• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek bir kızla neden öpüşür ?

doğru sezmişsin cnm, az çapkındır kendisi ztn. her ne kadar inkar edip benim herseyim dilimde icraat yok bende ki dese de... öle hava atmaları cok meshurdur. kıza bak beee tarzında konusmları felan deli eder adamı...[/QUOTE]

Bu son cümledeki kızlardan biri de siz oluyorsunuz bu durumda...

Sizin de adınız geçiyordur "sohbetler"inde...

Sadece duymaktan "deli olduğunuz" cümlenin öznesi olduğunuzu ne zaman fark edeceksiniz? Tavırlarıyla laubaliliğini belli etmesi yetmiyor, yazılı olarak ifade etse ikna olur, kabullenir misiniz acaba ciddiyetsizliğini? :kahve:

beni sadece sarhoşken öpebiliodu, normal zamanda yapamayacağını bildiği için ztn..[/QUOTE]

Bunun adı "faydalanmak"tır... "Ayıkken yapamayışı" size duyduğu saygıdan mı, yoksa "yüz vermiyor uğraşaya değmez, nasılsa sarhoşken ben işime bakarım" dediği için mi? Bunu ayırt edemiyor musunuz peki? Sizin "hoşlanma" kriterlerinize göre bu adam sizin sarhoş halinize "aşık"... "Aşk" anlayışı ne; öpmek... "Sevda tarihi" yeniden sinemaya uyarlanıyor, başrolde T. C. Coşkun... Yardımcı erkek oyuncu Nuri Alço, tek fark; artık ilaç koymaya uğraşılmıyor, nasılsa jöndam içince kendinden geçer, ayıkken yanına yaklaşamayan "korkak aşık" sarhoşken "masum öpücükler" kondurur. şakkıdı

Bir dakika, "Bu film uyarlama değil, zaten kırk kere izledik!" mi diyorsunuz, o halde neden genç kızlara örnek olsun, ibret alsınlar diye çekilen, "Bunlara zaten her genç kız dikkat eder." dedirten filmlere başrol oluyorsunuz? Neden ordaki "masumiyet kurbanı", ailelerimizin "Dikkatli ol, bunlar gibi olma" dedikleri genç kızların durumuna düşüyorsunuz? Anlamak zor... :delphin:

Bunlara "abartı" olarak yaklaşan arkadaşlara da sormak istiyorum; günlük hayatta beraberliğinizi sahiplenip size bağlılığını ortaya koymayan, "Bu adam benden hoşlanıyor mu?" diye sorup çaresizce cevap veremediğiniz, yaşanan durumun adını koymayıp size fiziksel olarak yaklaşma cesaretini gösteren, "çapkın" diye nitelendirdiğiniz bir adamla sarhoş veya ayıkken (ki o sarhoş olmanızı tercih ediyor her nedense :delphin: ) öpüşür müsünüz? :1closedeyes:

eski sevgililerimi sordu, kendi anlattı, her ortamda beni dinlerdi, ne bileyim bunlar hoşlnama belirtisimidir ?

Yukarda bunlar neyin emaresidir yazdım... Adam eski sevgililerinizle ne boyutta yaşanmışlığınız olduğunu öğrenmek istiyor çünkü sarhoş olmanızı beklemekten sıkılmış. Ayrıca bu saydıklarınız hoşlanma belirtisiyse, her ortamda sizi dinliyorsa, benden hoşlanan yüzlerce kişi var, hanım arkadaşlarım da dahil... Tek fark, arsız öpücükler yok... sengözlerimebaksanab

Yukarda bunlar neyin emaresidir yazdım... Adam eski sevgililerinizle ne boyutta yaşanmışlığınız olduğunu öğrenmek istiyor çünkü sarhoş olmanızı beklemekten sıkılmış. Ayrıca bu saydıklarınız hoşlanma belirtisiyse, her ortamda sizi dinliyorsa, benden hoşlanan yüzlerce kişi var, hanım arkadaşlarım da dahil... Tek fark, arsız öpücükler yok...

kesinLikLe hakLı Canımm..Sennki Tipik Çapkın (: öpücük çoqu zman işe Yarar ama arkasından bi tekLif qeLdiqi sürece oh öp kaç muhabetine dönmüş..bu
inan bana öle erkekler varki yaşıycaqın yaşamaya çaLışır ama sewqiLi oLmaz Canım...

