• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek ne bekler ?

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Hanımlar

İnanın bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum . Kendimi o kadar çok sorguluyorum ki..Bir erkek bir kadından nasıl olmasını bekler?
Ben acaba beklentileri karşılamıyorum diye düşünüyorum ?
Niye dikkat çekmiyorum ?
Pek tercih edilen olmuyorum ?

Bilmiyorum kendim hakkımdan olumlu yorumlar duyuyorum karşı cinsimden .. Ama ilişkiye gelince niye yaşayamıyorum bilmiyorum ?

Bu erkek milleti ne ister ki ??

onu çeken nedir ki ??

Son düzenleyen: Moderatör:
Emin ol önemli olan onların ne istediği değil.
Senin ne istediğin..
Bir ilişki tek tarafın istekleri ile yürümüyor malesef..

Bir de onların isteklerini karşılamaya kalkarsan ohoooo bitmez..
Yetişemezsin:ssz:

Sen kendin ol.. Seni isteyen biri gün gelir seni bulur:34:

her zaman güler yüzlü ve çok trip atmayan ama nazlı olan bir yar ister:31:

her şeyi ister :27: kısacası dır dır etmeyen:44: , sürekli sırıtan:1:, çekici cilveli , her dediğine tamam aşkım diyen:21::21: bir hanım hanımcık kız ister:49:

İlişkileri kategorize etmeyi hiçbir zaman sevmemişimdir.
Her ilişki kendine özeldir, ve öyle yaşanır...
Herkesin önceliği farklıdır.
O yüzden bu konu hakkındaki en mantıklı yorumum; kendin gibi olacağındır.
Doğal ol, kendin ol...
Seni sen olduğun için seven biri çıkacaktır elbet karşına.

Beni, ne yaparsam begenirler diye yasarsan, surekli gozlerinin icine bakip onay beklersen olmaz...
Cok klise ama cok dogru, sen kendin ol, ozguvenli ol, ozenli ol, bilgili ve bilincli ol, bakimli ol ve en onemlisi mutlu ol...
Yani sen kendin icin var ol, bir erkek icin degil...
O zaman pesine takilan olursa, istediginin alir koluna takarsin...:34:

Hanımlar

İnanın bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum . Kendimi o kadar çok sorguluyorum ki..Bir erkek bir kadından nasıl olmasını bekler?
Ben acaba beklentileri karşılamıyorum diye düşünüyorum ?
Niye dikkat çekmiyorum ?
Pek tercih edilen olmuyorum ?

Bilmiyorum kendim hakkımdan olumlu yorumlar duyuyorum karşı cinsimden .. Ama ilişkiye gelince niye yaşayamıyorum bilmiyorum ?

Bu erkek milleti ne ister ki ??

onu çeken nedir ki ??

Yani bunlar için bir genelleme yapmak pek doğru olmaz ama genellikle hem onları çok skmayan hem de onları çok seven bakımlı zeki onlardan çok şey beklemeyen kızlar isterler ( benim cevremdekiler böyle en azindan) bide en önemlisi öz güven kendinize guvendiginiz ve kendinizi beğendiğiniz zaman inanin cevrenizdeki herkes ister istemez size öyle yaklaşıyor

Back
X