- 24 Kasım 2014
- 652
- 86
- 33
- 38
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
yuh inanmiyorum o haldekesinlikle hayır eşim hüngür hüngür ağladı bana sarılıpta sen benim herşeyimsin seni seviyorum diye ertesi gün evden kovdu asla inanma
Mesele sevmek degıl azizim, Kime sorsam herkes sevıyor zaten.. Mühim olan güzel sevebılmek kırmadan, dökmeden, yormadan, acıtmadan..:)Herkes herseye ağlayabilir.
Herkes size seni seviyorum diyebilir . Zor Şeyler değil ki bunlar ..
Önemli olan sizi incitmeden, üzmeden, kırmadan sevebiliyor mu?
Ağlamak değil de bir kadını ağlatmamaktır bence gerçek sevgi..
hiç ağlayan erkek görmedim deAğlamak bir sevgi kıstası değildir. Kaldı ki sahte gözyaşları da olabilir. Erkeklerin ağlamasını neden bu kadar dramatize ediyoruz, anlamıyorum.
ee bende çok söyleedim ağladm diye bendemi ilgincim:)tamam işte bi senmi üzülüyosun bende üzülüyorum hatta ağlıyorum demiş adam ,ben kadın olduğum halde karşı tarafa senin için ağladım diyemem kaldıki erkeğin yapısına ters niye bunu size söyleme gereği duydu diyorum çok samimi gelmiyo bana,insan içinde yaşar böyle derin duyguları sana anlatarak neyi amaçladı orası ilginç yani..
hiç ağlayan erkek görmedim de
nasıl,nerde ,ne zaman,hangi şartlarda ağladığına bağlı.yoksa her ağlayana sevmiştir diyemeyiz.düşünün bir erkek sizin için ağlamış sizi sevmişmidir gerçekten
beni etkilememek için söylemedi ya sevgisinden de eminim zaten :) ben sadece sizin fikirlerinizi öğrenmek istedimPek etkilenilcek bir yanı yok. Hele seni kıran, üzen, ağlatan bir adamsa hiçbir şey hissetmiyorsunama kendini bunun bir sevgi belirtisi olduğuna inandırmak istiyorsan, senin tercihin elbet.
anlatayımmınasıl,nerde ,ne zaman,hangi şartlarda ağladığına bağlı.yoksa her ağlayana sevmiştir diyemeyiz.
ne güzel allah mesut etsinn :))Ben gerçek aglayisi kocamdan gördüm..çünkü benim gerçekten çok seviyor bunu biliyorum:)
Eski sevgilerimde agladilar biliyorum gerçek aglayisi mi bilemem unuttum onlari ama aglayislari biliyorum...
Ben gerçek askimi sevgimi kocamla tattim.. Evlenince daha çok Asik oldum içtenlikle seviyorum kocami:)
tabi ben farklı fikirlere açığım....yorumlarınız için teşekkür ediyorum benim için önemli olan sevgi ağlayıp ağlamaması önemli değilyapı meselesi herkes bu kadar dışarda yaşamaz duygularını,fikir sordun fikrimi söyledin herkesin fikride zikride farklıdır bana sadece yapmacık gelir bu tarz şeyler tabii esas önemli olan senin inanıp inanmaman ama kaldıki bunu burda sorduğuna göre sende pek tatmin olmamışsın arkadaşım..
anlat.ancak öyle sağlıklı cevaplar gelir.yoksa yorumlar havada kalır.anlatayımmı
bizim gayet sorunsuz giden bir ilişki vardı sonra araya 3.kişiler girdi ve biz istemeyerek sorunlar yaşadık sorunlar yıprattı strest benim sürekli eskisi olalım söylemlerim kıyaslamalarım bunaltı kendisini ama bizden kaynaklı değildi sorunlar üzerine gittikçe sustu sustu en son bunu söyledianlat.ancak öyle sağlıklı cevaplar gelir.yoksa yorumlar havada kalır.
3. kişilerin derdi ne?aileler mi istemedi,karıştı.?bizim gayet sorunsuz giden bir ilişki vardı sonra araya 3.kişiler girdi ve biz istemeyerek sorunlar yaşadık sorunlar yıprattı strest benim sürekli eskisi olalım söylemlerim kıyaslamalarım bunaltı kendisini ama bizden kaynaklı değildi sorunlar üzerine gittikçe sustu sustu en son bunu söyledi
evet aileler istemedi değil müdahale ettiler olacak işin içine ettiler3. kişilerin derdi ne?aileler mi istemedi,karıştı.?
sevgi sınamadan geçirir insanları.herkesin sabrı,dayanma gücü aynı değil ki!herkes aşkının büyüklüğünden bahseder.eşrefoğlu rumi'nin' aşk'diye bir şiiri var.onun yazdığı da aşk,magazinlerde sık sık sevgili değiştirenlerin ki de aşk.'bela yağmur gibi gökten yağarken,başını ona tutmaktır adı aşk..dizelerinden biri bu.dayanmış söylediğinize göre.bir araya gelip konuşun bir.bizim gayet sorunsuz giden bir ilişki vardı sonra araya 3.kişiler girdi ve biz istemeyerek sorunlar yaşadık sorunlar yıprattı strest benim sürekli eskisi olalım söylemlerim kıyaslamalarım bunaltı kendisini ama bizden kaynaklı değildi sorunlar üzerine gittikçe sustu sustu en son bunu söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?