bir erkek ağlıyorsa gerçekten sevmişmidir.

Mesele sevmek degıl azizim, Kime sorsam herkes sevıyor zaten.. Mühim olan güzel sevebılmek kırmadan, dökmeden, yormadan, acıtmadan..:)

Herkes herseye ağlayabilir.
Herkes size seni seviyorum diyebilir . Zor Şeyler değil ki bunlar ..

Önemli olan sizi incitmeden, üzmeden, kırmadan sevebiliyor mu?

Ağlamak değil de bir kadını ağlatmamaktır bence gerçek sevgi..

işte bunun altına imzamı atarım süper

ee bende çok söyleedim ağladm diye bendemi ilgincim:)

Hayır sanmıyorum genelde kendilerini acındırmak için yapıyorlar en nefret ettiğim şey bir erkeğin ağlaması belki beni yargılayabilirsiniz ama benim düşüncem bu...

Ben gerçek aglayisi kocamdan gördüm..çünkü benim gerçekten çok seviyor bunu biliyorum:)
Eski sevgilerimde agladilar biliyorum gerçek aglayisi mi bilemem unuttum onlari ama aglayislari biliyorum...
Ben gerçek askimi sevgimi kocamla tattim.. Evlenince daha çok Asik oldum içtenlikle seviyorum kocami:)

yapı meselesi herkes bu kadar dışarda yaşamaz duygularını,fikir sordun fikrimi söyledin herkesin fikride zikride farklıdır bana sadece yapmacık gelir bu tarz şeyler tabii esas önemli olan senin inanıp inanmaman ama kaldıki bunu burda sorduğuna göre sende pek tatmin olmamışsın arkadaşım..

Pek etkilenilcek bir yanı yok. Hele seni kıran, üzen, ağlatan bir adamsa hiçbir şey hissetmiyorsun ama kendini bunun bir sevgi belirtisi olduğuna inandırmak istiyorsan, senin tercihin elbet.
beni etkilememek için söylemedi ya sevgisinden de eminim zaten :) ben sadece sizin fikirlerinizi öğrenmek istedim

ne güzel allah mesut etsinn :))

tabi ben farklı fikirlere açığım....yorumlarınız için teşekkür ediyorum benim için önemli olan sevgi ağlayıp ağlamaması önemli değil

Gözünüzle görmemişsiniz ki.
Ağladım kahroldum der ama ağlamamıştır bunu çok iyi yaparlar:)

anlat.ancak öyle sağlıklı cevaplar gelir.yoksa yorumlar havada kalır.
bizim gayet sorunsuz giden bir ilişki vardı sonra araya 3.kişiler girdi ve biz istemeyerek sorunlar yaşadık sorunlar yıprattı strest benim sürekli eskisi olalım söylemlerim kıyaslamalarım bunaltı kendisini ama bizden kaynaklı değildi sorunlar üzerine gittikçe sustu sustu en son bunu söyledi

3. kişilerin derdi ne?aileler mi istemedi,karıştı.?

sevgi sınamadan geçirir insanları.herkesin sabrı,dayanma gücü aynı değil ki!herkes aşkının büyüklüğünden bahseder.eşrefoğlu rumi'nin' aşk'diye bir şiiri var.onun yazdığı da aşk,magazinlerde sık sık sevgili değiştirenlerin ki de aşk.'bela yağmur gibi gökten yağarken,başını ona tutmaktır adı aşk..dizelerinden biri bu.dayanmış söylediğinize göre.bir araya gelip konuşun bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…