Sevmiyorsa;
1) Egosunu tatmin etmek amaçlı kendine ona aşık biri yaratmak için
2) Salt cinsel çekimden

15 yaşındayken hoşlandığım çocukla ayıkken öpüşmediğimiz için deli gibi sarhoş olduktan sonra öpüştük ilk. Benim hınzır planımdı aklım sıra :) Hiçbir zaman da sevgili olmadık. Çünkü gerek yoktu :)
nası yni nden gerek yoktu çözemedim ???bilmiyorumkismile

belki de hoşlandığı için öpmüştür belki de keeyfi istediği için
anlattıklarına bakılırsa senden hoşlanıyo gibi
ama insan evladına belli olmaz bazen ağzından bile çıkana güvenilmezken
erkek milletinin davranışlarına bakıp da bişey çıkarmak kumar.
zaman ne göstericek bakalım.
ama ben iyi tarafından bakıp hoşlanıyo olmasını tercih ederim.

bi erkek bi kızdan hoşlanınca öpmek istemezmi ama yaaa... ?

Anlaşıldı siz biri "Evet senin için ölüyor, bitiyor!" demeden konunuzu aynı soruyu kelimeleri değiştirerek hatta bazen değiştirmeden en az kırk kere daha sorarak sürdüreceksiniz... :tomato:

Sizi öpmesine madem itirazınız yok, yanında içip içip öptürüyorsunuz kendinizi, burda işin aslını astarını anlayan herkes itiraz etmesine rağmen hala neyi sorguluyorsunuz? Bizim fikrimiz sadece öpüp bırakan, arada flört edip öte yandan diğer kızlara bakış, laf, vs. atan, sarhoşken size sırnaşıp ayık zamanlarda başka hanımlar için de "Kıza bak bee!" diyen adamın sizden faydalanmaya çalıştığı ve size saygı duymadığı... Anlamadığım yüz kişi "Bu işte bir gariplik var demiş." Bir kişi de çıkıp "Öptürmeye devam et." dese ne olacak? Tasdiklenmeye ihtiyacınız yok ki, al gülüm ver gülüm zaten adam müsaadeyi almış, vicdanınızı mı rahatlatacaksınız birinden onay alarak, aynı kişi uçurumdan atla dese nice olacak haliniz? :kızgın:

"Bir erkek bir hanımı neden öper?" yüzlerce sebebi vardır, örneklendirdim mesajlarca evvel... Sizin durumunuzdaysa "kendini daha erkek hissetmek" sizin ayılıp bayılmalarınızı izleyip egosuna tavan yaptırmak ve başkalarına anlatacak anı biriktirmek gibi gayeleri var. Ben erkek olsam, hamurumda edep olmasa, hadi olsun, bir kıza 1 metreden fazla yaklaşmanın şeref ve erkeklik nişanesi sayıldığı bu ülkede bana bu denli yüz veren, sarhoşken 1 metrelik limiti ziyadesiyle yok sayan kızdan hoşlanacağım, ona aşık olacağım varsa da dikkate almam çünkü bilirim... Bilirim ki bu mesafeyi sadece benimle değil başkalarıyla da koruyamaz bu kız... Bugün ben öperim yarın içer, başkası öper... Aynen böyle düşünürüm... Bakın bu da bir cevap olabilir sizi neden öptüğüne dair... şakkıdı

Kaç kere aynı şeyler yazıldı, istediği cevabı alana kadar aynı soruya devam... Siz sordukça daha da açıklamaya devam edeceğim ki kafanız netleşsin. Netleşsin de yarın da "İçkiliydim, benden faydalanmaya kalktı, arıyorum telefonlarıma bakmıyor" diye konular açmayın burda... :mymeka:

Şimdi "Ne diyorsunuz siz, ben yüz vermiyorum, o bana aşık!" falan demeye de kalkarsınız... (Vizyon o kadar felaket ki beklenir yani :delphin: ) Sokaktaki adam ya da aynı iş yerinde çalıştığınız herhangi biri de sizi öpebilir mi? Hayır elbette... O mesafeyi aşması için izin vermiş olacaksınız... Nice delikanlılar tek sözü yanlış anlaşıldı diye tokat yiyor, siz öpücüklere "aşk" diyorsunuz... "Kız dediğinin fethi zor olacak" derler, "kaleler çoktan teslim edilmiş"... Anahtar teslim, bir de Türk kızları nazlı derler, diğer memleketlerde bu fiziksel temasın adı konuyor en azından, kadın erkekle sadece öpüşmüyor hatta cinsellik de yaşıyor ama hayatı paylaşıyor bir yandan... Lafa gelince onlara bin türlü sıfat yakıştırırız, kendimizi de "Beni sarhoşken öpebilir, ayıkken yaklaşamaz zaten" diye de aklarız... Bunlara kim inanıyor, kim vicdanında saf aşık burda? :tomato:

