Haklisin canim ama kimse evde sut kokulu yavrusunu birakip ise gitmek istemez degil mi(( Ay bende cok cok isterim evde yan gel yatayim evlenecegim insanin cok cok iyi geliri olsun ve calismak zorunda kalmayayim tum gun tek derdim aksama ne pisirecegim derdi olsun... Evlenilecek koca adayi zengin olmadikca iyi gelir alan insanlar bile calismak zorunda esi cok iyi alsa bile... O parayi biriktirmek gelecegini garantiye almak zorunda. Yoksa kim isterki calissin. Herkes zaten eli ekmek tutsun iyi bir ise girebilsin diye okullara gitmiyor mu? Universite hayati ogrenme, deneyim edinme aydinlanma yolu oldugu kadar hepsinden cok maalesef hepimizin ilerde gelecegini garantiye almak icin tek cikis yolu para kazanma araci bir kurumdur maalesef. Insanlar once hangi universiteden hangi is kolunda uzmanlasirsam para kazanirim diye dusunuyor... Dusunmek zorunda cunku universiteye ilerde meslek sahibi olmak icin gidiliyor. Ogrenim gormekten cok... Durum boyle olunca insan onca emeklerinide 4 yil okullarada dirsek curutup aldigi diplomayida kenara itemiyor.Bu devirde bayanlarda calismak zorunda. Bir lokma ekmekle gecim zorluguyla cocugumun buyumesindense hayat standartlarimi yukseltip evime katki edinmeyi cocuguma daha iyi gelecek hazirlamayi tercih ederim. Onlarin bazi seylerden yoksun olmasi beni uzer.
tatlım çok haklısın bende isterim evimde oturayım çocuğumla ilgileneyim akşama yemeğimi yapayım eşimle ilgileneyim kendime zaman ayırayım .ama kendimizide bi şekilde garantiye almak zorundayız.dünya hali ya aldatırsa ya şiddet uygulrsa ne bilyim ya bi gün çalışmak zorunda kalırsak insan bunalrıda düşünüyo onca yıl emek verip sadece sınav stresi bile kendi başına bi dert ailenin emeği umutları ben bunları nasıl tek kalemde siler atarım .niye biraz anlayış göstermiyo çok kızıyorum yaa offfff