- Konu Sahibi noldiii_1900
-
Yaş 28. Yani beni cinsel anlamda çekici bulmuyorlar. Bunun için ne yapmalıyım peki. Bu değişebilir mi yani?Direk aklima geleni yaziyorum.
Sizi cinsel acidan cekici bulmayan erkek bacim moduna girer.
Yatmak istedikleri kizlardan hoslanirlar. Bu sizin cirkin oldugunuz anlamina gelmez, oltaya gelmez bu dedikleriyle de zaman kaybetmezler.
Bu arada yas kac cinim
Cinsel çekim yok o zaman bende. Bir arkadaşım da flört etmeyi bilmiyorsun demişti bana. İyi de bunu nasıl yaparım bilmiyorum kiHayat böyle bir şey. Sevgili olarak göreceğimiz aşık olacagimiz insan bizim için özeldir. Ama arkadaşlık başka şey. Her karşı cinse potansiyel sevgili gözüyle bakılmaz. Cinsel çekim hissetmedigimiz aya iyi anlastigimiz insanlar olabilir bu çok doğal.
Öyle değil tabi ki. Ama her hoşlandığım erkek bana arkadaş gözüyle bakınca diyorum bir problem var.Erkek her dişinin peşinden koşacak değil ya. İnsan denen varlıktan sözediyoruz.
Ben böyle oyunlar filan yapamam ki. Hiç beceremem.Eğer kaçan modunda değil her anda yanlarında oluyorsanız aman o üzülmesin diye uğraşıyorsanız ondan
Bana göre kaçan kovalanır
İşte sorum da bu. Bir erkek neden bir kadından etkilenmez?Etkilenmedigi icin
Begenmeyip kendine uygun gormedigi icinBu soruyu hep merak etmişimdir. Genelde erkekler benden hoşlanmıyor, biz seni arkadaş olarak seviyoruz diyorlar. Bir erkek bir kızdan neden hoşlanmaz, ona arkadaş gözüyle bakar? Güzellik mi sizce burda devreye giriyor? Cilve, alım. Ne dersiniz?
Bu genel aura ile alakalı bir şey. Kasıtlı şeyler yaparsanız bayağı durur. Kiminin doğuştan çekici bir havası vardır. Ayrıca henüz karşınıza doğru kişi çıkmamış demek ki. Baştan çıkarmak için kendimi zorlayacagim insanla işim olmaz. Ayrıca taşıma suyla değirmen dönmez. Ne zamana kadar rol yapacaksınız ki hem? Günün birinde yorulacaksiniz. Karşıdaki de imi sij çik digistin deyip ayrılacak. Bu yüzden doğru kişi çok önemli. Sizi her halinizle seven değer veren insan. Onu mutlu etmek için kendinizden ödün vermeyeceginiz insan. Ayrıca insan bir şeye ne kadar takarsa ulaşması o kadar zorCinsel çekim yok o zaman bende. Bir arkadaşım da flört etmeyi bilmiyorsun demişti bana. İyi de bunu nasıl yaparım bilmiyorum ki
Beğenmemekten kastınız güzellik herhalde. Aslında çok çirkin bir kız değilim. Çok da güzel değilim ama orta. Bakımıma da dikkat etmeye çalışıyorum ama bilmiyorum belki de beğenmiyorlardır.Begenmeyip kendine uygun gormedigi icin
Çok güzel bir yorum çok teşekkürler. Biraz özgüven problemim var belki de ondandır bilmiyorum. Zaten zorlama birşey yapınca çok yapmacık durduğunun ben de farkındayım. O zaman sanırım olayı akışına bırakmak gerekiyor.Bu genel aura ile alakalı bir şey. Kasıtlı şeyler yaparsanız bayağı durur. Kiminin doğuştan çekici bir havası vardır. Ayrıca henüz karşınıza doğru kişi çıkmamış demek ki. Baştan çıkarmak için kendimi zorlayacagim insanla işim olmaz. Ayrıca taşıma suyla değirmen dönmez. Ne zamana kadar rol yapacaksınız ki hem? Günün birinde yorulacaksiniz. Karşıdaki de imi sij çik digistin deyip ayrılacak. Bu yüzden doğru kişi çok önemli. Sizi her halinizle seven değer veren insan. Onu mutlu etmek için kendinizden ödün vermeyeceginiz insan. Ayrıca insan bir şeye ne kadar takarsa ulaşması o kadar zor
Tabi ki akışına bırakmak gerek. Gönül işlerinde zorlama olmuyor. Özgüven çok önemli. Gözlemlediğim kadar söyleyim kadın ne kadar özgüvenli olursa erkek o kadar pesinde pervane oluyor.Çok güzel bir yorum çok teşekkürler. Biraz özgüven problemim var belki de ondandır bilmiyorum. Zaten zorlama birşey yapınca çok yapmacık durduğunun ben de farkındayım. O zaman sanırım olayı akışına bırakmak gerekiyor.
Genel olarak erkekler sizden arkadaş olarak hoşlanıyorsa, erkeksi bir yanınız vardır, erkeklerin ilgi duyduğu (araba,spor,siyaset) gibi konularda konusuyirsunuzdur.Bu soruyu hep merak etmişimdir. Genelde erkekler benden hoşlanmıyor, biz seni arkadaş olarak seviyoruz diyorlar. Bir erkek bir kızdan neden hoşlanmaz, ona arkadaş gözüyle bakar? Güzellik mi sizce burda devreye giriyor? Cilve, alım. Ne dersiniz?
Yaş 28. Yani beni cinsel anlamda çekici bulmuyorlar. Bunun için ne yapmalıyım peki. Bu değişebilir mi yani?
O zaman özgüvenimi yerine getirmek için çalışmalar yapmam lazımTabi ki akışına bırakmak gerek. Gönül işlerinde zorlama olmuyor. Özgüven çok önemli. Gözlemlediğim kadar söyleyim kadın ne kadar özgüvenli olursa erkek o kadar pesinde pervane oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?