Bir erkek geçmişimizi doğru olarak bilmeli mi?

Yorumların devamını okumaya gerek duymadım , böyle bir olay yaşanmış mı yaşanmış ,
Ayrıca herşeyde şu “cahildim” kelimesine sığınmayı da anlamıyorum .
Affınıza sığınarak soruyorum , size ilk gecenizde bunları yaşatan adamla acaba mutlu musunuz ? Hala evli olduğunuzu varsayarak soruyorum bu soruyu . Çünkü bu bağnaz zihniyette ki bir adam nasıl iyi bir eş olabilir düşünemiyorum 😑
17 yaşında kaçarak evlendim bu yüzden cahildim dedim 7 yıldır evliyiz bunu yaşadık ama kocamı seviyorum mutluyum çocuklara düşkün bana düşkün maaşı elimde ailesi de arkadaş çevresi de hatta etrafımdaki insanlar bile bu düşüncede siz karşılaşmamış olabilirsiniz biz doğuluyuz ve genel olarak herkes bu kafa da

Hiç Bi kayınvalide oğluna kullanılmış gelin istemez

Yorumlar değil böyle düşünen erkekler korkunç onlar böyle düşününce suç olmuyo millet gidip diktiriyor sırf ailesi beni istesin diye ben hemcins olarak doğruları söyleyin cemi korkunç oluyo neyse

Kullanılmış derken?
Kayinvalide niye biliyor gelinin cinsel hayatını?
Size inananamayacaginiz bir şey söyleyeyim, gelinini kaç kişinin kullandigina(!) kafa yormayacak kadar ahlaklı ve akıl sağlığı yerinde insanlar da var bu dünyada.
Hani "bekaret benim için x sebeple önemli" deseniz bir nebze anlayacağım da elin kadınına ve biricik oglusuna yaranmak için gosterilen çaba yakalarımı yırtma istegi uyandırıyor bende. Yorumları okudukça hayat kalitem düştü. Daha fazla devam edemiciim.

Ama yeri gelmişken genç kadinlara bir sey soyleyeyim buradan.
Biri sizi "almaz" ya da "aldığı şeyi begenmez" de "iade eder" diye korkarak çekeceginiz çilenin onda birini kendi ayaklarınız üzerinde durmak için çekerseniz kimse sizi mal yerine koyup kullanılıp kullanılmadığınızi sorgulayamaz ve "lan acaba kullanan olmuş mudur" diye tüm sulaleye duyurup kamuoyu araştırması yapamaz.
Siz kendinizi nasıl görürseniz sizi öyle görecek adamlarla olursunuz.
Kendinizi kullanilacak bir mal yerine koyarsanız sizin öyle olduğunuzu düşünen erkeklerin ne kadar mal olduklarını fark etmeden hayatınıza devam edersiniz. Bu kadar basit.

17 yaşında kaçarak evlendim bu yüzden cahildim dedim 7 yıldır evliyiz bunu yaşadık ama kocamı seviyorum mutluyum çocuklara düşkün bana düşkün maaşı elimde ailesi de arkadaş çevresi de hatta etrafımdaki insanlar bile bu düşüncede siz karşılaşmamış olabilirsiniz biz doğuluyuz ve genel olarak herkes bu kafa da
Benim nazarımda kocamın ıyı olması için maaşını elime vermesi gerekmiyor ama siz öyle diyorsanız öyle olsun .
Ayrıca doğulu olduğunuzu belirtmişsiniz, bende batılıyım herhalde o yüzden fazla yadırgadım , sızın oralarda normal karşılanıyorsa ılk gecede kan gelmezse hemşire kardeşlerden tutunda doktora sorduracak kadar ,
Ama bence o yaşadıklarınıza tepki vermemenizin sebebi cahil olmak değilde , eşinizle kaçarak evlenmiş olduğunuzdan dolayı bence .
Neyse , yaşadıklarınızı sanki ben yaşamışım gibi dert edindim kendime kusura bakmayın .