Eskiden cahildi kızlar, bu konular ayıp, günah diye konuşulmazdı orda burda... Şmdi netten fikir alabiliyor, birebir kendi durumunuzu yorumlatabiliyorsunuz ama bu imkandan faydalanmak gibi bir derdiniz yok... Zaten başından beri şikayet ettiğim de bu madem dikkate almayacaksınız neyi soruyorsunuz neyi? :mymeka:

Israrla, kızarak, akıllanmayışınıza tepki gösteriyorum... Daha da açık yazayım da belki kendi kendinize insaf eder bu oyuna, kendinizi kandırmaya son verirsiniz...

bi erkek bi kızdan hoşlanınca öpmek istemezmi ama yaaa... ?

1) Erkekler Angelina Jolie'yi de öpmek ister... Bu aşk mıdır? (Kaldı ki Angelina Jolie'ye duyulan tutkuyla karıştırmayın kendi durumunuzu... O kadını arzuluyor erkek milleti... Hani "Elimin altında bu var, idare edeyim" durumu değil... )

2) Tecavüze uğrayan bir kadın (ki genelde sarhoş ya da baygınken olur) hoşlanıldığı, aşık olunduğu, saygı duyulduğu için mi öpülür?

3) Önce aşk, sevgi, saygı, ilişkiye ad konulması sonra fiziksel yakınlaşma olmaz mı? Sizin durum tersten işlemiyor mu? Yoksa adam "Bir öpeyim de tatlı gelirse sevgili oluruz." mu diyor? Bundan emin olmak için kaç kere daha öpmesi lazım?

Özellikle son sorum yeni bir topik başlığı olur size... Bir cümlenizden neler yazmak zorunda kaldım hala cevabı alamadıysanız diğer arkadaşlara rica ediyorum, biri o adamın kızımız için ayılıp bayıldığını yazsın da konu kapansın... Gözlerinizi yordurmayın bana sevgili hanımlar... yerimseniben

bir erkek bir kızla neden öpüşür
dııııt cevap veriyorum
çünkü canı çekmiştir gidip bir erkeğimi öpsün yani
neyi sorguluyoruz bence yüzde doksanı bu fırsatı kaçırmaz tuttuğunu öper
yüzde onuda derdine yansın
umarım seninki fırsat olarak kalmaz aşk olur sonu

Bu kalp atacak ustaaa :delphin:
1. Sevgilisidir ona çekim hissediyodur aşıktır ona bayılıyodurr aşkına yanıp tutuşuyodurrr mucuk mucukk :1closedeyes:
2. Kullanma amacı vardır herif zaten yoldan çıkmıştır sizi de alet eder :kızgın:

Anlaşıldı siz biri "Evet senin için ölüyor, bitiyor!" demeden konunuzu aynı soruyu kelimeleri değiştirerek hatta bazen değiştirmeden en az kırk kere daha sorarak sürdüreceksiniz... :tomato:

Sizi öpmesine madem itirazınız yok, yanında içip içip öptürüyorsunuz kendinizi, burda işin aslını astarını anlayan herkes itiraz etmesine rağmen hala neyi sorguluyorsunuz? Bizim fikrimiz sadece öpüp bırakan, arada flört edip öte yandan diğer kızlara bakış, laf, vs. atan, sarhoşken size sırnaşıp ayık zamanlarda başka hanımlar için de "Kıza bak bee!" diyen adamın sizden faydalanmaya çalıştığı ve size saygı duymadığı... Anlamadığım yüz kişi "Bu işte bir gariplik var demiş." Bir kişi de çıkıp "Öptürmeye devam et." dese ne olacak? Tasdiklenmeye ihtiyacınız yok ki, al gülüm ver gülüm zaten adam müsaadeyi almış, vicdanınızı mı rahatlatacaksınız birinden onay alarak, aynı kişi uçurumdan atla dese nice olacak haliniz? :kızgın:

