bir erkek güzel bulmadığı bir kızla neden evlilik düşünür?

erkek karşısındaki çirkin bi kızada deli divane olabilir. örneklerini çok gördüm..ha ne buluyo dersen onu erkek bilir. belki davranışlarını falan beğeniyordur. bazı erkekler ailesi düzgün okumuş etmiş bi ailesi var diyerek bile bi kızla evlenebiliyorlar.etiket peşinde olanmı dersin,davranış peşindemi bilemezsin.. ah erkekler ah ..ömrümü yediniz.

Seni eğer gerçekten güzel bulmuyor olsaydı bunu dile getirmezdi.İlifat filan etmezdi sadece.Bunun yapmak istediği kendini güzel görme vazgeçilmez görme ki şımarma.
Aynısını benim eski erkek arkadaşımda yapmıştı yoldan geçen kızları gösterip şu senden daha güzel ablam senden daha güzel kendini ne sanıyorsun ki demişti ve aynı kişi süslenip püslendigim günde çok güzel olmuşsun yakışmadım yanına diyip,eve gitmişti kıyafetlerini değiştirmeye.

Seni eğer gerçekten güzel bulmuyor olsaydı bunu dile getirmezdi.İlifat filan etmezdi sadece.Bunun yapmak istediği kendini güzel görme vazgeçilmez görme ki şımarma.
Aynısını benim eski erkek arkadaşımda yapmıştı yoldan geçen kızları gösterip şu senden daha güzel ablam senden daha güzel kendini ne sanıyorsun ki demişti ve aynı kişi süslenip püslendigim günde çok güzel olmuşsun yakışmadım yanına diyip,eve gitmişti kıyafetlerini değiştirmeye.

ay ben mesajı şimdi görüyorum, aynısını geçenlerde yaşadık:9: öyle dedi diye kendime biraz daha özenip süslenip püslenip gittim yanına topuklu ayakkabılar, hafif makyaj falan biraz da beni daha uzun gösterecek fiziğimi ortaya çıkaran şeyler giymiştim ama abartıya kaçmamıştım. öyle görünce bile bildiğin sinirleri bozuldu, ilk gördüğünde tepki veremedi:9: kıskandı sanırım sürekli sen akşama kadar böyle mi gezeceksin, şimdi herkes sana bakar yolda falan güzel olma istemiyorum bir tek bana güzel ol sen başkaları güzel bulmasın dedi durdu.

Bence söylediklerinde ciddi ama bunu dile getirmemesi gerekir.
Benim eski sevgilim de çirkindi hatta inanılmaz çirkindi ama severdim. Yakışıklı mıyım diye sorduğunda da hayır diyemezdim tabi kırılmasın bozulmasın diye ama onun çirkinliği hiç gözüme batmazdı...
Senigüzel bulup bulmaması değil de asıl mesele bunu fütursuzca dile getirebilmesi...

valla senın yerınde olsam gıt guzelını bul ozaman der burnundan getırır hıcte kafama takmazdım kendısı neymış brad pıtt mı??

ay ben mesajı şimdi görüyorum, aynısını geçenlerde yaşadık:9: öyle dedi diye kendime biraz daha özenip süslenip püslenip gittim yanına topuklu ayakkabılar, hafif makyaj falan biraz da beni daha uzun gösterecek fiziğimi ortaya çıkaran şeyler giymiştim ama abartıya kaçmamıştım. öyle görünce bile bildiğin sinirleri bozuldu, ilk gördüğünde tepki veremedi:9: kıskandı sanırım sürekli sen akşama kadar böyle mi gezeceksin, şimdi herkes sana bakar yolda falan güzel olma istemiyorum bir tek bana güzel ol sen başkaları güzel bulmasın dedi durdu.

O yüzden takma canım kafana. Özgüveninde sarısılmasın sakın dediğim gibi sei güzel bulmasaydı bunu yüzüne söylemezdi.Başka şekilde anlardın :)

Back
X