Bu durumu bende yaşadım bakireydim kanama olmadı sadece kahverengi gibi akıntı oldu bakire olmadığımı düşündü görümcelerim hemsireydi onları aradı doktor arkadaşlarına sordular ilk gecem zordu ama kocamında kimseyle birlikteliği olmamıştı belliydi tecrübesizdi bazı erkekler bunu çok önemsiyor bilmeye hakları var
Çok şaşırtıcı yazdıkların tüm bunları yaşayıp bırde sonuna bazı erkekler çok önemsiyor bilmeye hakkı var demişsin . Şaka gibi

Benim nazarımda kocamın ıyı olması için maaşını elime vermesi gerekmiyor ama siz öyle diyorsanız öyle olsun .
Ayrıca doğulu olduğunuzu belirtmişsiniz, bende batılıyım herhalde o yüzden fazla yadırgadım , sızın oralarda normal karşılanıyorsa ılk gecede kan gelmezse hemşire kardeşlerden tutunda doktora sorduracak kadar ,
Ama bence o yaşadıklarınıza tepki vermemenizin sebebi cahil olmak değilde , eşinizle kaçarak evlenmiş olduğunuzdan dolayı bence .
Neyse , yaşadıklarınızı sanki ben yaşamışım gibi dert edindim kendime kusura bakmayın .
Çok doğulu erkek tanıdım.evet bakirelige önem veriyorlar ama çok sevdikleri bir insan olunca bu geri plana itiliyor

Çok doğulu erkek tanıdım.evet bakirelige önem veriyorlar ama çok sevdikleri bir insan olunca bu geri plana itiliyor
Aslında doğulu erkek diyerek hepsını genellememek lazım , iş aslında sevgi saygı güven .
Hanfendinin yaşadıkları benı cıddı anlamda şoke etti , doğuluyuz dıyerek kendisi belirtmiş . Tabi ki hepsi öyle değildir.

Aslında doğulu erkek diyerek hepsını genellememek lazım , iş aslında sevgi saygı güven .
Hanfendinin yaşadıkları benı cıddı anlamda şoke etti , doğuluyuz dıyerek kendisi belirtmiş . Tabi ki hepsi öyle değildir.
Kesinlikle öyle

Çok şaşırtıcı yazdıkların tüm bunları yaşayıp bırde sonuna bazı erkekler çok önemsiyor bilmeye hakkı var demişsin . Şaka gibi
Kimi erkek anlayışla karşılar öyleside zor bulunur kimi de illa bakire olacak der iş ciddiyete binince bakire değilsen bi şekilde söylemek gerekir bakire değilsen adam bakire istiyorsa boşar ben bu zihtiniyette değilim ama bizde genellikle böyledir

Bu durum adamına göre değişiyor bence. Çünkü kimi karaktersiz bir kitle var, kendisinin yaşamadığı şey kalmayıp utanmadan karısı bakire olsun isteyen, kimileri var bu durumu hem ilişki için hem kafaya kakmak için (kızın ailesine söylemekle tehdit edenler bile vardı) kullanma peşinde olan, bir de kendisi bir şeyler yaşamayıpta eşinden de aynı şekilde olmasını bekleyenler var.
Ama ben yinede söylenmesi gerektiğini düşünüyorum. Hem erkeğin zihniyeti-karakteri hakkında da bilgi sahibi olup yola buna göre devam edilebilir. Sizi seven insan zaten bu tarz şeylere takılmaz, karakterinize aklınıza fikrinize merhametinize bakar.

Sevgilim geçmişimi doğru şekilde bilmeli mi mesela bakire değilim ancak o öyle istiyor arka planda neler yaşadım bilmiyor 🙄 ondan önce idi bilmeye hakkı var mı ciddi bir ilişkide
Gerçekten bu muhabbetler çok sıktı ya... Bilmeye hakkı var mı siz bahsetmek isterseniz bahsederseniz ama sizi bu yüzden terkedecek biriyse ayrılın demekki ciddi gün dostu değilsiniz. Sorarsa yüzüne dahi bakmayın nasıl sorarsın der insan bi ya

Bence bılmemelı. Bir dın adamınada sordular. Söylemek zorunda degılsınuz dedı. Herkesın gecmısı kendını ılgılemdırır. Be neden ayrıldıgını sorarım. Çünkü orada çok şey anlatır insanlar. Ama onları bıle yalan sonuçları bence artık. Bence soleme onunla yattın bencede yat olur. Gerek yok

