Bir erkek geçmişimizi doğru olarak bilmeli mi?

Hiç Bi kayınvalide oğluna kullanılmış gelin istemez

Yorumlar değil böyle düşünen erkekler korkunç onlar böyle düşününce suç olmuyo millet gidip diktiriyor sırf ailesi beni istesin diye ben hemcins olarak doğruları söyleyin cemi korkunç oluyo neyse
Ne kadar vasat altı herif varsa tepenize çıkarıyorsunuz sonra ağlıyorsunuz. Aile desteği olmasa karnını doyuramayacak herifler işte, gelini bile anası alıyor, çok mu matah bişey?

Bu durumu bende yaşadım bakireydim kanama olmadı sadece kahverengi gibi akıntı oldu bakire olmadığımı düşündü görümcelerim hemsireydi onları aradı doktor arkadaşlarına sordular ilk gecem zordu ama kocamında kimseyle birlikteliği olmamıştı belliydi tecrübesizdi bazı erkekler bunu çok önemsiyor bilmeye hakları var
Önemsiyor ama önce size güvebmelitdi Bi de inanmamış millete sormuş sizin o A da ne hissettiğinizi bile düşünmemiş Bi erkek evlenmeden önce niye böyle şeyleri araştırma anlamadım

Önemsiyor ama önce size güvebmelitdi Bi de inanmamış millete sormuş sizin o A da ne hissettiğinizi bile düşünmemiş Bi erkek evlenmeden önce niye böyle şeyleri araştırma anlamadım
Haklısın bunu niye araştırmadì bilmiyorum onun da ilk ilişkisiydi belliydi ilkinde kanama olmayınca tekrar denedi belki derinde veya kalındır diye kanama olmayınca bişey yaşadın mı daha önce diye sordu daha sonra da tanıdıklara sordu bu normal mi böyle bisey olabilir mi diye öyle işte kadınların işi zor erkeklerde böyle bisey yok bişey yaşasalar ıspatlanamaz kadınlar bu korkudan zar dikimi yapmak zorunda kalıyor

Hiç Bi kayınvalide oğluna kullanılmış gelin istemez

Yorumlar değil böyle düşünen erkekler korkunç onlar böyle düşününce suç olmuyo millet gidip diktiriyor sırf ailesi beni istesin diye ben hemcins olarak doğruları söyleyin cemi korkunç oluyo neyse
Ne acaip fikirleriniz var. Fikirlerinizi söyleme şeklinizde ayrı kötü. Kullanılmış biri ne demek ya. Neyse size söylenecek çok şey var ama yazarken sinirleniyorum bana yazık boşverdim

Haklısın bunu niye araştırmadì bilmiyorum onun da ilk ilişkisiydi belliydi ilkinde kanama olmayınca tekrar denedi belki derinde veya kalındır diye kanama olmayınca bişey yaşadın mı daha önce diye sordu daha sonra da tanıdıklara sordu bu normal mi böyle bisey olabilir mi diye öyle işte kadınların işi zor erkeklerde böyle bisey yok bişey yaşasalar ıspatlanamaz kadınlar bu korkudan zar dikimi yapmak zorunda kalıyor
Burdaki arkadaşlara sabahtan beri erkeklerin böyle olduğunu kanıtlamaya çalışıyorum ki baya, da örnek çıktı ama linç yedim inanmıyorlar bana ama böyleler

Sevgilim geçmişimi doğru şekilde bilmeli mi mesela bakire değilim ancak o öyle istiyor arka planda neler yaşadım bilmiyor 🙄 ondan önce idi bilmeye hakkı var mı ciddi bir ilişkide
Yapacagin en buyuk hata, gecmisini anlatmak olacaktir. Bekaretini ne zaman kiminle kaybettigin de sadece seni baglar. Gecmis gecmistir. Bakire olmadigini soylersin ama fazlasi degil.

Ne acaip fikirleriniz var. Fikirlerinizi söyleme şeklinizde ayrı kötü. Kullanılmış biri ne demek ya. Neyse size söylenecek çok şey var ama yazarken sinirleniyorum bana yazık boşverdim
Bana değil böyle düşünen erkeklere saldırın ben onların düşüncesini söylüyorum bunlar gerçekler duymak hoşunuza gitmiyorsa bana, değil. Unu düşünen erkeklere gösterin tepkinizi

Eşiniz bunu ona buna sorarken uyanmadı mı? Sizde o sorarken iki laf diyemediniz mi? Öyle oturdunuz heyet sonucu bekleyen hasta gibi hakkınızda varılacak kanaati mi beklediniz?

