• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek böyle ne demek istiyor?

Ya yemin ediyorum buna çok benzer bir olay yüzünden inanılmaz bir hata yaptım,üni.den eski sevgilim sürekli unutamadım öldüm bittim vs. şeyler paylaşıyor ama ben nasıl alınıyorum nasıl paylaşılamayan unutulamayan insan triplerine giriyorum,msj attım buna slm diye,kimsiniz diye cvp yazdı,nasıl rezillik hala hatırlayınca utanıyorum,23 yaşındaydım küçükte değiliz hani,sonra sıradan sohbet muhabbet fln,bir kadına aşık olmuş arabasının plakası bile kadının adının sessiz harfleriydi sonradan farkettim fotoğraflara bakınca,ben aylarca ne şekillere ne triplere girdiydim,baya aşk acısı çektim sonrasında bide hayaller umutlar vs.ayrılalı çok olmamıştı bu arada,artık hiçbişeye alınmıyorum,adımı kodlasa,fotomu koysa benzerlik vardır dicem😂
Ahshsj yaa tahmin edebiliyorum :D

Ben de off barisicaz yaa moduna girdim boyle. Kadinim soyle mutlu oldun mu falan paylasiyor o, ben de sensiz saadet neymis falan paylasiyorum. Ahshs ay rezillik dusundum yine utandim :D

Hayir bir de msndeyiz yani herkes görüyor.
Valla artik instada falan bisi paylasirken biri ustune alinir mi diye bir bakiyorum şöyle :D

Benim flörtüm vardı ben konuşmayı bitirdim ama beni unutamadığını biliyorum. Yaşı da büyük aslında ama sanırım beni görsün diye böyle çocukça şeyler yapıyor. İnstagram hesabına biyografi kısmına geçen ne kavuşabiliyoruz ne unutabiliyoruz yazmıştı ben de ona karşılık bir şey atmıştım instagramdan şimdi de yok vardan az acıtır yazmış. Ne demek istiyor sizce pek anlamlandıramadım
Yalniz bu sosyal medyadan laf atmalar tarih olmadı mi ya 😁

Onun paylaştığı şeye göre bir şey paylaştım o da ona karşılık veriyor. Buna göre kendime çıkardım olayı.
Bence bu göndermeler falanlar feminen davranışlar ve de cocuksu. Hepimizin icinde zaten kucuk bir kiz cocugu vardir.

Erkekler ise genelde birini istiyorlarsa almak için çabalıyorlar.

Benim flörtüm vardı ben konuşmayı bitirdim ama beni unutamadığını biliyorum. Yaşı da büyük aslında ama sanırım beni görsün diye böyle çocukça şeyler yapıyor. İnstagram hesabına biyografi kısmına geçen ne kavuşabiliyoruz ne unutabiliyoruz yazmıştı ben de ona karşılık bir şey atmıştım instagramdan şimdi de yok vardan az acıtır yazmış. Ne demek istiyor sizce pek anlamlandıramadım
Saz istiyor, karşılıklı atışın.

Back
X