Bir erkek geçmişimizi doğru olarak bilmeli mi?

Benim kuzenim evlenip ayrıldı konulduğu biri var şimdş çocuk benim için bu sorun değil çocuk srviyo ama, ailesinden çekiniyor ailemden saklamam lazım ailem duysa kabuk etmez demiş ailem de herkese sorar Bi şekilde öğrenir demiş
Bizim toplum genelde erkek yapar ama kadın yapamaz düşüncesinde
Benim kuzenim evlenip ayrıldı konulduğu biri var şimdş çocuk benim için bu sorun değil çocuk srviyo ama, ailesinden çekiniyor ailemden saklamam lazım ailem duysa kabuk etmez demiş ailem de herkese sorar Bi şekilde öğrenir demiş
Bu çok yanlış bisey eskiden çarşafa bakarlarmış kan varmı diye hala var bu düşünce karı koca birbirini kabul ettikten sonra kimse karışmamalı

Bizim toplum genelde erkek yapar ama kadın yapamaz düşüncesinde

Bu çok yanlış bisey eskiden çarşafa bakarlarmış kan varmı diye hala var bu düşünce karı koca birbirini kabul ettikten sonra kimse karışmamalı
Ama öyle olmuyor işte erkeklerde sevse bile ya, ailem kabuk etmezse ya öğrenirlerse sorun çıkarsa evlenecek kızı etrafa sorup soruşturutokar diyelim söylenmedi etraftakiler konu komşu bu kız evlenip ayrıldı diyince karşı taraf olmaz diyince ilişki bitebiliyo burda da iş yine erkeğe dğşiyı erkek sevgilisinin arkasında duracak ailesine karşı onları karşısına alma pahasına ben seviyorum karışmayın demeyi bilecek bunu da anca alfa erkekler yapabiliyor

Belki yadırgayacaklar ama benim kendi ailemde bu kafada eski zihniyet
Hanımefendi geçenlerde Instagram'da bir hocanın videosuna denk geldim.' İslam'da kadın ve erkeğin geçmişi arastirilamaz' diyordu. Yani din bile geçmişi kurcalamayi yasaklamış, hala zihniyet diyorsunuz. Siz izin verirseniz insanlar yatak odanızı dünya aleme reklam eder tabi ki...

Hanımefendi geçenlerde Instagram'da bir hocanın videosuna denk geldim.' İslam'da kadın ve erkeğin geçmişi arastirilamaz' diyordu. Yani din bile geçmişi kurcalamayi yasaklamış, hala zihniyet diyorsunuz. Siz izin verirseniz insanlar yatak odanızı dünya aleme reklam eder tabi ki...
Evet peygamber efendimiz de dul olan hz Hatice ile evlenmiş İslamda böyle bişey yok

Benim ailem de bu kafada dedim ben böyle düşünmüyorum karı koca birbirini kabul ettikten sonra kimse karışamaz ama illa bakire olacak diyen çok insan var burada da okuyoruz sırf bu korku yüzünden kadınlar zar dikimi yapıyor

Benim ailem de bu kafada dedim ben böyle düşünmüyorum karı koca birbirini kabul ettikten sonra kimse karışamaz ama illa bakire olacak diyen çok insan var burada da okuyoruz sırf bu korku yüzünden kadınlar zar dikimi yapıyor
Bizim toplumda kadın olmak inanılmaz zor ya birini seversin bişey yaşarsın ons bişey olmaz gider hayatını yaşar hatta evlenir ama sen onun acısını yaşar sırf. Bu yüzden bıçak altına yatar yetmez evlenince de kayınvalide baskısı koca baskısı

Bizim toplumda kadın olmak inanılmaz zor ya birini seversin bişey yaşarsın ons bişey olmaz gider hayatını yaşar hatta evlenir ama sen onun acısını yaşar sırf. Bu yüzden bıçak altına yatar yetmez evlenince de kayınvalide baskısı koca baskısı
Bi arkadaşım vardı sevgilisiyle beraber olduktan sonra ayrıldılar kız güzel sürekli isteyenleri oluyordu ailesi birine tamam demiş verdiler bu korku yüzünden evden kaçıp kadın sığınma evine gitmişti bi süre orda kaldıktan sonra eve dönüp dikim yaptırdı öyle evlendi burda yadırgıyorlar ama kimse karşılaşmamış heralde etrafta çok var böyle

