Bir erkek güzel bulmadığı halde güzelsin der mi ?

Çirkin insana durduk yere güzelsin demem şahsen hiç dış görünüşü hakkında yorum yapmam. Ama güzel olana derim güzelsin

Bana göre güzel /yakışıklı olan biri sana çirkin gelebilir . Yani onun gözünde güzel olabilirsin . Belki de çok güzelsin niye ezikleniyırsun ki
Güzelsem eğer benimle neden fotoğraf vs paylaşmıyor sosyal medyada. Bunu her ilişkimde yaşadım hiç biri benimle paylaşım yapmadı

Çirkin insana durduk yere güzelsin demem şahsen hiç dış görünüşü hakkında yorum yapmam. Ama güzel olana derim güzelsin
Neden, arkadaşın kendini beğenmediği için yakınsa 'burnum çok buyuk, çok kötü yaa, burnum rezalet çok çirkin..gıdım var' falan dese haklı bile olsa "sacmalama, burnunda bir şey yok.. gayet iyisin" demez misin mesela?

Güzelsem eğer benimle neden fotoğraf vs paylaşmıyor sosyal medyada. Bunu her ilişkimde yaşadım hiç biri benimle paylaşım yapmadı
Diğer kismetlerini kacirmak istemiyordur. Bunun senin güzelliğinle bir alakası yok ki..artık sosyal medya insanların kız buldukları yer. Demek ki kısmetini kapamak istemiyor

Tamam ona derim. Ama mesela böyle bi konuşma geçmeden ansızın bakıp çok güzelsin demesinden bahsediyorum erkeğin

1- kırmamak için söyleyebilir
2- gerçekten güzel buluyor olabilir
3- yatağa atacaktır durduk yere iltifat edesi gelmiştir

Diğer kismetlerini kacirmak istemiyordur. Bunun senin güzelliğinle bir alakası yok ki..artık sosyal medya insanların kız buldukları yer. Demek ki kısmetini kapamak istemiyor
Yanına yakıştırmadığı için de olabilir

Tamam ona derim. Ama mesela böyle bi konuşma geçmeden ansızın bakıp çok güzelsin demesinden bahsediyorum erkeğin
Ya tavlamak istiyordur,etkilemek istiyordur..niye demesin ki? Erkek bu, sevgililige ikna etmek için çok güzelsin de der, evlenme hayallerinden de bahseder, "anneme senden bahsettim,fotografini gösterdim. Maşallah çok güzelmiş gelinim dedi" der, hediyeler alır, jestler yapar... Bunların hiçbiri seviyor demek değildir. Oyunu kuralına göre oynuyordur.

Çok iyi oynuyorlar. Nasıl anlayacağız ki gerçekten seveni

Güzellik göreceli bir kavram. Genelde de kişi kendisine daha çok benzeyeni güzel buluyor. Eş seçerken de dikkat ederseniz gelin ve damatların bazıları kardeş gibi. Arkadaşım kendisine benzeyen tiptekileri daha çekici buluyor, bana açıkçası itici gibi geliyor tarif ettiği tip. İkimizin de ortak beğendiği tipler vardı tabii.
Siz de belki bir kısımca güzel bulunan bir tipe sahipsinizdir. Ayrıca bir gerçektir ki kişiyi en çok çirkin bulan genelde kendisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…