- 19 Ekim 2020
- 31
- 60
- 3
- 41
- Konu Sahibi pembebulut111
-
1- her akşam arardı
2- başka erkeklerden kıskanırdı, kimseyle görüşmemi istemezdi
3- sürekli beni izlerdi (bunu ben farketmedim, arkadaşlarım söyledi)
4- kendinden habersiz bir yere gitmemi, biriyle görüşmemi( kız, erkek farketmez) istemezdi.
5- kendinin değil, başka birinin yanına oturursam küserdi çocuk gibi. Herhalde benden hoşlanıyor demiştim. Duygularımı açınca biz sadece arkadaşız dedi. Ben de arkadaş olmak istemiyorum seninle diyince bozuldu, küstü. Arkadaşlığımızı bitirmemek için bayağı uğraştı. Bir erkek neden böyle davranır bilmiyorum. Yıllar önceki olay. Hala çözebilmiş değilim.
Böyle bir arkadaşım olsa onunla sevgili olmayı düşünmezdim.1- her akşam arardı
4- kendinden habersiz bir yere gitmemi, biriyle görüşmemi( kız, erkek farketmez) istemezdi.
5- kendinin değil, başka birinin yanına oturursam küserdi çocuk gibi.
1- her akşam arardı
5- kendinin değil, başka birinin yanına oturursam küserdi çocuk gibi. Herhalde benden hoşlanıyor demiştim. Duygularımı açınca biz sadece arkadaşız dedi. Ben de arkadaş olmak istemiyorum seninle diyince bozuldu, küstü. Arkadaşlığımızı bitirmemek için bayağı uğraştı. Bir erkek neden böyle davranır bilmiyorum. Yıllar önceki olay. Hala çözebilmiş değilim.
2 , 4 ve 5 leş gibi karakter özelliği. İyi ki de 'sadece arkadasiz' demis, yoksa size yazık olacakmis2- başka erkeklerden kıskanırdı, kimseyle görüşmemi istemezdi
5- kendinin değil, başka birinin yanına oturursam küserdi çocuk gibi.
Saygısız sevgi sevgi değildir. Seni kısıtlayan, çevrenden soyutlayan biri seni sevdiğinden değil, sana saygı duymadığı için bunu yapıyor. Yıllanmış arkadaşlıklarınızı şu iki günlük kekoların tek lafı ile bitirip, yalnızlaşmaktan özgüvensizlikten şikayet ediyorsunuz. Ananız babanız dese diller pabuç olur, kekolar diyince '' Aaa beni çok seviyor kıskanıyor yeeaaa şapşikk.1- her akşam arardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?