BİR ERKEK NEDEN 5 YAŞINDA GİBİ DAVRANIR

5 yaşındaki çocuk gibi davranın asıl kişi ozaman patron. Cinsiyetci yaklaşımı bırakıp verimliliğe odaklansın

İş izinleri kutusu yok mu ,dijital olanlardan.
Personeli ve izin verilen saati gir.
Sen yükü sırtından at.

Ben olsam eşine,"ayrılıyormuşsunuz çok üzüldüm, x iyidir aslında keşke boşanma kararını tekrar gözden geçirsen" yada "ne güzel boşanma kararınıza rağmen pozitif ve neşeli kalabilmişsiniz,hakkınızda hayırlısı olsun" derdim. Arkadaşım da otursun eşine anlatsın niye böyle bir yalan söyleme gereği duymuş,izin alıp nereye gitmiş. Sağlam ders olurdu

5 yaşında olmakla alakası yok yazdığınız şeyin.
Eşi gelmese yalanını devam ettirecekti.
Öğlen izin almış, iş arkadaşlarının ilgisi alakası üstüne cabası.
Öğlen de kimin yanına gitti acaba?
Çocuk değil, art niyetli ve yalancı denir böylesine.

Son düzenleme:
kanıtım yok bizi yalancı çıkarırdı bu hepimiz şaştık kaldık zaten sonra eşine diyecek beni çekemiyor bunlar karar verdik zaten bir daha aramıza almayacağız anca patronun da dahil olduğu iş yemekleri için muhattap oluruz o kadar

valla ya eşimi aradım ona anlattım bu salak neden böyle yaptı diye oda izin alıp ne halt karıştırmaya gitmiştir allah bilir diyo
bazen kendi iyi niyetimi sorguluyorum herkese iyi davranıyorum herkese işlerinde yardım ediyorum ama gördüğüm karşılığa bak bir personel aldık çay getir götür yapacak arada mailleri kontrol edecek diye 45 yaşında kadın ilk okul mezunu valla bundan daha iyi iş yapıyor

Keşke esinin yanında yaptığı "şakayı" anlatsaydınız. Kadincağız kibarlık yapıp, yemek getiriyor iş yerine, kocası kim bilir ne haltlar peşinde birde kendisini yalanlarina alet ediyor.

Son düzenleme:
Keşke esinin yanında yaptığı "şakayı" anlatsaydınız. Kadincağız kibarlık yapıp, yemek getiriyor iş yerine, kocası kim bilir ne haltlr peşinde birde kendisini yalanlarina alet ediyor.
Bence kadın kıllanmaya başlamış bişeylerden, işyeri ziyareti ayağına kontrole gelmiş.

ben izin aldığı kısmını kaçırdım galiba yazıda.

başlığı okuyunca ilk önce bi güldüm, içeriği okuyunca çok garip geldi. artık güvenemezsiniz ki bunu ona da söyleyin bence ya da hissettirin. aşırı saçma bir davranış.

Ay ciddiyetsiz insanlara sinir olurum. Sinir bozucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…