Bu durumu bende yaşadım bakireydim kanama olmadı sadece kahverengi gibi akıntı oldu bakire olmadığımı düşündü görümcelerim hemsireydi onları aradı doktor arkadaşlarına sordular ilk gecem zordu ama kocamında kimseyle birlikteliği olmamıştı belliydi tecrübesizdi bazı erkekler bunu çok önemsiyor bilmeye hakları var
Bunları malzemesinden asacaksın ibret olsunlar. Ben de kanamadım eşim doğulu ama aklı başında bir insan, kanı görmeyince ikimiz de bocaladık aslında ama ilerleyemedi ki içeride, hatta canım acıdı durdurdum. Daha delil mi lazımdı,doktor kelimesi geçmedi bile. Yalnız bakir olmamasına rağmen bekaret onun için önemliydi. Bakireydim ama olmasam da söylemez başka yol bulurdum. Bunu da yalancılık olarak falan görmüyorum çünkü o safiyette insanı hakedecek saflıkta değiller. Öyle saça böyle tarak lazım. Şimdi ara ara konuştuğumuzda sokuyorum lafı, 'bakire olmasaydım ve sen bunun için benden ayrılmış olsaydın birlikte geçirdiğimiz bunca güzel yılı yaşayamayacaktın, yazık olmayacak mıydı' diye. Utanıyor, bakireydim ama o zihniyetin acısını ondan çıkarmayı da asla ihmal etmiyorum.

Sevgilim geçmişimi doğru şekilde bilmeli mi mesela bakire değilim ancak o öyle istiyor arka planda neler yaşadım bilmiyor 🙄 ondan önce idi bilmeye hakkı var mı ciddi bir ilişkide
Kendısı bakir miymiş sordunuz mu ?
Hani eğer bakire istiyorsa , kendısı de daha önce ilişkiye girmemiş olması lazım

Bunları malzemesinden asacaksın ibret olsunlar. Ben de kanamadım eşim doğulu ama aklı başında bir insan, kanı görmeyince ikimiz de bocaladık aslında ama ilerleyemedi ki içeride, hatta canım acıdı durdurdum. Daha delil mi lazımdı,doktor kelimesi geçmedi bile. Yalnız bakir olmamasına rağmen bekaret onun için önemliydi. Bakireydim ama olmasam da söylemez başka yol bulurdum. Bunu da yalancılık olarak falan görmüyorum çünkü o safiyette insanı hakedecek saflıkta değiller. Öyle saça böyle tarak lazım. Şimdi ara ara konuştuğumuzda sokuyorum lafı, 'bakire olmasaydım ve sen bunun için benden ayrılmış olsaydın birlikte geçirdiğimiz bunca güzel yılı yaşayamayacaktın, yazık olmayacak mıydı' diye. Utanıyor, bakireydim ama o zihniyetin acısını ondan çıkarmayı da asla ihmal etmiyorum.
Burdakiler okusunlar işte kimse bunları bilmiyormuş gibi yadırgıyolar böyle insanlar çok bundan sonrada böyle gidecek
Burdakiler böyle şeylerin olduğunu bilmiyormuş gibi yadirgiyorlar böyle insanlar çok olmaya da devam edecek ve dediğin gibi o safiyette insanı hakedecek saflıkta değiller

Bu durumu bende yaşadım bakireydim kanama olmadı sadece kahverengi gibi akıntı oldu bakire olmadığımı düşündü görümcelerim hemsireydi onları aradı doktor arkadaşlarına sordular ilk gecem zordu ama kocamında kimseyle birlikteliği olmamıştı belliydi tecrübesizdi bazı erkekler bunu çok önemsiyor bilmeye hakları var
Ne kadar aşağılayıcı bir hareket 😳
Koca ınanmıyor , hemsıre kız kardeşlerine soruyor , kız kardeşler doktora soruyor 😑
Siz bunu nasıl kabul ettiniz ya nasıl bir dünyanız var inanamıyorum 😟

Doğru konuşmak lazım Türk erkekleri bu işi yapanlara o. Gözüyle bakıyor bu böyle ben doğru olanı dedim o gözle bakmayanlar zaten alfa olanlar onlar da, az ama cahil ve bu konularda bilgisi olmayan erkek bu u bekleyecdktşr Bi arkadaşımın ilk gece ilişkisinde kan gelmemiş kızın sarı esnwktş adam inanmamış doktora götürmüş düşünün
Daha düzgün bir Türkçeye davet ediyorum sizi

Ne kadar aşağılayıcı bir hareket 😳
Koca ınanmıyor , hemsıre kız kardeşlerine soruyor , kız kardeşler doktora soruyor 😑
Siz bunu nasıl kabul ettiniz ya nasıl bir dünyanız var inanamıyorum 😟
Yorumların devamını okursanız bunu yazdım cahildim ve şuan ki aklım olsa buna asla izin vermezdim

Yorumların devamını okursanız bunu yazdım cahildim ve şuan ki aklım olsa buna asla izin vermezdim
Yorumların devamını okumaya gerek duymadım , böyle bir olay yaşanmış mı yaşanmış ,
Ayrıca herşeyde şu “cahildim” kelimesine sığınmayı da anlamıyorum .
Affınıza sığınarak soruyorum , size ilk gecenizde bunları yaşatan adamla acaba mutlu musunuz ? Hala evli olduğunuzu varsayarak soruyorum bu soruyu . Çünkü bu bağnaz zihniyette ki bir adam nasıl iyi bir eş olabilir düşünemiyorum 😑

Back
X