Bir erkek bir kadına neden sevgili gözüyle değil de arkadaş gözüyle bakar?

Kesinlikle güzellik,çekicilik bunlar eksik olunca direkt arkadaş,kanki moduna giriyorlar.çekici olmak için adriana lima olmaya gerek yok biraz bakımlı,gizemli,hoşsohbet olursan o zaman peşinde koşuyorlar tecrübeyle sabit :KK48:

Ben de erkeksiyim biraz, çok duygusal konuları konuşmayı sevmem ve genelde ilk tanıştığım kişiler hep benim ne kadar soğuk ve ciddi durduğumu söylerler çünkü bir ortama ve ordaki insanlara alismadan rahat edemiyorum, kendim olamıyorum. Peki ben ne yaptım? Açıkçası kendimi zorladım. Hoşuma gitmese bile daha güler yüzlü olmaya sohbet etmeye çalıştım, ne çok çekingen ne de cok burnu havada soğuk durdum. Bir de ilgiyi sadece bir kişi üstünde tutmak çok önemli sanki dünyada sadece o kişi varmış gibi hehe. Ama şimdi sevgilim var çok mutluyum beni en erkeksi halimle seviyor hatta arada baya kanka moduna giriyoruz. ben seviyorum çünkü benim ilişki anlayışım bu. Kanka gibi en iyi arkadaş gibi rahat olabileceğim bir ilişki. :halay::KK60: Ancak sevgilimle tanıştığımda da bu kim ya hic konuşmak için kendimi kasamam desem o gün biterdi herhalde.

Bir de fizik çok önemli. Yani tabi ki her sey degil ama çok etkiliyor o ilk zamanlardaki anı. Umarım sizi olduğunuz gibi sevecek birini bulursunuz.
Aynı beni anlatmışsınız. Soğuk, ciddi. İlk tanışmada resmi. Arkadaşlarım seni tanıdıkça öyle olmadığını anlıyoruz ama ilk başta soğuk duruyorsun derler. Belki de dediğiniz gibidir. Bilmiyorum yani. Biraz şans işidir. Dış görünüşüme dikkat etmeye çalışıyorum ama bilmiyorum çok da güzel değilim. Ya da böyle yaşadıkça özgüvenim zedeleniyor kendimi çirkin bulmaya başlıyorum kim bilir.

Kesinlikle güzellik,çekicilik bunlar eksik olunca direkt arkadaş,kanki moduna giriyorlar.çekici olmak için adriana lima olmaya gerek yok biraz bakımlı,gizemli,hoşsohbet olursan o zaman peşinde koşuyorlar tecrübeyle sabit :KK48:
Gizemli, bakımlı, hoş sohbet. Bakalım bunları yapabilecek miyim? :KK49:

Muhtemelen karsiniza dogru kisi cikmamistr diye dusunuyorum zaten kendini degistrmeye calisma seni seven boyle sevsin cunku ne zamana kadar kendini saklicaksin eninde sonunda gercek sen ortaya cikicak seven oldugu gbi sevmeli
Kendimi değiştirmeye çalışsam da çalıştıramıyorum zaten. Olmuyor. Yapmacık duruyor diyorlar. Sanırım doğru zamanı beklemek gerekiyor.

çok doğru bir yorum. İşveli cilveli biri değilim bu doğru. Flörtöz bir yapım yok. Ama bunu yapmaya kalktığımda da bazı arkadaşlarım çok yapmacık oluyor diyorlar. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ki?
Bu özellik dogustan geliyor maalesef, değiştiremezsiniz..

Kilo varsa mutlaka verin, saçınızı yakışan , seksi bir model kestirin. Vücut hatlarını ortaya çıkaran ama açık olmayan kıyafetler giyin.(kilo verdikten sonra) Makyaj videolarını izleyin, makyajsız balkona bile çıkmayın. Biraz da olsa topuklu ayakkabi giyin. Erkeklere çok kanka gibi davranmayın, kadın olduğunuzu unutmasınlar.

Hayatım boyunca flörtöz, cilveli, işveli filan olmadım. Bunlara tav olacak erkekle işiniz olmasın bence. Hatta yorumlarda “siyaset gibi erkeksi” konulardan mı konuşuyorsunuz diyen olmuş, çok üzücü...
Demek kadınların aklı siyaset konuşmaya yetmiyor da bu iş erkeklere kalıyor. Oldu olacak oy da vermeyelim. Bırakalım bu işve, cilve, kırıtma işlerini.

