Bir erkek ikinci şansı hakeder mi ?

laaasey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
218
132
merhaba kızlar,
Benim ilişkim vardı yaklaşık 3 aylık bi ilişki ben başta hoşlanıyordum. O çok seviyordu.1 Ayın sonunda onun iş ile olan sorumsuzluğu bana Battı. Ama cidden Battı. Babasının Parasını harcamadı dokundu bildiğin. 28 Yaşında adamın baba parasıyla ne işi olur Dedim ve bi gün bu rahatlılığından dolayı Patladım. Tartıştım çünkü o dahil olmadı. Benim HAKLI olduğumu bile bile 10 gün inadından konuşmadı. O bile dedi babam gibi konuştun. Velhasıl ben üzüldüm kırdığım için barıştık ben buna o üzüntünün de etkisiyle o ana kadar demedim seni seviyorum U dedim. O da sadece tamam sonra konuşuruz dedi ve telefonu kapadı. Inadı sürdü gitti. Ben sadece içimi rahatlatmak için Kalkıp taaaa Bursa'dan Diyarbakır'a gittim. Ya bitecekti Yada devam edecekti. Gitmeden önceki günler öyle ilgisizleşti ki durum inattan uzaklaştı . Konuşmak içimden gelmiyordu artık Havaalanı'na beni karşılamaya geldi kızlar bi görseniz sanki evlerinin önüne gelmişim de pijamasıyla inmiş aşağı Öyle Sümsük bi hal ki. Saçını lütfedip taramamış ya neyse ben buz kesildim o an. Hani olur ya ona bakar ve benim bununla ne işim var dersiniz onu iliklerime kadar yaşadım. (Yaşamaz olaydım.)
Bu anladı orda benim tepkilerden bu halimi jeton düştü ertesi gün kuaförden beni Arıyor. Görüşelim diye içimden. Gelmiyor kusura bakma dedim. Bu tabi baya Israr edip aradıktan sonra bi kaç gün sonrası görüştüm. Olmayacağını onun babasının ona buna yedirmesi için para kazanmadığını anlattım. Baban zengin olabilir ama bu senin rahat olacağın anlamına gelmez dedim. Ailem gibi konuşuyorsun dedi durdu. Düzelecem dedi ama nafileÇünkü ona karşı buz gibiydim ne desem boş ne yapsa boş. Tüm ilişki boyunca Gül'ü sevdiğimi bile bile bi dal ot almamıştı o da yüreğime oturmuştu. Herşeyi ona hatırlatmaktan yorulmuştum. Evet yanyanaydık ama giden bendim . ILIŞKIDE ERKEK GIBI OLMA HISSI ZATEN BaŞLI BAŞINA BERBAT. Bu kadar jesti onun yapması gerekirken benim yapmam yoruyodu beni. Ben bitirdim mekândan ayrıldım.sabah 6 uçağına gittiğimde oda orda beni bekliyordu konuşmadan yanından geçip gittim . Kırgınlığımı bi Türlü toparlamıyordum.
O günden bu güne hergün numaraları engellememe rağmen dünya laf söylememe rağmen aradımemsaj Attı. Son bi şans istiyor ve zaman istiyor napsam kırgınlığım geçti gibi biraz ama ona olan öfkem dinmiyo. Ben ona sevgi cümleleri kurarken onun susması sonra konuşalım demesi düşündükçe deli oluyorum. Evlensek aynı evde olsak yapsa bunu çok kötü olurum. Bence o bi tipik zengin çocuğu şimdiye kadar babası itekleyerek okutmuş. Ve o adamdan bana ne Eş ne baba olur.

Kusura bakmayın çok uzun oldu ama dökmem lazımdı içimi bi yere sizce bu hale bi hal çare nasıl bulunur ben mi çok kırılganım yıllardan beri ilişkim oldu çok mu titiz davrandım bi akıl verin nolur ya?

Kalbinin sesini dinlemelisin.içinde birşeyler bittiyse fazla zorlamamak lazım. Çünkü bu sorumsuzluk evlenince çoooook büyük problemler çıkarabilir sana

Kalbinin sesini dinlemelisin.içinde birşeyler bittiyse fazla zorlamamak lazım. Çünkü bu sorumsuzluk evlenince çoooook büyük problemler çıkarabilir sana

bu 2. Şans verilecek türden bişey değil malesef. Ben olsam vermem haketmiyor

Ben bazı şeylerin sevgiyle çözülemeyeceğine inananlardanım kızlar . Özellikle bi erkekte sorumluluk çok önemli benim için değişirim diyo ama ne kadar değişebilir ki bi insan ? Çok abartıyor muyum acep . Bu ara bunu düşünüyorum.

