bir erkek neden bebek istemezz??

mub

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
349
5
296
Diğer
kızlar bu soru benm için değil zaten çok erken daha bana bebek..
oncelikle çift hakkında bilgi vereyim yaşları buyuk yanı 26 yaşlarındalar kız istiyor kocası istemiyo ağlıyo falan ..
bana sordu kelin ilacı olsa basına surer dedim . bu site aklıma geldi sizlere soruyum dedim.
ona şaka yaptım seni boşayıp başkasıyla evlencek o yüzden istemiyodur diee onada uzuldu ciddiye aldıı
siizce neden istemiyodur
not: kızın kimsesi yok anlatacak o yüzden sizlere soruyorum

Kendisini psikolojik olarak hazır hissetmiyordur,saygı duyulması gerekir.
Kadın ya da erkek olarak bakılmamalı.Çiftlerden biri bebeğe hazır değilse isteyen taraf kişiyi zorlamamalı.
Bu sorumluluk sadece iki taraf da hazır olduğu zaman alınmalı.

Birçok sebebi vardır zaten arkadaşınız biliyordur neden istemediğini, 26 bir erkek için çok küçük baba olmak için daha kendisi çocuk sayılır erkekler bayanlar gibi değilki geç olgunlaşırlar. Babalığa hazır hissetmiyordur, eşinin çalışmasını istiyordur, borçları vardır, hayatını yaşamak istiyordur, yeni evlilerdir vs. vs.

ama saçma değil mi kızlarr .o kızcağızın annelik duygularını tatmasına engel oluyo hamile bayanlara özenerek bakıyo rabbim onada verir inşş

Ne kadarlık evliler? Belki henüz yenidir ben mesela evlendiğimde ilk bikaç yıl bebek istemem önce kocama doyayım diye belki adamda benim gibi düşünüyordur ?

ay tam bilmiyorumda geçen yaz yada ilk baharda evlenmişler sanırım:26: erkeğin hazır hissetmiyorum demesi saçma geliyo erkekldurumu bişi yokki ortada hazıra konmak olacak balı o yiyecek tabagın temizliği anneye kalcak . bence erkek ya maddı durumu kötüdür ( ki karı koca gayet maddi durumları iyi) yada erkeğin karısıyla geleceğe dair planları yok çoçuk ayaklarına dolaşmasın istiyo bana katılan var mı yksa yalnış mı düşünüyorum.
yada arkadaşıma nasıl anlatmalıyım

yanlış düşünüyorsun canım sakın arkadasına bunları söyleyip üzme yok yere..henüz cok yeni evliler ayrıca erkeklik bi durumu yok demek yanlış çocuk demek erkek içinde büyük bi sorumluluk demektir. arkadasın bebegın annesi olacaksa kocasıda babası olacak..hiç acele etmesin arkadasın zamanı geldiğinde eşide ister emin ol

sorumluluk almak istemiyordur bence .26 yaş bir kadın için normal ama erkek için erken olabilir .

Mub,çok yanlış düşünüyorsun. Erkekler bizim gibi değil,babalık sonradan kazanılır,annelik gibi doğuştan gelen bir şey değildir. Bu yüzden iki tarafın da hazır ve istekli olması gerekir.

Mub,çok yanlış düşünüyorsun. Erkekler bizim gibi değil,babalık sonradan kazanılır,annelik gibi doğuştan gelen bir şey değildir. Bu yüzden iki tarafın da hazır ve istekli olması gerekir.

bilmiyorum canm yaa arkaşaımın ağladığı anlar gözümün önüne gelince aklıma herşey geliyoo adama düşman oldum hiç görmeden