Aynı beni anlatmışsınız. Soğuk, ciddi. İlk tanışmada resmi. Arkadaşlarım seni tanıdıkça öyle olmadığını anlıyoruz ama ilk başta soğuk duruyorsun derler. Belki de dediğiniz gibidir. Bilmiyorum yani. Biraz şans işidir. Dış görünüşüme dikkat etmeye çalışıyorum ama bilmiyorum çok da güzel değilim. Ya da böyle yaşadıkça özgüvenim zedeleniyor kendimi çirkin bulmaya başlıyorum kim bilir.

İste kendimi değiştiremem diyorsun ya değiştirirsin. Tabi ki toptan bu karakter degisimi olmuyor ama en azından ilk basktaki soğukluğu kırmak adına çaba gösterebilirsin sonra zaten sen de kendini rahat hissedecegin için kendin gibi olursun. Önemli olan o ilk tanışma sürecinde karşıdakini kendinden kaçırtmamak.

Mesela vaktinde birisi benimle buluşmak istemişti buluştuk ama ruh halim ve keyfim olmayınca baya soğuk ve tatsız bi buluşma oldu. Ben de sonra espirili bi mesaj atmıştım buluşmayı telafi etmek istiyorum diye ama ben onla sadece arkadaş olarak görüşmüştüm hoslantı olmamıştı. Belki bu sekilde ikinci adımı sen atabilirsin=)

Ya ben bu konuya yorum yaparsam yine ban yiyeceğim sıkıldım artık
Sadece şunu söylemek istiyorum bütün yorumları tek tek okudum. Ve suna kanaat getirdim turkiyede kadın hakları hak ettiğimizden bile fazla.
Başka da bir demeyeceğim

Direk aklima geleni yaziyorum.
Sizi cinsel acidan cekici bulmayan erkek bacim moduna girer.
Yatmak istedikleri kizlardan hoslanirlar. Bu sizin cirkin oldugunuz anlamina gelmez, oltaya gelmez bu dedikleriyle de zaman kaybetmezler.
Bu arada yas kac cinim :dondurma:
Konu sahibini her istemeyen erkek şeref yoksunu o zaman öyle mi? Bir kadını her erkek istiyorsa o kadında her erkeğe “seninle yatacağım”izlenimi veriyor demek size göre. Moral vereceğim diye çirkin bi karalamada bulunmuşsunuz.

Sebebi çok basit; arkadaş kriterlerine uygunsunuzdur. Birinden hoşlanmak için heyecan duymak gerekir. Eşim yakışıklıdır, dikkatte çeken bi tiptir. Ama benim onu farketmeme tamamen zekası ve espri yeteneği sebep oldu. Bunlar olmasaydı muhtemelen herhangi biri olacaktı benim için.

İlk farkedilme, ilk izlenim çok önemli. Kimin neye önem verdiğini bilmediğimiz için sizde şu eksik şu fazla diyemiyorum. Sadece kafasındakine uygun değilsiniz diyebilirim.

Ya ben bu konuya yorum yaparsam yine ban yiyeceğim sıkıldım artık
Sadece şunu söylemek istiyorum bütün yorumları tek tek okudum. Ve suna kanaat getirdim turkiyede kadın hakları hak ettiğimizden bile fazla.
Başka da bir demeyeceğim
Ne demek istediğinizi anlayamadım çok özür dilerim.

Konu sahibini her istemeyen erkek şeref yoksunu o zaman öyle mi? Bir kadını her erkek istiyorsa o kadında her erkeğe “seninle yatacağım”izlenimi veriyor demek size göre. Moral vereceğim diye çirkin bi karalamada bulunmuşsunuz.

Sebebi çok basit; arkadaş kriterlerine uygunsunuzdur. Birinden hoşlanmak için heyecan duymak gerekir. Eşim yakışıklıdır, dikkatte çeken bi tiptir. Ama benim onu farketmeme tamamen zekası ve espri yeteneği sebep oldu. Bunlar olmasaydı muhtemelen herhangi biri olacaktı benim için.

İlk farkedilme, ilk izlenim çok önemli. Kimin neye önem verdiğini bilmediğimiz için sizde şu eksik şu fazla diyemiyorum. Sadece kafasındakine uygun değilsiniz diyebilirim.
İşk izlenimde çok sert, katı ve soğuk bir imajım var. Arkadaşlarım seni tanıdıkça öyle biri olmadığını anlıyoruz derler.

Back
X