Bir erkek karısı ve çocuğu için?

Ben konuyu okudum ve siz maşallah kimseye cevap vermemişsiniz.
Herkesin etiği kendine açıklamıyorum çünkü çoğu insan açıklamış....

ama evli olan bir adamın sizleyken hala evli olmasından çıkarmanız gereken şeyleri çıkaramamış olmanızı normal karşılamadım....
İlla bu sözü demesine gerek yok...

pranga gibi hissediyorsa boşansın olay çok basit...

Hayattaki en kotu pişmanligini yaşiyor adam. Evlilik neyse de cocuk olunca ortada sıkıntı, boşanmak istiyor belli ki ya da bekar oldugu gunlerin başina dönmek isteme serzenişi bilemedim artik.

Hadi birde sizin duymak istediğiniz cevabı yazayım,adam size çok aşık, ölüyor aşkından.Ama işte ailesi zorla evlendirmis, boşanması yasak, boşanırsa kurşuna dizerler.Cocuguda silah zoruyla yapmış, karısıyla anlaşamıyor hatta zaten aynı yatakta bile yatmıyorlar.Siz onun hayatının aşkısınız.Ahh ama işte o prangalar yok mu o prangalar 😁😁😁
Cocugu da karsi yataktan nisan alarak yapmis zaten 😂😂 Hem nedir ki aciyi ayarladiktan sonra spermleri ucurmak cok basit ! 😂

Sen simdi kendini soyle hissediyorsun degil mi: vay be benim icin karisindan bile vazgecmek istiyor da cocuklari icin yapamiyor. Baksana karisi adama ayak bagiymis. Beni seviyor:KK9:, beni seviyor.... Su kadin olmasa askimizi yasayacagiz da kadin aradan bir cekilse...
Adam da kendini soyle hissediyordur: ne bulunmaz erkegim be... Iki kadini birden idare ediyorum. Iki kadin da beni seviyor. Biri evde digeri disarda gonlumu yapiyor. Bu yalanla bir sure daha idare ederim. Sonrasini sonra dusunurum...

erkeklerin yalanlarindan biri..salliyor iste ya tutarsaaa hesabi ..

Evli bir erkekle asla görüşmem deyip yine aynı erkeğin size ulaşmasına imkan verip bir de onun için burda başlık açıyorsunuz ne demek istedi diye. Adam size aşık gibi davranıyor siz de sevilen ama ulaşılamayan kadın olarak görmek istiyorsunuz sanırım kendinizi😊😊 Yaşadığınız imkansız bir aşk hikayesi değil. Bir kadını kandırmaya çalışan bir adam ve ona kanmaya hazır bir kadının hikayesi...

bunu diyen kocansa iyi bile sayılabilir. sorumluluk hissediyor demek ki.

kadınlar için de; aile ve çocuk bir nevi prangadır. mesela ben bekarken ki özgürlüğümün 1/4 üne sahip değilim şu an...

hatta çalışmak var bir de... kooocaman bir prangadır. neyse konuyu dağıtmayayım.

Hayattaki en kotu pişmanligini yaşiyor adam. Evlilik neyse de cocuk olunca ortada sıkıntı, boşanmak istiyor belli ki ya da bekar oldugu gunlerin başina dönmek isteme serzenişi bilemedim artik.

Ben de bu sözü soyleyen adamin karisi sizsiniz sanmiştim. Adam size yalan soyluyor da olabilir, erkekler aldattiklari kadinlara "evliligimde cok mutluyum bosanmayacagim karaktersizim ama seninle gonul eglendirelim" diyecek degiller tabi "mutsuz bosanamiyor" klasigi olacak...

Hangi erkek diyecek;
Ancak sizin gibi kadınlara layık olan erkekler der.

Neden diyecek;
Boşanmadan da daha çok kadınla sevişebilmek için...

Back
X