sana söyledikleri tutarlı mı sence? ders çalışman için teşvik edecek ama çalışma dicek, sen fantazi olsun diye mi test çözüyosun, kendini her an çalışabilecek duruma getirmek ne demek, çalışabilecek durumdasın ama çalışma bu nasıl mantık? kaldı ki iş öyle hemen bulunabilcek bişey değil tatlım dışarda hayat öyle değil, kpss'yi kazandığın takdirde devlet işi güzel ama adaylıkta ayrı bi gerginlik, bize aday memur eğitimi ve sınavı yaptılar mesela, belki ankaradayım diye bu kadar titizlendiler bilmiyorum, 2 defada burda sınava girdim sanki kpss ile atanmamışım gibi, bu arada bölümün kolay atanmaya müsait bi bölüm mü[/QUOTE
söylediklerinde çok haklısn.o da atan çalış içinde kalmasın diyo aslında beyfendi ona bile karşıymış ama ben çok istedğim için lütfetip müsade edecekmiş.ben kamu yönt mi mezunuyum canm 2010 da girdim o zman fazla çalışmamıştım hem okul hem kpss 75 almıştım şimdi çalışıyorum inaşşalda yüksek bi puan alır atanırım .
sana söyledikleri tutarlı mı sence? ders çalışman için teşvik edecek ama çalışma dicek, sen fantazi olsun diye mi test çözüyosun, kendini her an çalışabilecek duruma getirmek ne demek, çalışabilecek durumdasın ama çalışma bu nasıl mantık? kaldı ki iş öyle hemen bulunabilcek bişey değil tatlım dışarda hayat öyle değil, kpss'yi kazandığın takdirde devlet işi güzel ama adaylıkta ayrı bi gerginlik, bize aday memur eğitimi ve sınavı yaptılar mesela, belki ankaradayım diye bu kadar titizlendiler bilmiyorum, 2 defada burda sınava girdim sanki kpss ile atanmamışım gibi, bu arada bölümün kolay atanmaya müsait bi bölüm mü[/QUOTE
söylediklerinde çok haklısn.o da atan çalış içinde kalmasın diyo aslında beyfendi ona bile karşıymış ama ben çok istedğim için lütfetip müsade edecekmiş.ben kamu yönt mi mezunuyum canm 2010 da girdim o zman fazla çalışmamıştım hem okul hem kpss 75 almıştım şimdi çalışıyorum inaşşalda yüksek bi puan alır atanırım .
inşallah, çok istiyorum atanmanı, zaten bi başlasan gerisi gelir vazgeçmeyi düşünmezsin
yclozl, ben de sana tamamen katılıyorum. görüşlerin çok doğru. :128:
sema, aşağıdaki linke mutlaka göz at. bir arkadaşımızın yaşadığı kötü bir olay. bunu okuyunca ''ekonomik özgürlüğünü eline almanın'' ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlarsın umarım.
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...-hic-taniyamamisim-simdi-fikir-istiyorum.html
inşallah, çok istiyorum atanmanı, zaten bi başlasan gerisi gelir vazgeçmeyi düşünmezsin
inşallah canım çok saol iyi dileklerin için.Rabbim banada yaşatır o duyguyu inşallah.
canım benim paylaşımın için çok tşk ediyorum gerçekten ibretlik bir hikaye
ben kesinlikle çalışmak istiyorum canım ALLAH ta nasip eder inşallah.aşk sevgi hepsi bir yere kadar ya çalışmama müsade edr devam ederiz ya da biter
bu arada ablası aradı ablasını çok seviyorum çok anlayışlı olgun kendiside çok güzel bir ünivdede doktora yapıyo .durumunuza çok üzülüyoruz seni kaybetmek istemiyoruz dedi annemde bende senin arkandayız dedi.kardeşimlede konuştuk annem kıyameti kopardı falan dedi.kardeşiminde kötü bir niyeti yok seni eve hapsetmek kendisine muhtaç kılmak gibi dedi.bzim annemiz çalışmadı ev hanımıydı çok düzenli bir aile yaşamımız oldu dedi .okuldan gelirdik annem pasta çörek yapar önümüze koyardı annesi çalışan arkdaşalrımız da bize gelirdi onların anne sevgisinden ilgisinden yoksun olduğunu falan gördü dedi çocuklara aşırı bi düşkünlüğü var kuzenlerini falan çok sever çocuk psikolojisi üzerine kitaplar falan okur dedi.onun korkusu sen çalışırsan çocuğun ilgisiz büyüceği bir düzgün ev yaşantısı olmayacağından korkuyo ben ve annem elimizden geldiğince anlatmaya çalıştık dedi o da seni seviyo biraz kafası karışmış üzgün dedi.yoksa asla yanlış anlama kardeşim diye söylemiyorum başka bir niyetle falan senin çalışmamaı isteme gibi bir durumu söz konusu olmaz.dedi bende benim kararım kesin dedim asla geri adım atmacam dedi. hayırlsı ben elimden geleni yaptım dedim aklım ve vicdanım rahat dedim.işye öyle kızlar
Daha rahat ezebilmek ve sizi kendisine bağımlı hale koymak için getirmek için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?