Herkes çok mu düzgün. Ya ben cınsellıgı ıkı kısının adasında olarak görüyorum. Onu dısarıya anlatan gerçekten çok büyük pislıktır. Ozellıkle erkekler

Kızlık zarı, bizim bekaretimizi kontrol için yaratılmamıştır.
Bebekken kakamızdan, mikroplardan, pisliklerden korunmamız için yaratılmıştır.
Tuvalet eğitiminden sonraysa işlevini yitiren,
ve olmasının hiçbir faydası, anlamı ve gerekliliği olmayan küçücük bir zardır...
Ve bu zarın varlığı erkekler tarafından keşfedildikten sonra,
bizim namusumuz olarak üzerimize etiketlenmiştir...
Onun için gerekirse öldürülmüşüzdür,
O varsa saygı duyulmuşuz,yoksa katledilmişiz, bir parça zar için “iyi mal”, “0 kilometre” olarak görülmüşüz....
Ve cinsel ilişkiden sonra çarşafta kan lekesini gören erkeklerin,
İlk ben “becerdim” anlamında “gurur”lanmasına ve övünmesine sebep olmuşuzdur....
Bekaret beyindedir, bacak arasında değil...
Namus beyindedir, bacak arasında değil...
Orspluk beyindedir ve erkeğin de orspsu olur... Alintidir

anlatmayin, bakireligi cok onemsiyorsa da devam ettirmeyin iliskinizi bitirin. cunku evlendikten sonra bosanma sebebi bile olabilir veya bosanma olmasa bile hayatinizi zindana cevirebilir. kendimden ornek vereyim size.ilk gece dahil benim hic kanamam olmadi. esimle ara ara tartismalarimiz oluyordu cunku ben onun bekarliktan kalma borclarini problem ediyordum ve kavga ediyorduk bu yuzden.bana "senin gecmisini ben biliyor muyum" deyip duruyordu.neyi ima ettigini cok iyi biliyordum. halbu ki kan gelmemesini sorgulamamisti hic ama tartsmalarda mutlaka soyluyordu bunu. neyse ben hamile kaldim, hamileligin 2. ayinda bebegin kalbi durdugu icin kürtaj olmak zorunda kaldim. kürtaj sonrasi doktor "kizlik zarin bozulmamis, kurtaj esnasinda bozuldu" dedi. o an esim şok gecirdi. yani demem o ki hic sorun etmem diyen kisiler bile sorun edebiliyor.

Sevgilim geçmişimi doğru şekilde bilmeli mi mesela bakire değilim ancak o öyle istiyor arka planda neler yaşadım bilmiyor 🙄 ondan önce idi bilmeye hakkı var mı ciddi bir ilişkide
Aa yok canım nerden bilecek çok üstüne gelirse küçükken bisikletten düştüm dersiniz. Geçmişte olsa yaşadıklarınızın arkasında durun, sizin gibi düşünen insanlarla beraber olursanız kimseyi kandırmak zorunda kalmazsınız.

anlatmayin, bakireligi cok onemsiyorsa da devam ettirmeyin iliskinizi bitirin. cunku evlendikten sonra bosanma sebebi bile olabilir veya bosanma olmasa bile hayatinizi zindana cevirebilir. kendimden ornek vereyim size.ilk gece dahil benim hic kanamam olmadi. esimle ara ara tartismalarimiz oluyordu cunku ben onun bekarliktan kalma borclarini problem ediyordum ve kavga ediyorduk bu yuzden.bana "senin gecmisini ben biliyor muyum" deyip duruyordu.neyi ima ettigini cok iyi biliyordum. halbu ki kan gelmemesini sorgulamamisti hic ama tartsmalarda mutlaka soyluyordu bunu. neyse ben hamile kaldim, hamileligin 2. ayinda bebegin kalbi durdugu icin kürtaj olmak zorunda kaldim. kürtaj sonrasi doktor "kizlik zarin bozulmamis, kurtaj esnasinda bozuldu" dedi. o an esim şok gecirdi. yani demem o ki hic sorun etmem diyen kisiler bile sorun edebiliyor.
Karısının bekaretinden şüphelenen adama bacağının arasında bamya taşıdığı şoku 🥲

Back
X