3 aydami oldu bunlarin hepsi? Daha önce baba parasi yedigini bilmiyormuydunuz? Vallah calismamasi falan hos degilde, daha bir iki aylik sevgilimde esimmis gibi parama puluma , yasam tarzima laf etse ben terslerdim vallah, iyi o pesinizde kosuyormus hala... Madem bi gelecek görmüyorsunuz, karakteri size uymuyor, zaten büyük bi askta duymuyorsunuz belli, o zaman bi sans vermeye ne gerek var dimi...:KK14:

Verilmez kusura bakma da tipik simarik zengin cocugu bu :0)

3 aydami oldu bunlarin hepsi? Daha önce baba parasi yedigini bilmiyormuydunuz? Vallah calismamasi falan hos degilde, daha bir iki aylik sevgilimde esimmis gibi parama puluma , yasam tarzima laf etse ben terslerdim vallah, iyi o pesinizde kosuyormus hala... Madem bi gelecek görmüyorsunuz, karakteri size uymuyor, zaten büyük bi askta duymuyorsunuz belli, o zaman bi sans vermeye ne gerek var dimi...:KK14:

Dershanede tanıştık haliyle insan diyo atanacak ders Çalışınca Göze bakmıyo dershane bitince şapka düştü kel göründü olayı oldu. Geçecek ise gircek diye diye üç ayı bitirdik. Acaba abarttıyor muyum diye sizden akıl alıyım istedim. Hayat Tarzı karşılmayacak gibi değil ki araba Altın'da cepte para lüks lüks yerlerde gezmeler ben memur çocuğuyum bize ters ya:KK35:

Ben bazı şeylerin sevgiyle çözülemeyeceğine inananlardanım kızlar . Özellikle bi erkekte sorumluluk çok önemli benim için değişirim diyo ama ne kadar değişebilir ki bi insan ? Çok abartıyor muyum acep . Bu ara bunu düşünüyorum.

Bu yapınızı sürdürebilirseniz, hep başkaları pişman olur ama siz olmazsınız, kadın ve erkek sorumlu olmadıkça bir ilişki yürümez.

Senin buna karışman ne denli bilmiyorum...
yaşam tarzı bu....sana uyar veya uymaz
zaten sevgililik nişanlılık bundan varlar...
değiştirmeyi kalkma kimseyi ,üzülürsün

Yol ver gitsin kardeşim. Etrafta dünya adam var elbet gönlüne göre birisini bulursun. Babası adam edememiş sen mi edeceksin?

bi insanı olduğu gibi sever insan. eğer onun olduğu şekli sevmiyosan, sen mutlu olacaksın diye onu değiştirmeye çalışmanda bi mantık bulamıyorum.

bi insanı olduğu gibi sever insan. eğer onun olduğu şekli sevmiyosan, sen mutlu olacaksın diye onu değiştirmeye çalışmanda bi mantık bulamıyorum.

Bu adam bana evlenme teklifi ediyorsa aile kurmak istiyorsa benim de ondan sorumluluk. Gibi bi beklentim olur karakterini değiştirmek gibi bi çabam yok ki ahlak olarak neyse odur. Lakin evlilik vaadiyle bi insanın karşısına çıkarsan bugün benim yarın ailemin beklentisi olacaktır. Bu herkeste öyle. Ben sevdim ama işte onun sorumsuzlukları herşeyi mahvetti.

Bu adam bana evlenme teklifi ediyorsa aile kurmak istiyorsa benim de ondan sorumluluk. Gibi bi beklentim olur karakterini değiştirmek gibi bi çabam yok ki ahlak olarak neyse odur. Lakin evlilik vaadiyle bi insanın karşısına çıkarsan bugün benim yarın ailemin beklentisi olacaktır. Bu herkeste öyle. Ben sevdim ama işte onun sorumsuzlukları herşeyi mahvetti.
evlenicek adam senin olmasını istediğin karakterdeyse evlenirsin, evlenmek için karakterini düzene sokmaya çalışmazsın.

Zaten değişmez , değişemez.bu hepimiz için geçerli...boşverin gitsin bu adamı

erkek olcamda sevdiğim kız benim için bursadan diyarbakıra gelecek,bende onu paspal gibi karşılıcam haaa.kusura bakmada öküzün önde gideniymiş.sen oraya kadar gitmişsin durumu düzeltmek için ama onun yaptığı saygısızlıktan başka bişey değil.kesinlikle şans verme bence

erkek olcamda sevdiğim kız benim için bursadan diyarbakıra gelecek,bende onu paspal gibi karşılıcam haaa.kusura bakmada öküzün önde gideniymiş.sen oraya kadar gitmişsin durumu düzeltmek için ama onun yaptığı saygısızlıktan başka bişey değil.kesinlikle şans verme bence

Tamda bunu yaptı içime öyle bi oturdu ki düşünün ben soğuk olmama bile makyajımı yaptım okurda barışırız diye kestane şekerimi bile valizin ön cebine koymuştum.

X