"Bir erkek bir hanımı neden öper?" yüzlerce sebebi vardır, örneklendirdim mesajlarca evvel... Sizin durumunuzdaysa "kendini daha erkek hissetmek" sizin ayılıp bayılmalarınızı izleyip egosuna tavan yaptırmak ve başkalarına anlatacak anı biriktirmek gibi gayeleri var. Ben erkek olsam, hamurumda edep olmasa, hadi olsun, bir kıza 1 metreden fazla yaklaşmanın şeref ve erkeklik nişanesi sayıldığı bu ülkede bana bu denli yüz veren, sarhoşken 1 metrelik limiti ziyadesiyle yok sayan kızdan hoşlanacağım, ona aşık olacağım varsa da dikkate almam çünkü bilirim... Bilirim ki bu mesafeyi sadece benimle değil başkalarıyla da koruyamaz bu kız... Bugün ben öperim yarın içer, başkası öper... Aynen böyle düşünürüm... Bakın bu da bir cevap olabilir sizi neden öptüğüne dair... şakkıdı

Kaç kere aynı şeyler yazıldı, istediği cevabı alana kadar aynı soruya devam... Siz sordukça daha da açıklamaya devam edeceğim ki kafanız netleşsin. Netleşsin de yarın da "İçkiliydim, benden faydalanmaya kalktı, arıyorum telefonlarıma bakmıyor" diye konular açmayın burda... :mymeka:

Şimdi "Ne diyorsunuz siz, ben yüz vermiyorum, o bana aşık!" falan demeye de kalkarsınız... (Vizyon o kadar felaket ki beklenir yani :delphin: ) Sokaktaki adam ya da aynı iş yerinde çalıştığınız herhangi biri de sizi öpebilir mi? Hayır elbette... O mesafeyi aşması için izin vermiş olacaksınız... Nice delikanlılar tek sözü yanlış anlaşıldı diye tokat yiyor, siz öpücüklere "aşk" diyorsunuz... "Kız dediğinin fethi zor olacak" derler, "kaleler çoktan teslim edilmiş"... Anahtar teslim, bir de Türk kızları nazlı derler, diğer memleketlerde bu fiziksel temasın adı konuyor en azından, kadın erkekle sadece öpüşmüyor hatta cinsellik de yaşıyor ama hayatı paylaşıyor bir yandan... Lafa gelince onlara bin türlü sıfat yakıştırırız, kendimizi de "Beni sarhoşken öpebilir, ayıkken yaklaşamaz zaten" diye de aklarız... Bunlara kim inanıyor, kim vicdanında saf aşık burda? :tomato:

Eskiden cahildi kızlar, bu konular ayıp, günah diye konuşulmazdı orda burda... Şmdi netten fikir alabiliyor, birebir kendi durumunuzu yorumlatabiliyorsunuz ama bu imkandan faydalanmak gibi bir derdiniz yok... Zaten başından beri şikayet ettiğim de bu madem dikkate almayacaksınız neyi soruyorsunuz neyi? :mymeka:

Israrla, kızarak, akıllanmayışınıza tepki gösteriyorum... Daha da açık yazayım da belki kendi kendinize insaf eder bu oyuna, kendinizi kandırmaya son verirsiniz...

1) Erkekler Angelina Jolie'yi de öpmek ister... Bu aşk mıdır? (Kaldı ki Angelina Jolie'ye duyulan tutkuyla karıştırmayın kendi durumunuzu... O kadını arzuluyor erkek milleti... Hani "Elimin altında bu var, idare edeyim" durumu değil... )

2) Tecavüze uğrayan bir kadın (ki genelde sarhoş ya da baygınken olur) hoşlanıldığı, aşık olunduğu, saygı duyulduğu için mi öpülür?

3) Önce aşk, sevgi, saygı, ilişkiye ad konulması sonra fiziksel yakınlaşma olmaz mı? Sizin durum tersten işlemiyor mu? Yoksa adam "Bir öpeyim de tatlı gelirse sevgili oluruz." mu diyor? Bundan emin olmak için kaç kere daha öpmesi lazım?

Özellikle son sorum yeni bir topik başlığı olur size... Bir cümlenizden neler yazmak zorunda kaldım hala cevabı alamadıysanız diğer arkadaşlara rica ediyorum, biri o adamın kızımız için ayılıp bayıldığını yazsın da konu kapansın... Gözlerinizi yordurmayın bana sevgili hanımlar... yerimseniben

:lepi::hooray:vereliniortak

Back
X