- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
Konu sahibi evli bir erkekten hoşlanıyordu.Oyle bir konusu vardıSevgilisi mi? Bu soran kadının sevgilisi mi karısına mi demiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi evli bir erkekten hoşlanıyordu.Oyle bir konusu vardıSevgilisi mi? Bu soran kadının sevgilisi mi karısına mi demiş
Bekarin suyuna kibrit suyu döküldü heralde. Kk evli erkekten hoslanan kadın doldu bu ara.Konu sahibi evli bir erkekten hoşlanıyordu.Oyle bir konusu vardı
Hayır anlamadığım bu evli erkeklerin bahaneleri hep aynı, kurdukları cümleler aynı kızlar nasıl hala inanıyor anlamıyorum.Okuyorum burda bazen, adamin 3 çocuğu var en küçüğü daha 40 ı çıkmamış kıza diyor ki biz karimla aynı yatakta yatmiyoruzBekarin suyuna kibrit suyu döküldü heralde. Kk evli erkekten hoslanan kadın doldu bu ara.
Yahu sahibi var diye mükemmel sanıp, evli olduğu kadına karşı bileniyorlar. Cok komik durumdalar.
Eskici gibi bir şeyler ki mal daha boşa cikmadan elde etmek istiyorlar.
Ortalik çok bozuldu.
Sonra evli sevgilim beni kullandı diye konu aciyorlar.
Suçlu sadece tabiki kadın değil erkek asıl suçlu burada ama arz talep meselesi diye bir şey var. Bunlarda arz etmesin.
İnanmak istiyorlar. Alınmış duygusu onlarda farklı hissettiyor bence. Boşanmış insan için aynisini kullanmam ama burada şu örneği vermek isterim.Hayır anlamadığım bu evli erkeklerin bahaneleri hep aynı, kurdukları cümleler aynı kızlar nasıl hala inanıyor anlamıyorum.Okuyorum burda bazen, adamin 3 çocuğu var en küçüğü daha 40 ı çıkmamış kıza diyor ki biz karimla aynı yatakta yatmiyoruzbuna da inanıyorlar hayret..
Sanırım şöyle bir psikoloji varmış,karısı var ama beni tercih ediyor..Bu tarz insalara iyi hissettiriyormuş bu kendini.Sirf bu yuzden sadece evli erkekleri tercih edenler varmış (hatta ismi lazım değil bir ünlümüz var bu şekilde sürekli evli erkek tercih eden) Cibilliyetsiz erkeklerde işte kendilerini bişey sanıyorlar, paylaşılamayan erkek moduna giriyorlar pehhİnanmak istiyorlar. Alınmış duygusu onlarda farklı hissettiyor bence. Boşanmış insan için aynisini kullanmam ama burada şu örneği vermek isterim.
Başkasının kaşığından yemek yemeyi kim ister? Ama adam 1 gün bununla yatiyor akşam karısıyla. Ama prangalarim. Hee oldu. Zaten kelepçeleyip tutuyor karısı onu evde.
(Kelepceleye de bilir fantezi olarak. Sonucta adam onun) ertesi gün de sana ama sana asigim der. Hatirla daha önce de ona demiştir.
Ama anlamiyorlar. Sonra erkekte suc yok mu diyorlar. Cigeri 5 para etmez onun zaten. Konusmaya bile gerek yok erkek için
Karım ve çocuğum evimde dursun, onlarla yaşayayım, boşanamam ama onlarla mutsuz olduğuma inanırsan/yersen arada seninle de kayak yapmaya gidelim. Özellikle eşimin muayyen günlerinde alt taraflarimla ilgilenecek birine ihtiyacım var. Tüm bu söylediklerime kanıp istediğim zaman gönlümü hoş edecek, kullanabileceğim birine daha ihtiyacım var demek.Neden bir erkek karısı ve çocuğu için "prangalarım" der?
Konu sahibinin sevgilisi karısı için demiş sanırım.Sevgilisi mi? Bu soran kadının sevgilisi mi karısına mi demiş