- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.393
- 598
- Konu Sahibi Papatyam1907
Ağzı bozuk insanlarla birlikte olmayın. Terbiyesiz, edepsiz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1Çok aradın mı bu atarlı ergeni?
Çok teşekkür ederim desteğiniz için öyle yapacağımAy düşünmeyin zaten.
Adamdaki üslup mide bulandırıcı itici..
sevgisini s. kmek istediklerim var
Teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum artıkEdepsiz, küfürbaz ve ahlaksız olduğu için.
Çok teşekkür ederim. Bende kediliyim bu aradaTerbiyesiz .
Uzak durmaya devam
Ben de şoka girdim geçen sene 1 yıl boyunca peşinden koştum aptal gibi ama kendisi bir kaç ay ilgi göremeyince çirkefleştiTerbiyesiz.boyLe birisi sevginizi hak etmiyordur.siz gördükten sonra kaldırdığına göre sizin için yapmıştır o durumu
Bence de soğudum iyice artıkİğrenç bi adam...
Öyleyse de çok iyi olmuştur müstahak ona bana yaptıklarını Allah yanına bırakmamıştırGörüştüğü başka biri vardı muhtemelen sizinleyken de. Şimdi ondan da amborga yediyse triplere girmiştir.
Hiç bir şey beklenemez kesinlikle haklısınızBoyle agzi bozuk ahlaksiz bir erkekten ne beklenir ki...
Kime dediğini bilmiyorum başkasına dediyse de Allah kimsenin yaptığını yanına bırakmıyor bunu gördümYa sizin daha çok peşinden koşmanızı istiyordu, siz "nasıl istersen" deyince bozuldu ya da başkasına söylemiş.
Böyle terbiyesizce konuşanlar çok itici.
Kesinlikle öyleTerbiyesiz
Benim de yüz ifadem böyle olmuştu.
Her zaman böyle insanlara karşı buzdolabıydı kabalığıda eklendi ben de şoka girdim ve tiksindimCok terbiyesiz. Bence uzak durun yipratir bu adam sizi . Sevgi kadar kutsal bir olaya bile kufur ediyor size neler yapar kim bilir