Bır erkek bunu neden yapar sızce?

Benim eski IG hesabımda engelli olarak sadece bir tane takıntılı eski sevgilim vardı. Profilimi açtığım an hemen sahte hesaplarla damlardı. Adını sanını engelli listemde dahi görmek istemediğim için seneler sonra engelini kaldırdım ve bunu yeşil ışık olarak görmüş. O derece ruh hastasıydı ki aynı gün fark etmesi seneler sonra bile her gün stalkladığını gösteriyor zaten.

Öyle de bir manyaktı ki Gardrops’ta bile hesabım olduğunu görünce hesap açmış ulaşmaya çalışmıştı. Siz de onun gibisiniz. Bunca yıl oldu iyi ki kurtulmuşum diyorum, tiksintiyle andığım biri. Kendinizi bu duruma düşürmeyin de tedavi olun. Her gün bakıyorsunuz adama, her adımı kendinize yoruyorsunuz değil mi?😖 Adam sizi sevse zaten ayakları kıçına vura vura Şener Şen gibi kaçıp boşanmazdı. Hayal dünyanızdan çıkın.

Degerlı arkadaslarım lutfen sadece soruma cevap verın.. Konuyu captıran bos konusan kimseye cevap vermiycem bosuna yorulmayın..
Diyelim esınızı bosadınız sudan sebeplerle.
.. amacınız ondan ayrılmaktı ve basardnz. Pekı bu durumda neden kendnızı ona gostermeye clsrsnz? profilinizi falan acıp onun sızı gormesı sıze mesaj atması ıcın neden bazı yollar denersnz.. Bı erkek bunu neden yapar solermsnz?
Allah aşkına yat bir yere tedavi ol artık. Ne takıntılı bi tipsin, uzak dur adamdan artık istemiyor seni. Her seyden kendine pay çıkartıyosun sürekli takiptesin. Adam senden kaçmakta çok haklıymış doğru bir karar vermiş kim bilir neler yaşadı
Anana babana sabır diliyorum

Eee tamam o zaman.
Barışmak istiyor demek ki.
Bir, iki güne kadar arar.
Siz de barışmak istiyorsanız gözünüz aydın.
İstemiyorsanız umursamayın.
Aman lale yapma, adam tuvalete gitse ben de gün içinde tuvalete gidiyorum bu bi mesaj diye konu açıcak moda geliyo sonra. Taktı kafayı adama psikolojisi normal değil.

Profilini açmasının sebebi kendini başka kadınlara göstermek. Onlar için yapıyor bunu. Erkekleri iyi bilirim boşandığı birini istemezler artık. Çoktan yenilere yelken açmıştır ve açacaktır.

Bence adam kendi kendine fotoğrafı herkese görünür yapıp sonra gizliyor sizde saf saf bakıp açtı kapadı diyorsunuz maalesef.

231975BA-54CF-4CE2-996B-15C5E90757B7.webp

Degerlı arkadaslarım lutfen sadece soruma cevap verın.. Konuyu captıran bos konusan kimseye cevap vermiycem bosuna yorulmayın..
Diyelim esınızı bosadınız sudan sebeplerle.
.. amacınız ondan ayrılmaktı ve basardnz. Pekı bu durumda neden kendnızı ona gostermeye clsrsnz? profilinizi falan acıp onun sızı gormesı sıze mesaj atması ıcın neden bazı yollar denersnz.. Bı erkek bunu neden yapar solermsnz?
Profilini belki eski eşi değilde başkası görsün diye açıyordur, meraktan da olur, anlam yüklenilecek bir durum yok bence.

Yahu evlenilip, bosanilmis. Tabir-i caizse dunyanin kac bucak oldugu gorulmus. Halen ugrasilan seyler gercekten bos gelmiyor mu? Ne icin yapiyorsa yapsin. Siz bakmaz, gormez ve pas vermezseniz yaptigiyla kalir.

Belki de adam yeni limanlara yelken acmistir o arada oltaya balik gelir mi diye bir yandan avlaniyordur? 2 yasinda bebe gibi her sey sizin icin var diye dusunmeyi birakin.
Şimdiye kadar şurada gördüğüm en güzel eleştiri. Tebrik ederim :KK19:

Yok hayatm resmı olrk bosandık artık daha barısma olmas. Oda gururundan yazmaz zaten anca bole takip eder
Gururla alakası yok adam başka kadınların peşinde. Sizi zaten cepte görüyor, istese 5 dk da barışırdı ama istemiyor sizi. Allah bilir şu an kaç kadınla konuşuyodur kaçıyla buluşuyodur ohooo

Back
X