Bir erkek neden böyle bir soru sorar?

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
817
1.082
63
Merhaba hanımlar geçen konumda bahsetmiştim.
oradaki çocukla hala konuşuyoruz.
bana dün bir anda bana aşık mısın diye sordu?
ben de cesaret edemeyip hemen değilim falan dedim.
kötü mü ettim sizce?

kötü mü ettim sizce?
Ben hep temkinli yaklaşıyorum nedense. Aşığım desem narsist yönünü gösterecekmiş gibi ya da saçma sapan isteklerde bulunacakmış gibi hissediyorum. Ayrıca çok saçma soru. Aşık olsanız hareketlerinizden belli olurdu bence

Bence net insana net davranılmalı. Yani o açık açık aşık mısın diye sorabiliyorsa sizde açık açık gerçeği söyleyin. İnsanın flörtünün dan diye aşık değilim demeside zor bence. Ben olsam topu ona atardım hiç cevap vermeden sen aşık mısın diye ona yöneltirdim 🤷🏻‍♀️

Benden size bir tavsiye, ikili ilişkilerde karşımdakini kıracağım diye asla ama asla duygularınızla ilgili yalan söylemeyin.

sevmiyorken seviyorum demeyin. Bu lafımı unutmayın.

aşık mısınız / seviyor musunuz peki? Eğer öyleyse sana karşı güzel duygular besliyorum vb şeklinde daha ihtiyatlı cevaplar verebilirsiniz.

Ancak herhangi bir duygunuz yoksa sakın yalandan evet seviyorum demeyin. Dürüst olun.

Benden size bir tavsiye, ikili ilişkilerde karşımdakini kıracağım diye asla ama asla duygularınızla ilgili yalan söylemeyin.

sevmiyorken seviyorum demeyin. Bu lafımı unutmayın.

aşık mısınız / seviyor musunuz peki? Eğer öyleyse sana karşı güzel duygular besliyorum vb şeklinde daha ihtiyatlı cevaplar verebilirsiniz.

Ancak herhangi bir duygunuz yoksa sakın yalandan evet seviyorum demeyin. Dürüst olun.
evet eger sevmıyorsan bılmıyorum dedıgınde,karsı tarafı beklentıye sokuyorsun ve bu hıc hos değil..en onemlı erdemlerden bırı durustluk bence

Neden herkes yanlış bulmuş anlamadım Soru bana saçma gelmedi 🤷🏻‍♀️
Bir önceki konuda bu çocuğu daha önce bir arkadaşıyla tanıştırmak istediğini veya tanıştırdığını daha sonra ise kendisinin hoşlanmaya başladıgını yazmıştı diye anımsıyorum. Çok ayrıntı hatırlayamadım ama çocuk bu yüzden sormuş olabilir.

bizim milletin gerçekten de derdini anlatma ile alakalı sıkıntısı var.
geçen konunuz nedir? bari bi link falan verseydiniz ya da özet geçseydiniz.
ne yazılan belli ne anlatılan.
biz ne bilelim iyi mi ettin kötü mü ettin?
ne kadar çok bilgi o kadar faydalı yorum.
bence site yönetimi kriterler koymalı konu açılma biçimiyle alakalı.

konuya gelince.
kendisine sorun.

kötü mü ettim sizce?
değilim demek yerine içimde yaşadığım hissi daha tanımlayamıyorum demek daha doğru olurdu :KK14:

Bir önceki konuda bu çocuğu daha önce bir arkadaşıyla tanıştırmak istediğini veya tanıştırdığını daha sonra ise kendisinin hoşlanmaya başladıgını yazmıştı diye anımsıyorum. Çok ayrıntı hatırlayamadım ama çocuk bu yüzden sormuş olabilir.
Hoşlandığını anlayıp sormuş demek ki

Back
X