Bence numarasinin durmasi normal. Sizin hic uzun sureli bir erkek arkadasiniz olmadi mi? Sonucta o kadar emek verdigimiz, bir zamanlar bir seyler paylastigimiz birisi. Ben eski erkek arkadasim ile gorusmuyorum, 6 yildir bir sevgilim var. Buna ragmen onu facebook'tan daha gecen sene sildim, ama hala numarasi telefonumda kayitli. Bana verdigi bazi seyler, beni ne kadar sevdigiyle alakali bir not vs de hala duruyor. Cunku bunlar bizim bir zamanlarki gecmisteki halimiz. Anilarimiz. Ne o, simdi, o zamanki bana asik saf cocuk, ne ben o zamanki saf kizim. Bu kisiler öldü, gecmiste kaldilar. Biz baska insanlariz artik. Eski erkek arkadasim kafamda yer isgal etmiyor, ona karsi hic bir hissim yok, bir daha hic konusmasam bile olur gibi, o derece umrumda degil. Ama yine de sevgilim gelip de o numarayi sil dese silmek istemem. Belki saklama, biriktirme huyumla alakalidir bilmiyorum. Ayda yilda bir de facebook'una bakarim disaridan goruldugu icin. Iyi mi diye. Ama bunu, cok sallamadigim baska insanlara da yaptigim icin bu tur ayrintilarin onemi yok. Merakli birisiyim ne yapayim. Erkek arkadasim da boyle seyler yapiyor olabilir, ama bunu da ogrenmek istemem, cunku cok can sikici seyler bunlar karsi taraf icin. Bilmemek, arastirmamak, baska seylere yogunlasmak iliskinizin sagligi acisindan daha iyi.