Yani gerçekten hiç bilmiyorum böyle konular nasıl konuşulur,konu oraya nasıl gelir? Lap diye söylemek çok saçma olur. Aslında herkesin geçmişi kendine. Geçmişte hayatımda olmayan,adını bile bilmediğim birine karşı nasıl bir sorumluluğum olabilir ki? Ancak sevgilin bakire biri istiyorsa sorunlar yaşayabilirsin. Belkide o yüzden söylemek doğru olabilir.

Bana değil böyle düşünen erkeklere saldırın ben onların düşüncesini söylüyorum bunlar gerçekler duymak hoşunuza gitmiyorsa bana, değil. Unu düşünen erkeklere gösterin tepkinizi
Sizin de farklı düşünceniz yok çok belli. Hem çevrenizden hem sarf ettiğiniz kelimelerden anlaşılıyor

Belki yadırgayacaklar ama benim kendi ailemde bu kafada eski zihniyet

Sizin de farklı düşünceniz yok çok belli. Hem çevrenizden hem sarf ettiğiniz kelimelerden anlaşılıyor
Benim düşüncem böyle değil bu düşüncede olanlar genelde erkek analarına kendimi beğendirmek için o işi yapıp diktirenler bence onlara, söyleyin

Eşiniz bunu ona buna sorarken uyanmadı mı? Sizde o sorarken iki laf diyemediniz mi? Öyle oturdunuz heyet sonucu bekleyen hasta gibi hakkınızda varılacak kanaati mi beklediniz?
Ben 17 yaşında evlendim inan çok cahildim istediler ailem yaşım küçük olduğu için vermedi kaçtım cahillik işte kocamı çok seviyorum ama şuanki aklım olsa on çok başka olurdu

bekarete önem verdiğini belirtiyorsa baştan ayrılın sorun değil dese bile aranızda sorun olur ve size lütfetmiş gibi davranır siz de zamanla kusurluymuşsunuz da o sizi öyle kabul etmiş gibi manipüle olursunuz. bence gerek yok. ha burda okuyoruz. kızlık zarı diktirecek evlenicem diyorsanız bilemem. o da size kalmış. bence yanlış ama bu tarz yazılar da çok gördüm burda.
tabi dileğim önüne gelenle yatıp karısını bakire isteyenlerin karısının kendinden önce 7 kızlık zarı dikimi 8 vajina daraltma ameliyatı olmuş olması🙏

Benim düşüncem böyle değil bu düşüncede olanlar genelde erkek analarına kendimi beğendirmek için o işi yapıp diktirenler bence onlara, söyleyin
Birbirinin ilki olmak güzel ama beraber olup ayrıl sonrası pişmanlık ve dikim olgunlaşmayana kadar ciddi olmayana kadar kimseye güvenmemek lazım

Ben 17 yaşında evlendim inan çok cahildim istediler ailem yaşım küçük olduğu için vermedi kaçtım cahillik işte kocamı çok seviyorum ama şuanki aklım olsa on çok başka olurdu

Birbirinin ilki olmak güzel ama beraber olup ayrıl sonrası pişmanlık ve dikim olgunlaşmayana kadar ciddi olmayana kadar kimseye güvenmemek lazım
Benim kuzenim evlenip ayrıldı konulduğu biri var şimdş çocuk benim için bu sorun değil çocuk srviyo ama, ailesinden çekiniyor ailemden saklamam lazım ailem duysa kabuk etmez demiş ailem de herkese sorar Bi şekilde öğrenir demiş

Bu cümleyi kayınvalide kerim ağzından yazdım bu mantıkla düşünüyorlar yalan mı diyim gerçekleri olduğu gibi söyleyince suç mu oluyo asıl suçlu bu mantıkla düşünenler
Hatta Oğlu boşanıp ayrılanlar bile kendilerine evlenmemiş bekar gelin istiyo bu sebepten dolayı kendi oğullarına bakmadan bu cahillikten kaybaklanıyor

Back
X