estağfurullah ne kusuru, o lafları duyunca benim de yüzüne karşı öyle demek geldi içimden ama anlar belki kırıldığımı yine de yüzümden diye dememiştim anlamadı. ne güzel bi ilişkiniz varmış, maşallah. benim de en büyük isteğim hep öyle birisini bulmaktı ama şans mı diyeyim ne diyeyim böyle birine aşık oldum![]()
bak bazen askla bitmiyor hayat.mantiginida beraberinde yürütebildigin biriyle birlestirmek gerek hayati. cünkü birgün ask gidicek.yerini sevgiye, huzura ve güvene birakacak.sana güven vermek yerine senin özgüvenini yerinden sarsip yerle bir etmeye calisan ve bunu yaparak egosunu tatmin edip kendine hint kumasi süsü vermeye calisan birine ask gittikten sonra güven duyamazsin.evinde ihtiyacin olucak huzuru ise hic bulamazsin cünkü özgüvenin kalmiycagi icin belki sebepsiz kiskancliklar duyup kendi kendini hasta edeceksin.Ask güzel bir duygu ama sadece mantiginla birlesirse.biliyorum böyle birini bulmak zor gibi gelicek belki sana simdi.bende öyle oldugunu düsünüyordum.ama aynen söyle oldu.esimle tanistim bir plajda 3.günün sabahi bana evlenme teklif etti.ayni günün aksami yüzük taktik tam 3.ayimizda evlendik. dogru kisi karsina ciktiginda inan bana kafanda hic acabalar belkiler olmuyor.isik hiziyla mutlu sona kosuyorsun resmen.bu yüzden evlilik kararini tekrar gözden gecirmen gerektigine inaniyorum.cok mu karsitim ya :26: