- 20 Temmuz 2019
- 1.575
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.234
- 158
5 yaşındaki çocuk gibi davranın asıl kişi ozaman patron. Cinsiyetci yaklaşımı bırakıp verimliliğe odaklansınbana kalsa iş yerine full bayan personel alırım ama patronum zaten 3 kızsınız akşama kadar dedikodu yaparsınız birinin rahatınızı bozması lazım diye getirdi bunu yanımıza birde 2 senedir burada iş öğretmeye çalışıyorum
valla evet biraz cinsiyetçi yaklaştı ama oda tek erkek olmak istemedi ofisteki patronla beraber 2 erkek 3 kızız5 yaşındaki çocuk gibi davranın asıl kişi ozaman patron. Cinsiyetci yaklaşımı bırakıp verimliliğe odaklansın
İş izinleri kutusu yok mu ,dijital olanlardan.izin almak için bu kadar tiyatro da çevrilmez ya zaten geçen sene şantiye personelleri ile papaz oldum izin yüzünden adamlar cuma namazı için izin istiyorlar bende verdim izin adamlar saat 16.00 da dönmüş işin başına sonra şantiyeden beni arıyorlar sizin şirketin çalışanları nerde diye patron da izin veriyorsan denetle diyor nabimizin vermedim birdaha iyi niyet suistimal çok ediyorlar benim saf tarafımdan vuruyorlar
öyle bir sistem yok izin almak isteyen arıyor beniİş izinleri kutusu yok mu ,dijital olanlardan.
Personeli ve izin verilen saati gir.
Sen yükü sırtından at.
kanıtım yok bizi yalancı çıkarırdı bu hepimiz şaştık kaldık zaten sonra eşine diyecek beni çekemiyor bunlar karar verdik zaten bir daha aramıza almayacağız anca patronun da dahil olduğu iş yemekleri için muhattap oluruz o kadarBen olsam eşine,"ayrılıyormuşsunuz çok üzüldüm, x iyidir aslında keşke boşanma kararını tekrar gözden geçirsen" yada "ne güzel boşanma kararınıza rağmen pozitif ve neşeli kalabilmişsiniz,hakkınızda hayırlısı olsun" derdim. Arkadaşım da otursun eşine anlatsın niye böyle bir yalan söyleme gereği duymuş,izin alıp nereye gitmiş. Sağlam ders olurdu
valla ya eşimi aradım ona anlattım bu salak neden böyle yaptı diye oda izin alıp ne halt karıştırmaya gitmiştir allah bilir diyo5 yaşında olmakla alakası yok yazdığınız şeyin.
Eşi gelmese yalanını devam ettirecekti.
Öğlen izin almış, iş arkadaşlarının ilgisi alakası üstüne çabası.
Öğlen de kimin yanına gitti acaba?
Çocuk değil, art niyetli ve yalancı denir böylesi de.
Keşke esinin yanında yaptığı "şakayı" anlatsaydınız. Kadincağız kibarlık yapıp, yemek getiriyor iş yerine, kocası kim bilir ne haltlar peşinde birde kendisini yalanlarina alet ediyor.valla ya eşimi aradım ona anlattım bu salak neden böyle yaptı diye oda izin alıp ne halt karıştırmaya gitmiştir allah bilir diyo
bazen kendi iyi niyetimi sorguluyorum herkese iyi davranıyorum herkese işlerinde yardım ediyorum ama gördüğüm karşılığa bak bir personel aldık çay getir götür yapacak arada mailleri kontrol edecek diye 45 yaşında kadın ilk okul mezunu valla bundan daha iyi iş yapıyor
Bence kadın kıllanmaya başlamış bişeylerden, işyeri ziyareti ayağına kontrole gelmiş.Keşke esinin yanında yaptığı "şakayı" anlatsaydınız. Kadincağız kibarlık yapıp, yemek getiriyor iş yerine, kocası kim bilir ne haltlr peşinde birde kendisini yalanlarina alet ediyor.
O da olabilir, öyleyse yalanı bilmesi daha güzel olurmuş. Yalanları bir şekilde ayağına dolanır umarım.Bence kadın kıllanmaya başlamış bişeylerden, işyeri ziyareti ayağına kontrole gelmiş.
olabilir çünkü 2 senedir ilk kez geldiBence kadın kıllanmaya başlamış bişeylerden, işyeri ziyareti ayağına kontrole gelmiş.
mümkün değil evli ve nişanlı herkesBirinizi gözüne kestirmiş gibi hissettim
Kesin çeviriyor. Bi daha gelecek o kadın.olabilir çünkü 2 senedir ilk kez geldi
Engel değil kimümkün değil evli ve nişanlı herkes
inşallah öyle bişey yokturEngel değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?