Bir erkek neden eski sevgilisinin numarasini silmez?

Ne kadar sacma degil mi gorusmeyeceksen niye duruyor hala ? Herhalde durum paylaşımlarından takip ederim nerde ne yaptığını diye düşünüyor. Evli degiliz bu arada, sevgiliyiz ve aynisini ben yapsam küserdi 1 hafta konuşmazdı herhalde boyle küsme huyu var da :)
Pardon evli sandım :) sen anlayışlı birine benziosun kırmadan dökmeden biseyler hallolsun tarafındasın senin için öyle hissettim ki inşallahta öyle olur:) çözülemeyecek bisey değil konuşman lazım(bu arada erkeğin küsmeside hiç çekilmiyor he Allah yardımcın olsun :)

Uzmek istemem sizi bana ya dostca bir deger veriyordur ya da yedekte tutmak icin. Baska bir düşünce gelmiyor aklima

Her soyleneni dinle ama hepsini yapma diye bir soz var.Benim soylediklerim de dahil.Her soz senin icin bir fikir.Insanlarin ayni olaya tepki sekli farklidir ve bu senin kisiligini gosterir.Ama normal bir iliskide bence o numara kayitli olmamali.Sen soyleyince de silmiyorsa bahane buluyorsa bu ileride olacaklarin habercisi olabilir.

A) bilerek yapmamış unutmuş kalmış önemsememiş
B) ya beni ararsa diye düşünüyor
C) birgün lazım olur
D)unutamadım

Baya baya incelemişsiniz ve incelemekmiçin almışsınız birşeye bakmak için teli alıp whatsapptaki.tüm kişilere bakmak nedir yahu hele hele daha önce olmadığına kadar farkına varmak? demek ki daha öncede öyle baktınız.Eski sevgilisinin adını nereden biliyorsunuz da ı olduğunu anladınız hemen ben hiç eşime çıkarken eski sevgili.isim listesini sormadom şahsen. 1 yıldır çıkıp hala güvenmiyorsanız ayrılın yani

Herkese merhabalar 2 haftadir icime dert olan seylerle ilgili fikrinizi almak icin uye oldum. Erkek arkadasimla 1 yila yakindir birlikteyiz. Yasim 27 onunki 31. 2 hafta önce bulustugumuzda erkek arkadasim telefonunu masada birakip lavoboya gitti. Telefonu genelde ortadadir oyle saklama etme huyu yok. Baska bir sey icin telefonunu aldigimda whatapp kisilerinde eski sevgilisinin ekli oldugunu gördüm (eski sevgilisi oldugunu sonradan öğrendim) numara daha once yoktu en azindan 2 ay once baktigimda yoktu yani. Herhangi bir mesajlasma yoktu sadece whatsapp durumda paylasilanlara bakmis. Bu arada erkek arkadasim da son zamanlar sık sık şiir gibi seyler paylasiyordu. Sizce bu durumda şüphelenmem gereken bir sey var mi? Ne yapmaliyim bilemiyorum. Anlattigina gore uzun zaman once ayrilmislar iliskileri 3 yıl sürmüş ve daha once de hatiralara onem verdigini bu kizin hediyesi olan birkac seyi hala sakladigini soylemisti kafam cok karisik.

Merhaba,
Her konunuza yeni üyelik alacak mısınız ? Şurayı zahmet edip okusanız : (

Baya baya incelemişsiniz ve incelemekmiçin almışsınız birşeye bakmak için teli alıp whatsapptaki.tüm kişilere bakmak nedir yahu hele hele daha önce olmadığına kadar farkına varmak? demek ki daha öncede öyle baktınız.Eski sevgilisinin adını nereden biliyorsunuz da ı olduğunu anladınız hemen ben hiç eşime çıkarken eski sevgili.isim listesini sormadom şahsen. 1 yıldır çıkıp hala güvenmiyorsanız ayrılın yani
Ya tamam olabilir dediğiniz gibi telefonu karıştırdıysa bile hanımefendi bunu açık açık söylemek istememiş olabilir. Konuyla alakası yok ki bu ayrıntının. Neden hemen üstüne gidip 'baya baya incelemişsiniz onun için almışsınız' falan diye yorum yazıyorsunuz. Ne yardımınız dokundu şimdi sizin konu sahibine?

Ben daha cok hediyelere takiliyorum aslinda. Ona ördüğü atkiyi hala saklıyormuş bu cok mu normal
Kesinlikle normal değil ben sana söyleyeyim. Erkekler kadınlar gibi duygusal ve naif bakmazlar, hediyelere bu kadar anlam yüklemezler. Bir erkek "hediyeler benim için çok anlamlı yeaa" deyip eski sevgilisinin hediyesini saklıyorsa kesinlikle hala kapanmamış bazı şeyler vardır.

Bence numarasinin durmasi normal. Sizin hic uzun sureli bir erkek arkadasiniz olmadi mi? Sonucta o kadar emek verdigimiz, bir zamanlar bir seyler paylastigimiz birisi. Ben eski erkek arkadasim ile gorusmuyorum, 6 yildir bir sevgilim var. Buna ragmen onu facebook'tan daha gecen sene sildim, ama hala numarasi telefonumda kayitli. Bana verdigi bazi seyler, beni ne kadar sevdigiyle alakali bir not vs de hala duruyor. Cunku bunlar bizim bir zamanlarki gecmisteki halimiz. Anilarimiz. Ne o, simdi, o zamanki bana asik saf cocuk, ne ben o zamanki saf kizim. Bu kisiler öldü, gecmiste kaldilar. Biz baska insanlariz artik. Eski erkek arkadasim kafamda yer isgal etmiyor, ona karsi hic bir hissim yok, bir daha hic konusmasam bile olur gibi, o derece umrumda degil. Ama yine de sevgilim gelip de o numarayi sil dese silmek istemem. Belki saklama, biriktirme huyumla alakalidir bilmiyorum. Ayda yilda bir de facebook'una bakarim disaridan goruldugu icin. Iyi mi diye. Ama bunu, cok sallamadigim baska insanlara da yaptigim icin bu tur ayrintilarin onemi yok. Merakli birisiyim ne yapayim. Erkek arkadasim da boyle seyler yapiyor olabilir, ama bunu da ogrenmek istemem, cunku cok can sikici seyler bunlar karsi taraf icin. Bilmemek, arastirmamak, baska seylere yogunlasmak iliskinizin sagligi acisindan daha iyi.

Silmek zorunda değil
Ben de silmem mesela
Niye sileyim
Eğer kötü ayrılmadıysam ve o insana değer veriyorsam silmem engellemem
Çocukca şeyler bunlar
Bu demek değildir ki onu seviyorum hala
Ne kadar meraklısın ya
Eski sevgililerini nerden biliyorsun ayrıca

Back
X