-Evlilik tam anlamıyla rayına oturmadığı için

-Babalığa hazır hissetmediği için

-Bebekten önce başka hedefleri planları olduğu için

-Maddi durumuna güvenmediği için

-Birazcık evliliğin tadını çıkarmak istediği için

Bebek istemiyor olabilir

Gerçekten yanlış düşünüyorsun.bebek istememek neden anormal geliyor sana,olamaz mı.ben de evlendiğim de bir süre bebk istememiştim.olabilir yani.çocuk ayrı bir sorumluluk ister,hayatını değiştirir.öyle kolay değil çocuğa karar vermek.öncelikle arkadaşına eşininin böyle düşünmesinin normal olduğunu söyle.biraz daha beklesin.hem ısrarla kabul ettirirse çocuğu olduğunda eşinden yardım da alamaz tek başına kalır.eşi hazır olduğunda düşünsünler.

erkekler gercekten bebek dogduktan sonra ona baba demeye basladıktan bıle sonra babalıgı anlıyor.benım esımde ılk baslarda cocuk ıstemıyordu.bız 5 yıl cıktık su an 8 yıldırda evlıyız 13 yıl olmus.3 yasında kızımız var.arada ızlıyorum bunları acayıp bır sevgıyle bakıyor kızına.banada arada ruyamda falan gosterselerdı boyle cocugun olacak dıye tanısır tanısmaz evlenıp cocuk yapardım dıyor.yanı ıstemedıgını dusunmekle hata yapmıs deemk ıstedıgı.yanlıs yargılamayın bence karsınızdakını muhtemelen bahsettıgınız kısı kocası nıye cocuk ıstemıyor bılıyordur

bi tarafın istemeye hakkı oldunu düşünüyosanız öteki tarafın istememe hakkınıda düşüneceksiniz evlilik sadece çocukmu, ben de istemiyorum nişanlımda çok istiyor bakalım biz napıcaz

Evet yanlış düşünüyorsun.

İşte böyle düşünen kadınlar yüzünden sorumsuz erkekler yetişiyor!
Ceremesini de gencecik genç kızlarımız çekiyor!

Mümkünse böyle düşünenler çocuk yapmasınlar...

Bir anne nasıl sorumluluk alıyorsa, baba da almalı.
Arkadaşının eşi olaya mantıklı yaklaşırken, eger arkadaşın da senin gibi düşünüyorsa ,
olaya laylaylom yaklaşıyor...

Son düzenleme:
Olur mu erkeklik bir sey yok? Anne bakımını daha cok üstleniyor olabilir ama baba da daha cok sorumluluk alacak. İsini gucunu daha fazla düşünmesi gerekecek , her be kadar küçük bebek olsa da ekstra bir masraf, bir erkek karısına yei gelince yok diyebilir ama cocuğuna demek zoruna gider .
Ayrıca kadının ilgisi fazlaca bebeğe kayacak haklı olarak adam bunu istemiyordur belki. Kac kadın doğumdan hemen sonra aradaki dengeyi hemen sağlamıştır? Karısını paylaşmak istemiyor olabilir.
Ayrıca 26 yas hiiic buyuk bir yas degil , eslerden biri isteksizse de cocuk olmaması gerekir . Cocuk cok cok buyuk bir sorumluluk iyi düşünülmesi gereken bir sey.

bence bırıncı psıkolojık yonden hazır deıldır belkı ıkıncı belkı eşini sevmıyor gelecege daır eşiyle bı planı yok o yuzden olabılırr dıye düşünüyorum

26 yaş çocuk sahibi olmak için geç bir yaş değil...
Daha yeni evliler sanırım, neden acele ediyor arkadaşınız?

Çoğu kişi sırf çocuk sahibi olmuş olmak için çocuk yapıyor. Ömür boyu elinizi üzerinizden çekemeyeceğiniz büyük bir sorumluluk. Kim korkmaz, endişelenmez ki...

benim esim 30 yasinda hala cocuk istemio mesela:) bende ustelemiorum hic.ev alalim para biriktirelim bakariz dio:) kendini hazir hissetmesini ve bebegimizin olmasini cok istemesini bekliorum ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…