anlamıyorum gerçekten anlamıyorum.onu seviyorum 8 aydır birliteyiz ben kpss ye hazırlanıyorum o evlendikten sonra çalışamazsın diye tutturdu merağın geçsin çocuk oluncağa kadar çalış sonra bırakıcan diyo başka bişi demiyo dünde çok kötü tartıştık bende çalışmak istiyorum zorlamayalım ozman dedim kapattım telefonu.ne aradı ne sordu bende aramadım .
ya ben napcam ne olur bişi söyleyin ben onu kaybetmek istemiyorum.sizce bitirmişmidir gerçekten benim ilk çıktığım insan nasıl olur o mu döner ben mi dönmeliyim hiçbişi bilmiyorum tecrübesizliğim yüzünden off ilk defa biri için canım acıyo her dka telefonuma bakıyorum ama hayal kırıklığığa elimden atıyorum lütfen bişiler söyleyin bana
anlamıyorum gerçekten anlamıyorum.onu seviyorum 8 aydır birliteyiz ben kpss ye hazırlanıyorum o evlendikten sonra çalışamazsın diye tutturdu merağın geçsin çocuk oluncağa kadar çalış sonra bırakıcan diyo başka bişi demiyo dünde çok kötü tartıştık bende çalışmak istiyorum zorlamayalım ozman dedim kapattım telefonu.ne aradı ne sordu bende aramadım .
ya ben napcam ne olur bişi söyleyin ben onu kaybetmek istemiyorum.sizce bitirmişmidir gerçekten benim ilk çıktığım insan nasıl olur o mu döner ben mi dönmeliyim hiçbişi bilmiyorum tecrübesizliğim yüzünden off ilk defa biri için canım acıyo her dka telefonuma bakıyorum ama hayal kırıklığığa elimden atıyorum lütfen bişiler söyleyin bana
hahaha çok güldüm yaaaAllah allah şimdi ille de "çalışan gelin", hatta "memur gelin" hatta ve hatta "3 ay tatili olan öğretmen gelin" diye tutturan kaynanalar var piyasada, ben muhafazakar çevremden bile artık böyle talepler duyup sinirlenmeye başlamıştım.
Sırf anneler değil erkekler de yüklerini hafifletecek hanımlar arıyor çünkü bu zamanda geçim zor, aslında zor değil de herkes daha rahat yaşam peşinde.
Eskiden millet senelerce birikim yapıp ancak ev sahibi olurmuş, ya da memurlar sigortalılar ev için emeklilik ikramiyesini beklerlermiş ama şimdi öyle bir şey yok, evlenince kredi çekip borç altına giriliyor tek kişinin ödemesi zor oldumu haliyle kızdan da bekleniliyor.
Seninki biraz antikaymış sanırım, bence pes etme ama orta yolu bulmaya çalış.Elbette senin de bazı şeylerden fedakarlık etmen gerekebilir ille de onunla evlenmek istiyorsan.Ama bence çocuk olduktan sonra ya senin fikrin değişecek(çocuğuna bakma isteğinden ötürü) ya da onun (masrafın artmasından ötürü).
Allah allah şimdi ille de "çalışan gelin", hatta "memur gelin" hatta ve hatta "3 ay tatili olan öğretmen gelin" diye tutturan kaynanalar var piyasada, ben muhafazakar çevremden bile artık böyle talepler duyup sinirlenmeye başlamıştım.
Sırf anneler değil erkekler de yüklerini hafifletecek hanımlar arıyor çünkü bu zamanda geçim zor, aslında zor değil de herkes daha rahat yaşam peşinde.
Eskiden millet senelerce birikim yapıp ancak ev sahibi olurmuş, ya da memurlar sigortalılar ev için emeklilik ikramiyesini beklerlermiş ama şimdi öyle bir şey yok, evlenince kredi çekip borç altına giriliyor tek kişinin ödemesi zor oldumu haliyle kızdan da bekleniliyor.
Seninki biraz antikaymış sanırım, bence pes etme ama orta yolu bulmaya çalış.Elbette senin de bazı şeylerden fedakarlık etmen gerekebilir ille de onunla evlenmek istiyorsan.Ama bence çocuk olduktan sonra ya senin fikrin değişecek(çocuğuna bakma isteğinden ötürü) ya da onun (masrafın artmasından ötürü).
Arkadaşlar bir erkek sizce "ille de karım ekonomik yönden bana bağımlı kalsın" diye mi eşinin çalışmasını istemez, yani niyeti gerçekten de çocuğun eğitiminin daha özenli yapılması olamaz mı?:44:
5 ay peşimde koştu hiçyüz vermedim o zorla hayatıma girdi kendisine aşık etti ben daha önce hiç böyle şeyler hissetmemiştim.hep hayalim ilk hayatıma giren ilk heyecanlarımı deneyimlerimi yaşadığım insanla evlenmekti sanırım nasip olmayacak.herşeyin hayırlsı tabi ama biz çok iyi anlaşıyoduk değer veriyo sahipleniyo bigün olsun kırmadı incitmedi.ailesiyle tanıştırdı.ailem biliyo ama gel gelelim bu iş konusu bizi ayırdı(
ben onu çok seviyorum yaa ilk defa birine seni seivyorum dedim benn
İlk paragrafınıza katılıyorum. Bende çok denk geliyorum böylesineKomşularımız üniversite ne okudun diye soruyorlar, söylüyorum. Hııı öğretmen olsaydın ne güzel tatillerin olurdu gibi şeyler söylüyorlar
hahaha çok güldüm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?