ay tam bilmiyorumda geçen yaz yada ilk baharda evlenmişler sanırım:26: erkeğin hazır hissetmiyorum demesi saçma geliyo erkekldurumu bişi yokki ortada hazıra konmak olacak balı o yiyecek tabagın temizliği anneye kalcak . bence erkek ya maddı durumu kötüdür ( ki karı koca gayet maddi durumları iyi) yada erkeğin karısıyla geleceğe dair planları yok çoçuk ayaklarına dolaşmasın istiyo bana katılan var mı yksa yalnış mı düşünüyorum.
yada arkadaşıma nasıl anlatmalıyım
Mub,çok yanlış düşünüyorsun.Erkekler bizim gibi değil,babalık sonradan kazanılır,annelik gibi doğuştan gelen bir şey değildir. Bu yüzden iki tarafın da hazır ve istekli olması gerekir.
ay tam bilmiyorumda geçen yaz yada ilk baharda evlenmişler sanırım:26: erkeğin hazır hissetmiyorum demesi saçma geliyo erkekldurumu bişi yokki ortada hazıra konmak olacak balı o yiyecek tabagın temizliği anneye kalcak . bence erkek ya maddı durumu kötüdür ( ki karı koca gayet maddi durumları iyi) yada erkeğin karısıyla geleceğe dair planları yok çoçuk ayaklarına dolaşmasın istiyo bana katılan var mı yksa yalnış mı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?