Bir erkek "ben hatali olsamda beni alttan almalisin" diyorsa?

Ah birde alttan aldığımda mutlu olsa, ve bu alttan almaların bir sonu olsa....

eeeeeee ne saçma o zaman sürekli aldatsın önemli değil aşkım die alttan alalım böle şeymi olur :S bu erkeklerde nie kadınlardan kendilerini üstün görürler anlamam

hem erkek hemde kadınınnn özeleştiri yapmaması veya eleştiriye gelememesii vedee kendidi 4 4lük sanmasıınaa hazmedemiyorumm
en büyük hataa zatenn kendini hatasız görmektirrr

Allahım sabır sabırrrr saabıırrrr demekten bi hal oldum çok iyi anlıyorum anlayışsız bencil birinin seni ne hale soktuğunu ve çevremde duydukça daha da üzülüyorum Allahım bunlar da sınav herhalde diye kendimi telkin ediyorum ama artık ağar geliyo bana da rabbimin gücüne gitmesin zehir oluyo hayat :(

yaşamın hoş mutlu olması için karşılıklı anlayış saygı şart
bencil olmamak lazım hayat müşterek
sadece evlilikte değil
dostluklarda akrabalıklardada böyle bencil olmamak hep alıcı olmamak lazım

ki bunun içinde huzursuz mutsuz olucağınız birisiyle yaşamak çok zor !

Başlığı ilk okuduğumda dedim ki ben onu alttan alırım.Bacaklarından elime alır ters çeviririm.Tepe taklak ederim.O ne demek dedim.
Ama ben bekar olduğum için böyle kolayca yapıyorum bu işi.Sakın evli bayanlar evde denemesin.:roflol:
Canım benim dedem öyle biri acayip aksi.Eminim bu bahsettiğin kişi dedem kadar aksi olamaz.Ama bazen ilişkide fedakarlık yapmak gerek.Bak sen söylüyorsun kadınını kaybetmemek için yinede onu alttan alabiliyor.Demek ki düzelebilir.Ancak çaba harcamak gerekir.Umarım düzelir.Her güzel şey için zorluklar çekilir.

Karsinizda sizi cok seven bir insanin oldugunu düsünün. Sevgisini her sekilde belli ediyor, fakat sadece siz ona yumusak davrandiginiz zamanlarda. Sizde onu cok seviyorsunuz. Fakat herseyden nem kapiyor, cabuk sinirleniyor, sinirlendiginde gözü hic birseyi görmüyor. Sizin sürekli onu idare etmenizi bekliyor, ben severim bana beni cok seven degil beni kaldirabilen lazim diyor. ¨Ve en önemlisi "hatali olsamda beni alttan al lütfen" diyor. Huysuz oldugunu, ters bir adam oldugunu kabul ediyor. Sonra siz bakiyorsunuz, ne kadar sevsenizde böyle bir insanla hayat gecmez diyorsunuz. Ve son noktayi koymak istediginizde bu sefer o o alttan almaya basliyor, siniri geciyor, yumusuyor sizi sevdigini söylüyor. Ama yine o hakli!!! Böyle bir adamla hayat gecer mi?

Bana sorarsaniz gecmez. Anlayisiniza ve yumusak huylu olusunuza karsilik seviyor sizi. Sizi mükemmel görüyor, hatalarinizla kabul etmiyor, oysa mükemmel insan yoktur, bunu anlamiyor. Yaptigi hatayi bile anlayisla ona anlatarak, sunu keske söyle yapsaydin daha iyi olurdu dediginizde eger bunada sacma sapan verecek bir cevabi varsa o adamla ömür gecmez. Niye hep erkekler hakli? Niye hatali olduklarinda bile alttan alinmayi beklerler? Biz bayanlar neyiz? Robot mu?

sen benim sevgilimi nerden tanıyorsun bakiimmmmkaydirigubbakcemile3...4 senedir birlikteyiz artık canıma tak etti,ama nedense btiremiyorum:tomato:

Hatalı ve huysuz olduğunu kabul edip beni alttan al diyen biri, bu tavırlarından biraz olsun vazgeçmeyi neden düşünmez, bazen de kendi alttan almayı denese ya...

Bu durumu öyle bir kanıksamış ki size de kanıksatmaya çalışıyor, ama alttan alan kendisi değil tabi, çekmiyor çektiriyor, ben böyleyim diye de işin içinden kolaylıkla sıyrılıyor...

Neden? bu insan sinir hastası mı raporu mu var niye idare edecekmişim, hem nereye kadar? bu insanla ciddi bir beraberlik yoluna girildiğinde ya öfkesini kontrol edemeyip şiddete yönelirse. Şu bahsettiğiniz durumdan gelecekte o yola girileceği çok belli...

Bencillikten çok öfkesini kontrol edemeyen bir insan profili ağır basıyor...

oldu canım. annem benı el bebek gul bebek yetıstırıp adamın bırıne hayatımı yollarına serıp altdan almam ıcın dogurdu degıl mı?
boyle bır omur torpusuyle ısım olmaz
hayat asktan ıbaret degıl benım ıcın onemlı olan huzurlu olmam...
gerısı fasa fiso arkadasım :kahve:

bence iki tarafta birbirini idare edebilir.. sana verdiği değeri hissettirebiliyorsa, benimde kusurlarım olabilir hoşgör demek bence son derece dürüst bi davranış... zamanla senin ona gösterdiğin anlayışı, o da sana göstermeye başlar.. ve bilir ki kimse onu senin kadar anlamayacaktır ;)

benim sevgilim de böyle der.. ne olursa olsun sesini yükseltme sinirlenme.. yumuşak ol kibar ol vs.. vs.. ben olamıyorum genelde ama bazen çook sinirliyken bile alttan alıp sakin davranıyorum o zaman özürler diliyor gönlümü almak için taklalar atıyor.. ama bağirip çağirdiğim zamanlarda üste çıkmaya çalişiyor..

ay hiç çekemem valla, çocuk pış pışlamaya gelmedik dünyaya, büyüde gel o zaman denir böylesine:hulya:

bir erkek ben hatalı olsamda beni alttan almalısın diyorsa:
saçmalıyordurrrr

Bir erkek "ben hatali olsamda beni alttan almalisin" derse ben bi işler karıştırıyorum hazır ol demek istemiştir.... :mymeka:
rüyasında görür beni :dilcikar:

Back
X