Bir erkek neden birdenbire sosyal hesaplarını kapatır?

Zamanında bende yaptım. Nedeni aynı anda iki kişiyi birden idare etmem ve sonucunda digerinin neredeyse farketmesiydi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sevgılısı yakalamıştır,oda valla oylesıne acmıstım,bak hepsını silim istersen,nooolur yanlış anlama,bı arkadaşa bakıp çıkacaktım demıstır..

Milan sen var ya çok akıllısın ; aynen arkadaşım katılıyorum.. yakalanmıştır... ha şu a olabilir seni istemeyeceği tutmuştur, söyleyememiştir, bir süreliğine kaçmıştır

Beni istemeyecek bir durum yokki biz arkadaştık neticede. Faceden tutun bütün forum üyeliklerini sildirecek kadar mı kötü biriyim.

Beni istemeyecek bir durum yokki biz arkadaştık neticede. Faceden tutun bütün forum üyeliklerini sildirecek kadar mı kötü biriyim.

bende nedensiz face hesabımı kapattım geçen hafta, sıkıldım aynı şeylerden baygınlık geldiydi, acaba internetsiz bir yere gidiyorda ondan mı kapattı hepsini o da olabilir

belki de hesapları silmedi. sizi engelledi. başka birinin feysi aracılığıyla kontrol edin :31:

Beni engellememiş baktım. Hem engelleyecek kotu bir şey yaşamadık. Twitterda yok. Whatsappa girmiyor girse soracağım. Direk mesaj atınca yanlış anlayabilir

Valla güzelim senin tahmin bile edmediğin durumdan mucize yorumlar bekleme:1: İnşallah gönlünce olur ama kafana takma..

Beni engellememiş baktım. Hem engelleyecek kotu bir şey yaşamadık. Twitterda yok. Whatsappa girmiyor girse soracağım. Direk mesaj atınca yanlış anlayabilir

Çalışıyor belki akşam ararım ne oldu diye
Ya sevgili/es hayatinda biri vardir...

Ya da internetten ve insanlardan uzaklasmak istiyordur, yalnizliga ihtiyaci vardir, uzucu birsey de yasamis olabilir (bende boyle olmustu)

Fakat sonuc olarak iletisimi kesmek istiyor, neden aramayi dusunuyorsunuz? Irtibatta olmak istese cekip gider gibi davranmazdi.
Geri donerse aciklamasini dinlersiniz, baktiniz o da yok, hayatiniza bakin.

Hem de whatsapp tan konusabilcek kadar samimi fakat sms yollayamayacak kadar mesafelisiniz (?)
Iste tam da bu nedenle whatsappi kaldirmistim telde. Her int.e gitip beni online goren samimiyetsiz bir "slm" yaziyordu, cevap versen eziyet, vermesen dert.

Sizin onun yoklugunda meraklanacaginizi bilseydi son konusmada bunu belirtirdi...
Veya hesaplarini dondurduktan sonra o mesaj atar arardi.
Siz belli ki deger veriyorsunuz ama maalesef adamin oncelikleri arasinda veya dost listesinde degilsiniz.
Ararsaniz bunu bilerek arayin.

Yanıtın siz de farkındasınız aslında...

Burada da aynı şeyler yazılınca kötü hissettiniz o nedenle "sormadım farz edin" diyorsunuz...

Sevgilisi olmadığından da emin olduğunuzu söylüyorsunuz ama bir erkeğin sevgilisi olması gerekmez ki...

Erkeklerin etkilendiği, flört ettiği, kur yaptığı biri muhakkak olur, ilan etmediği müddetçe yalnız olduğundan emin olunacak cinsiyet kadına aittir...

sevgılısı yakalamıştır,oda valla oylesıne acmıstım,bak hepsını silim istersen,nooolur yanlış anlama,bı arkadaşa bakıp çıkacaktım demıstır..

Forumda insanlar dertlerini paylaşırken alaycı, abuk subuk yorumlara denk geliyor, bunu çok sinir bozucu buluyorum...

Ama siz kendinizden bahsederken de çok şirin ve esprili bir üslup kullanıyorsunuz...

Sizin yorumlarınızı zaman zaman argo konuşan, şakacı, saçını tepede toplayan bir arkadaşımın sesinden duyuyorum adeta...

Yanıtlarınızı keyifle okuyorum...
:8:

konuyu hortlatacağım, evet, neden facebook açık bırakıp instagramı kapatır? sevgili yapmıştır diyebilir miyiz?

Back
X