Durduk yere ama ansızın der miBelki kırılmasın diye güzelsin diyebilirler.
Çirkin insana durduk yere güzelsin demem şahsen hiç dış görünüşü hakkında yorum yapmam. Ama güzel olana derim güzelsinSiz çirkin insanlara 'guzelsin' demiyor musunuz? Kilolu insanlara 'sen kilo mu verdin?' , yaşlı gösterene 'aaa hiç belli etmiyorsun yasini', çirkin çocuğu olan arkadaşa 'oyy maşallah..çok paylaşma nazar deger' flaan demiyor musunuz? Alemin yalancisi ben miyim
Erkekler de der elbet.hele tavlama aşamasında
Güzelsem eğer benimle neden fotoğraf vs paylaşmıyor sosyal medyada. Bunu her ilişkimde yaşadım hiç biri benimle paylaşım yapmadıBana göre güzel /yakışıklı olan biri sana çirkin gelebilir . Yani onun gözünde güzel olabilirsin . Belki de çok güzelsin niye ezikleniyırsun ki
Neden, arkadaşın kendini beğenmediği için yakınsa 'burnum çok buyuk, çok kötü yaa, burnum rezalet çok çirkin..gıdım var' falan dese haklı bile olsa "sacmalama, burnunda bir şey yok.. gayet iyisin" demez misin mesela?Çirkin insana durduk yere güzelsin demem şahsen hiç dış görünüşü hakkında yorum yapmam. Ama güzel olana derim güzelsin
Diğer kismetlerini kacirmak istemiyordur. Bunun senin güzelliğinle bir alakası yok ki..artık sosyal medya insanların kız buldukları yer. Demek ki kısmetini kapamak istemiyorGüzelsem eğer benimle neden fotoğraf vs paylaşmıyor sosyal medyada. Bunu her ilişkimde yaşadım hiç biri benimle paylaşım yapmadı
Tamam ona derim. Ama mesela böyle bi konuşma geçmeden ansızın bakıp çok güzelsin demesinden bahsediyorum erkeğinNeden, arkadaşın kendini beğenmediği için yakınsa 'burnum çok buyuk, çok kötü yaa, burnum rezalet çok çirkin..gıdım var' falan dese haklı bile olsa "sacmalama, burnunda bir şey yok.. gayet iyisin" demez misin mesela?
Yanına yakıştırmadığı için de olabilirDiğer kismetlerini kacirmak istemiyordur. Bunun senin güzelliğinle bir alakası yok ki..artık sosyal medya insanların kız buldukları yer. Demek ki kısmetini kapamak istemiyor
Konuyu bilmiyorum ama belki gerçekten kendine güzel gelmiştir. Belki hoşlanmıştır. Birde çirkinlik kriteri nedir? size çirkin gelen bir başkasına güzel gelebilir.Durduk yere ama ansızın der mi
Ya tavlamak istiyordur,etkilemek istiyordur..niye demesin ki? Erkek bu, sevgililige ikna etmek için çok güzelsin de der, evlenme hayallerinden de bahseder, "anneme senden bahsettim,fotografini gösterdim. Maşallah çok güzelmiş gelinim dedi" der, hediyeler alır, jestler yapar... Bunların hiçbiri seviyor demek değildir. Oyunu kuralına göre oynuyordur.Tamam ona derim. Ama mesela böyle bi konuşma geçmeden ansızın bakıp çok güzelsin demesinden bahsediyorum erkeğin
Çok iyi oynuyorlar. Nasıl anlayacağız ki gerçekten seveniYa tavlamak istiyordur,etkilemek istiyordur..niye demesin ki? Erkek bu, sevgililige ikna etmek için çok güzelsin de der, evlenme hayallerinden de bahseder, "anneme senden bahsettim,fotografini gösterdim. Maşallah çok güzelmiş gelinim dedi" der, hediyeler alır, jestler yapar... Bunların hiçbiri seviyor demek değildir. Oyunu kuralına göre oynuyordur.
Tavlamak için diyebilir.Kotu niyetli bir şekilde.Erkekler gerçekten güzel bulduğu kıza mı der güzelsin yoksa çirkin bir kıza da söyler mi güzelsin diye
Oooo kimlere kimlere derler var yaaaaErkekler gerçekten güzel bulduğu kıza mı der güzelsin yoksa çirkin bir kıza da söyler mi güzelsin diye
Ayrılırken demişti bana bi sevgilim de :)Tavlamak için diyebilir.Kotu niyetli bir şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?