- 9 Ekim 2020
- 817
- 1.082
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Ben hep temkinli yaklaşıyorum nedense. Aşığım desem narsist yönünü gösterecekmiş gibi ya da saçma sapan isteklerde bulunacakmış gibi hissediyorum. Ayrıca çok saçma soru. Aşık olsanız hareketlerinizden belli olurdu benceMerhaba hanımlar geçen konumda bahsetmiştim.
oradaki çocukla hala konuşuyoruz.
bana dün bir anda bana aşık mısın diye sordu?
ben de cesaret edemeyip hemen değilim falan dedim.
kötü mü ettim sizce?
evet eger sevmıyorsan bılmıyorum dedıgınde,karsı tarafı beklentıye sokuyorsun ve bu hıc hos değil..en onemlı erdemlerden bırı durustluk benceBenden size bir tavsiye, ikili ilişkilerde karşımdakini kıracağım diye asla ama asla duygularınızla ilgili yalan söylemeyin.
sevmiyorken seviyorum demeyin. Bu lafımı unutmayın.
aşık mısınız / seviyor musunuz peki? Eğer öyleyse sana karşı güzel duygular besliyorum vb şeklinde daha ihtiyatlı cevaplar verebilirsiniz.
Ancak herhangi bir duygunuz yoksa sakın yalandan evet seviyorum demeyin. Dürüst olun.
Bir önceki konuda bu çocuğu daha önce bir arkadaşıyla tanıştırmak istediğini veya tanıştırdığını daha sonra ise kendisinin hoşlanmaya başladıgını yazmıştı diye anımsıyorum. Çok ayrıntı hatırlayamadım ama çocuk bu yüzden sormuş olabilir.Neden herkes yanlış bulmuş anlamadım Soru bana saçma gelmedi
değilim demek yerine içimde yaşadığım hissi daha tanımlayamıyorum demek daha doğru olurduMerhaba hanımlar geçen konumda bahsetmiştim.
oradaki çocukla hala konuşuyoruz.
bana dün bir anda bana aşık mısın diye sordu?
ben de cesaret edemeyip hemen değilim falan dedim.
kötü mü ettim sizce?
Hoşlandığını anlayıp sormuş demek kiBir önceki konuda bu çocuğu daha önce bir arkadaşıyla tanıştırmak istediğini veya tanıştırdığını daha sonra ise kendisinin hoşlanmaya başladıgını yazmıştı diye anımsıyorum. Çok ayrıntı hatırlayamadım ama çocuk bu yüzden sormuş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?