Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz hala kadın hakları diye avaz avaz bagıralım.bak gene onlar baskın çıkıyo.Robotuz ya! Duygularimiz yok ya. Insan degiliz ya. Dügmeye bastiginda konusacaksin kapadiginda susacaksin. Bundan
Karsinizda sizi cok seven bir insanin oldugunu düsünün. Sevgisini her sekilde belli ediyor, fakat sadece siz ona yumusak davrandiginiz zamanlarda. Sizde onu cok seviyorsunuz. Fakat herseyden nem kapiyor, cabuk sinirleniyor, sinirlendiginde gözü hic birseyi görmüyor. Sizin sürekli onu idare etmenizi bekliyor, ben severim bana beni cok seven degil beni kaldirabilen lazim diyor. ¨Ve en önemlisi "hatali olsamda beni alttan al lütfen" diyor. Huysuz oldugunu, ters bir adam oldugunu kabul ediyor. Sonra siz bakiyorsunuz, ne kadar sevsenizde böyle bir insanla hayat gecmez diyorsunuz. Ve son noktayi koymak istediginizde bu sefer o o alttan almaya basliyor, siniri geciyor, yumusuyor sizi sevdigini söylüyor. Ama yine o hakli!!! Böyle bir adamla hayat gecer mi?
Bana sorarsaniz gecmez. Anlayisiniza ve yumusak huylu olusunuza karsilik seviyor sizi. Sizi mükemmel görüyor, hatalarinizla kabul etmiyor, oysa mükemmel insan yoktur, bunu anlamiyor. Yaptigi hatayi bile anlayisla ona anlatarak, sunu keske söyle yapsaydin daha iyi olurdu dediginizde eger bunada sacma sapan verecek bir cevabi varsa o adamla ömür gecmez. Niye hep erkekler hakli? Niye hatali olduklarinda bile alttan alinmayi beklerler? Biz bayanlar neyiz? Robot mu?