Kimisi vardır kendini acindirmak için ağlar kasar kendini gözyaşı gelsin diye. Birincisi cidden cani yandığı ikincisi kaybetme korkusuyla ağlar. Bir de üçüncü grup vardır ki sen bunları hic ağlarken görmezsin. Bacakları uzatmış elinde telefon ya ben çok kötü oldum biliyor musun gözüme uyku girmedi, ağladım, kustum vs. Yazar. Bunlar da yalancının önde gidenidir.
hayır aslında öyle olmadı ben dedimki sen beni sevmiyorsun hep ben üzülüyorum dedim anlattı bana bişeyler ben yine tatmin olamadm en son herşeyi her duyguyu senmi yaşıyor sanıyorsun dediğinde söyledi böyle olduğunuben kendi gözümle bile görsem zorkaldı ki kendi söylemiş niye söylerki bi insan bunu,sizi çok sevdiğine inandırmaya çalışmış pekte samimi bulmadım açıkçası..
vay beher şeye inanmamak lazım, birisine deli gibi aşıktım meğer nişanlıymış haberim yok olayı öğrendiğimde konuşmaya gittim, ben ağladıkça o da ağladı seni seviyorum ama bunu yapmam lazım diye ağladı da ağladı, hatta nikah günü sabahı ağlayarak aradı, sonuç: aynı gün nikahında çekilen yanında karısıyla olan ve gözlerinin ta içi gülen nikah fotoğraflarını gördüm, allah bağışlasın şimdi de bebeklerini seviyorlar. yarın arasam gel biraz konuşalım diye çağırsam yine oturur bir tur ağlar.
öyle öyle erkeklerin her yaptığına anlam yüklüyoruz biz kadınlar öyle olduğumuz için ama gayet kafaları ya düz mantık ya hinliğe çalışıyor.vay bebir sürü değişik insan var
hayır aslında öyle olmadı ben dedimki sen beni sevmiyorsun hep ben üzülüyorum dedim anlattı bana bişeyler ben yine tatmin olamadm en son herşeyi her duyguyu senmi yaşıyor sanıyorsun dediğinde söyledi böyle olduğunu
düşünün bir erkek sizin için ağlamış sizi sevmişmidir gerçekten
kesinlikle hayır eşim hüngür hüngür ağladı bana sarılıpta sen benim herşeyimsin seni seviyorum diye ertesi gün evden kovdu asla inanmadüşünün bir erkek sizin için ağlamış sizi sevmişmidir gerçekten
aynenöyle öyle erkeklerin her yaptığına anlam yüklüyoruz biz kadınlar öyle olduğumuz için ama gayet kafaları ya düz mantık ya hinliğe çalışıyor.
:):)) aynenO seviyomuu bilmiyorum ama sen onu cokk seviyonn bunuu anladm benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?