- 18 Şubat 2012
- 241
- 15
- 68
konuştuk konuştukça canım fikri değişmeycek bence ya da kararsız mı kaldı çünkü kararın kesinse şmidide cevap verebilirsin dedim öyle deyince işim çıktı şimdi kapatıyorum dedi.benim mi vazgeçiceğimi düşünüyo anlamadım ki hiç bu kadar ara vermedik daha önceleride konuşoduk bu konuyu tartışıyoduk en fazla bigün sonra yazardı hiç tartışmamış gibi bu kez son noktayı koyacaz heralde hayırlsı herşeyin ben herşeyi açık açık söyledim çalışmam için o kadar çok nedenim var yani ama onunki biraz bencillkten ibaret ve en zoruma gidende ben onun şartlarını kabul ettim şırnaktayken evt dedim bak ikinci bi şark çıkmış yine mesaisi belli değil tatili belli değil daha bir sürü sey sen daha iyi bilirsin bi polis eşi olarak ben bunlara rağman evt dedim.o da bikez benim için fedakarlık yapsın dimi.tamm o da söylüyo hesap açarız heray yatırızı emekliliğini yaparız vs diye ama yinede ben kendi paramla bunları gerçekleştirmek istiyorum.inaşşah atanırız canım senin bölüm ne yaş kaç
size bu arada en son gelişmeden bahsedeyim
dün mesaj attım müsaitsen konuşabilirmiyiz diye hemen aradı gözüde teldeymiş heraldeneyse bi saat knouştuk yine aynı yine aynı bu kez bende çok sert konuştum ben senin için o kadar fedarkarlık yapıyorum sen benim bi hayalime kavuşmama izin vermiyosun falan diye dedim ki sana bir hafta izin düşün taşın annenle konuş ablanla konuş kimle konuşuyosan konuş bana haftaya pazatertesi net bişi söyle ya devam edelim sen çalış de senin kararın de ya da ben çalışmanı istemiyorum böyle devam edemem de bitir dedim.o gün hiçbi açıklama bişi beklemiyorum ya devam edelim de ya da bitti de dedim.ha kararın kesinde şimdide cevap verebilirsin dedim ben her iki durumada kendimi hazırladım dedim.şimdi işim var kapatıyorum dedi öyle değince .ama haftaya cevap bekliyorum o güne kadar beni arama dedim.
pazartesi final arkdaşlar bakalım ben kendimi hazırladım herşeyin hayırlsısı artık
yanlış birşey demediğin halde ''doğru konuş'' demiş ve sana sesini yükseltmiş. zaten çalışmana yasak koyması da cabası.
dikkatli ol sema. hiç iyi işaretler değil bunlar.
aynen, doğru konuş ne demek sende kendi isteğini söylemişsin, asıl o doğru konuşsun, semacım 8 ay gerçekten uzun bi zaman değil, ilk ciddi ilişkin bu adam olduğu için öyle görüyosun ama inan ki 8 ayda birini tanıyamazsın, hele ki her gün görüşmüyosanız, ben 17 yaşımdan beri tek bir erkekle beraberim ve bazen aaa böyle bi huyumu varmış diyorum, evlenince dahada farklı keşiflerim olucak eminim
ben eşimle neredeyse 12 yıldır tanışıyorum, sizin gibi 17-18 yaşlarında falan tanışmıştık ve hala beni şaşırtabiliyor bazen..
8 ay bize uzun gelmiyo ama sema baya bi anlam yüklemiş..
anlamıyorum gerçekten anlamıyorum.onu seviyorum 8 aydır birliteyiz ben kpss ye hazırlanıyorum o evlendikten sonra çalışamazsın diye tutturdu merağın geçsin çocuk oluncağa kadar çalış sonra bırakıcan diyo başka bişi demiyo dünde çok kötü tartıştık bende çalışmak istiyorum zorlamayalım ozman dedim kapattım telefonu.ne aradı ne sordu bende aramadım .
ya ben napcam ne olur bişi söyleyin ben onu kaybetmek istemiyorum.sizce bitirmişmidir gerçekten benim ilk çıktığım insan nasıl olur o mu döner ben mi dönmeliyim hiçbişi bilmiyorum tecrübesizliğim yüzünden off ilk defa biri için canım acıyo her dka telefonuma bakıyorum ama hayal kırıklığığa elimden atıyorum lütfen bişiler söyleyin bana
arkdaşalr yorumlarınızı okumaya devam ediyorum inanın bana o kadar iyi geliyoki fikirlerim dahada bi netlik kazandı.ona çok bağlı değilim yani bitince o kadar kendimi çok kötü hissetmem.zaten restimide çektim.kötü biri olduğunu düşünmüyorum tabi daha çok yeni bi ilşki birbirimizi tanımaya çalışıyoruz değer verdiğini sevdiğini hissettirir mesala ders çalışırken arardı ders çalışıyodum derim nie telini sessie almadın dikkatini dağıttım bak der teli kapatır sen çalış sonra görüşelim derdi bi gün ders çalışmazsam niye çalışmıyosun bak sonra üzülürsün çalış diyende o ydu birklekte derste çalışırdık uzaktan bi ilşkimiz var ama telde görüşüyoduk hiç sıkılmadan görüşebiliyoduk ben aramazsam o arardı sesini özledim diye güzel zmanlarımızda geçti ama her ne hikmetse gelgelelim bu konuda dediğim dedik çıktı normalde hep benim dedğim olurdu .o da kendince haklı hak veriyorum o da bana diyo bek senide anlıyorum emeklerin boşa gidecek diye düşünüyosun öyle düşünme sen kendini geliştirmişsin heran çalışabilicek duruma kendini getirmişsin falan filan öyle böyle konuştuk ama fikri değişmeyecek sanırım ama şu var madem bu kadar kesin fikri pazartesi aradığımda niye o anda kararını vermedi işim çıktı dedi kapattı.bi daha da aramadı .hayırlsı artık yaa ben elimden geleni yaptım kafamda vicdanımda rahat.
ycloz cum
Butun yorumlarinin altina imzami atiyorum
Yuksek musadenle...
Nekadar olgun dusunuyorsun.
Konu sahibi semanin son msj ini okudugumda
Bende bir tutarsizlik gordum...
Fantazi olsun diye mi yirtiyor bu kiz kendini ders calisiyor...ayy bu kismina ozellikle cok guldum...
Sema arkadasim insanlar evlenip yillarini veriyor bir suru yara alip ayriliyor da sen mi ayrilamayacaksin ya...birak daha taze iken bitsin...
Ileriki zamanlarda birakamzsin yoksa...
Seni yetirtiren okutan anne babacigina yazik...
Hedeflerin ve ideallerinden vazgecme...
Sevgili koca cok bulunur da,önemli olan kendi ayaklarinin ustunde durabilmek....
yclozl, ben de sana tamamen katılıyorum. görüşlerin çok doğru. :128:
sema, aşağıdaki linke mutlaka göz at. bir arkadaşımızın yaşadığı kötü bir olay. bunu okuyunca ''ekonomik özgürlüğünü eline almanın'' ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlarsın umarım.
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...-hic-taniyamamisim-simdi-fikir-istiyorum.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?