• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek eski sevgilisini neden anlatır

Hayretsin

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mart 2021
39
44
3
36
Merhaba kızlar,bir erkek ayrıldığı kız arkadaşını yeni kız arkadaşına neden anlatır ,

o yeni olan kız da sonra nikahımız oldu onu arama falan diye arar ki
kimsenin de aradığı falan yokken o kişiyi,bunu yaşayan var mı anlam veremiyorum bu erkeğin çok büyük yanlışı değil mi ego tatmini gibi

Umarım anlatabildim

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,bir erkek ayrıldığı kız arkadaşını neden anlatır o kız da sonra nikahımız oldu onu arama falan diye arar ki kimsenin de aradığı falan yokken o kişiyle,bunu yaşayan var mı anlam veremiyorum bu erkeğin çok büyük yanlışı değil mi ego tatmini gibi
Durumu anlayanlar tercüme edebilir mi bir zahmet

Merhaba kızlar,bir erkek ayrıldığı kız arkadaşını neden anlatır o kız da sonra nikahımız oldu onu arama falan diye arar ki kimsenin de aradığı falan yokken o kişiyle,bunu yaşayan var mı anlam veremiyorum bu erkeğin çok büyük yanlışı değil mi ego tatmini gibi
Konuyu tekrar düzenleyip yazar mısın? Bu saatte beyin fırtınasıyla uğraşmaya inan hiç halim yok.

Erkek lüzumsuzun önde gidenidir çünkü, ondan anlatır. Yeni flörtü falansanız, unutamamıştır eskisini. Ama bunu anlatacağı kişi siz olmamalısınız. Hayır, yani anlatınca ne olacak? Elindeki flörtünden de olacak zevzek!
Aranmadığı halde nikahlandım diye arayan kadın da çok net ben buradayım demek için aramıştır. O da boş değil demektir. Bir işaret görse, emin olsa gemileri yakar. Ha ama adamın aramadığından nasıl emin oluyorsunuz? Belki de aramıştır.
Her halükarda ikisinin arasında yeriniz yok.

Erkek lüzumsuzun önde gidenidir çünkü, ondan anlatır. Yeni flörtü falansanız, unutamamıştır eskisini. Ama bunu anlatacağı kişi siz olmamalısınız. Hayır, yani anlatınca ne olacak? Elindeki flörtünden de olacak zevzek!
Aranmadığı halde nikahlandım diye arayan kadın da çok net ben buradayım demek için aramıştır. O da boş değil demektir. Bir işaret görse, emin olsa gemileri yakar. Ha ama adamın aramadığından nasıl emin oluyorsunuz? Belki de aramıştır.
O kızdan sonra nikahımız oldu yazmış oraya kadar anlayabildim. Onu da doğru anladıysam:21:

Vayy be durum tam olarak buysa helal olsun cidden algınız 10 numara 5 yıldız 🤩

Durumu anlayanlar tercüme edebilir mi bir zahmet
Amme hizmeti veriyorum. Şahıs kadrosu aşağıda
1- Konu sahibi
2-Adam
3- Adamın eski sevgilisi
Olay örgüsü:
Adam konu sahibine eski sevgilisini anlatıyormuş. Konu sahibi de neden anlatıyor bana diye anlam verememiş, bize soruyor.
Bu eski sevgili de nikahlandım diye adamı arıyor ki beni arama diye. Konu sahibi de diyor ki adam zaten aramamış. Kadının amacı ne?

Nasıl anlatıyor mesela? Genelde kadınlar sorar en son ilişkin ne zamandı nasıl ayrıldınız vs vs. Ondan anlatmış olabilir. Nasıl anlattığı önemli burda. Bana kalsa kimse eski ilişkisini anlatmasın. Şu kadar önceydi şu kadar beraberdik anlaşamadık ayrıldık tamam bitti gitti.

1- Konu sahibi
2-Adam
3- Adamın eski sevgilisi
Olay örgüsü:
Adam konu sahibine eski sevgilisini anlatıyormuş. Konu sahibi de neden anlatıyor bana diye anlam verememiş, bize soruyor.
Bu eski sevgili de nikahlandım diye adamı arıyor ki beni arama diye. Konu sahibi de diyor ki adam zaten aramamış. Kadının amacı ne?

1- Konu sahibi
2-Adam
3- Adamın eski sevgilisi
Olay örgüsü:
Çok teşekkür ederim konu sahibi de böyle anlatsın canımızı yesin 😂

1- Konu sahibi
2-Adam
3- Adamın eski sevgilisi
Olay örgüsü:

ben farklı anladım. Eski sevgili = konu sahibi

Adam şimdiki manitaya konu sahibini anlatmış, o kız da konu sahibine ulaşıp biz nikahlandık onu arama demiş.

ben farklı anladım. Eski sevgili = konu sahibi

Adam şimdiki manitaya konu sahibini anlatmış, o kız da konu sahibine ulaşıp biz nikahlandık onu arama demiş.
Bakın bu da olabilir.
O zaman durum şu.
Konu sahibi eski sevgili. Adam başka biriyle evlenmiş. Evlendiği kişiye konu sahibini anlatmış. Kadın da dellenip konu sahibini aramış, arama diye. Ama konu sahibi de ben aramadım diyor. :deli:

Hayret hanım
Şimdi kız aradı diyelim nikahlandık biz diye ama sonra onu arama diye arıyor
Bu mantıklı cümle mi?
Onu arama diye mi arıyor kız sizi
Sizin tel nosunı nereden biliyor?

sanırım adam bizim o kızla nikahımız oldu onu sakın arama dedi size
Sizde tel nosu mu var?

bu eski sevgili işi size türkçeyi unutturmuş

Back
X