Bir erkek karısı ve çocuğu için?

Konu sahibi evli bir erkekten hoşlanıyordu.Oyle bir konusu vardı
Bekarin suyuna kibrit suyu döküldü heralde. Kk evli erkekten hoslanan kadın doldu bu ara.
Yahu sahibi var diye mükemmel sanıp, evli olduğu kadına karşı bileniyorlar. Cok komik durumdalar.
Eskici gibi bir şeyler ki mal daha boşa cikmadan elde etmek istiyorlar.
Ortalik çok bozuldu.
Sonra evli sevgilim beni kullandı diye konu aciyorlar.
Suçlu sadece tabiki kadın değil erkek asıl suçlu burada ama arz talep meselesi diye bir şey var. Bunlarda talep etmesin.
Her arzi alirsak ohoo

Sana tam meal vereyim:
"Onlar benim düzenim, kopamam. Ne kadar şrfsiz olduğumu toplumdan gizlemek ve birinin donumu yıkamasına muhtaç olduğum için aile babasına oynuyorum, arada karımla sevişmek de hoşuma gidiyor ama aşağı tarafım rahat durmadığı için de artık oltaya kim gelirse ona sallıyorum, karım bana tecavüz etti de çocuklarımız oldu gibi davranmama rağmen bunu yiyecek beyinsiz biri mutlaka olmalı, bu şekilde beni kabul eden bir enayi bulursam takılabilim" diyor.

Pranga, şrfsizcede bu anlamda.

Son düzenleme:
Hala aynı yerde misiniz? Birde işim olmaz diyorsunuz evli adamla. Madem işiniz olmaz söylediği saçma sapan lafları niye ciddiye alıp dert ediyorsunuz.

Adam diyor ki boşanmıyorum ama gönlümü eğlendirmek istiyorum. Çocuğumu ve eşimi pranga olarak gösterip olaya biraz arabesk katayim da nasıl adı bir adam olduğum açıkça anlaşılmasın.

"Ayrılda gel şaban" diyeydiniz. Prangaları varsa, otursun oturduğu yerde, çekirge gibi zıplamaya kalkmasın.
Siz de alacağınız cevabı bile bile, böyle bir konuyu, milleti sinirlendirip, coşturmak için açmış olmalısınız.

Bekarin suyuna kibrit suyu döküldü heralde. Kk evli erkekten hoslanan kadın doldu bu ara.
Yahu sahibi var diye mükemmel sanıp, evli olduğu kadına karşı bileniyorlar. Cok komik durumdalar.
Eskici gibi bir şeyler ki mal daha boşa cikmadan elde etmek istiyorlar.
Ortalik çok bozuldu.
Sonra evli sevgilim beni kullandı diye konu aciyorlar.
Suçlu sadece tabiki kadın değil erkek asıl suçlu burada ama arz talep meselesi diye bir şey var. Bunlarda arz etmesin.
Hayır anlamadığım bu evli erkeklerin bahaneleri hep aynı, kurdukları cümleler aynı kızlar nasıl hala inanıyor anlamıyorum.Okuyorum burda bazen, adamin 3 çocuğu var en küçüğü daha 40 ı çıkmamış kıza diyor ki biz karimla aynı yatakta yatmiyoruz😛buna da inanıyorlar hayret..

Hayır anlamadığım bu evli erkeklerin bahaneleri hep aynı, kurdukları cümleler aynı kızlar nasıl hala inanıyor anlamıyorum.Okuyorum burda bazen, adamin 3 çocuğu var en küçüğü daha 40 ı çıkmamış kıza diyor ki biz karimla aynı yatakta yatmiyoruz😛buna da inanıyorlar hayret..
İnanmak istiyorlar. Alınmış duygusu onlarda farklı hissettiyor bence. Boşanmış insan için aynisini kullanmam ama burada şu örneği vermek isterim.
Başkasının kaşığından yemek yemeyi kim ister? Ama adam 1 gün bununla yatiyor akşam karısıyla. Ama prangalarim. Hee oldu. Zaten kelepçeleyip tutuyor karısı onu evde.
(Kelepceleye de bilir fantezi olarak. Sonucta adam onun😃) ertesi gün de sana ama sana asigim der. Hatirla daha önce de ona demiştir.
Ama anlamiyorlar. Sonra erkekte suc yok mu diyorlar. Cigeri 5 para etmez onun zaten. Konusmaya bile gerek yok erkek için

Karaktersiz erkeklerin bahaneleri, salıp göndermek lazım. Bu adamlara kimsenin yüz verip insan yerine koymaması lazım. Her yere şube açmaya çalışan tipler.

İnanmak istiyorlar. Alınmış duygusu onlarda farklı hissettiyor bence. Boşanmış insan için aynisini kullanmam ama burada şu örneği vermek isterim.
Başkasının kaşığından yemek yemeyi kim ister? Ama adam 1 gün bununla yatiyor akşam karısıyla. Ama prangalarim. Hee oldu. Zaten kelepçeleyip tutuyor karısı onu evde.
(Kelepceleye de bilir fantezi olarak. Sonucta adam onun😃) ertesi gün de sana ama sana asigim der. Hatirla daha önce de ona demiştir.
Ama anlamiyorlar. Sonra erkekte suc yok mu diyorlar. Cigeri 5 para etmez onun zaten. Konusmaya bile gerek yok erkek için
Sanırım şöyle bir psikoloji varmış,karısı var ama beni tercih ediyor..Bu tarz insalara iyi hissettiriyormuş bu kendini.Sirf bu yuzden sadece evli erkekleri tercih edenler varmış (hatta ismi lazım değil bir ünlümüz var bu şekilde sürekli evli erkek tercih eden) Cibilliyetsiz erkeklerde işte kendilerini bişey sanıyorlar, paylaşılamayan erkek moduna giriyorlar pehh😕

Neden bir erkek karısı ve çocuğu için "prangalarım" der?
Karım ve çocuğum evimde dursun, onlarla yaşayayım, boşanamam ama onlarla mutsuz olduğuma inanırsan/yersen arada seninle de kayak yapmaya gidelim. Özellikle eşimin muayyen günlerinde alt taraflarimla ilgilenecek birine ihtiyacım var. Tüm bu söylediklerime kanıp istediğim zaman gönlümü hoş edecek, kullanabileceğim birine daha ihtiyacım var demek.

Back
X