Bir erkek neden eski sevgilisinin numarasini silmez?

B Birkartanesiol merhaba..
Böyle şeylere neden takılıyorsunuz? Şu an çocukla birlikte olan sizsiniz. Asıl sizin takılmamanız gerekiyor boyle şeylere..

Bazı arkadaşların da dediği gibi kafasında silmedikten sonra, telefondan sosyal medya hesaplarından silse ne fayda?
Ya evet iste zorla sildireyim tamam ama hala aklindaysa ? Bunun garantisi yokki. Normalde ben de su an benimleyse benim yanimdaysa eskilerin ne onemi var diye dusunen biriyim ama hala saklanan hediyeler ve tekrar kaydedilen bir numara olunca kafam karıştı

Bir daha asla görusmeyecegıne inandığın birini sen olsan kaydeder miydin ¿ hafta tüm bunları yapan sen olsan eşin ne tepki verirdi ¿cevaplar bunun içinde ...
Ne kadar sacma degil mi gorusmeyeceksen niye duruyor hala ? Herhalde durum paylaşımlarından takip ederim nerde ne yaptığını diye düşünüyor. Evli degiliz bu arada, sevgiliyiz ve aynisini ben yapsam küserdi 1 hafta konuşmazdı herhalde boyle küsme huyu var da :)

Zorla sildirince bir sey degismiyor. Kafasindan silmediyse. Hatta o zorlamalar yüzünden bir sure sonra bunalip sacma bir sebepten gidiyorlar. Ben de cekmecede eski sevgilisinin mektubunu ve fotolarını bulmustum neredeyse 1 yil olmus ayrilali ama hala sakliyordu. Yirt dedim yirtmadi sonra yirtarim dedi. Zorla yirttim ici gitti ben yirtarken gozlerinden anladim üzüldüğünü. Neden atmadin dedim oyle kalmis dedi. İlk cekmecede mi kalmis vay be. Hadi kuytu bir yer olsa unuttu diyecegim. Her neyse 1 hafta sonra fevrisin deyip ayrildi hem de durduk yere. Yani bacim aklindan silmeyen adama ne yaparsan yap olmaz. Bu arada ikimizde 27 yasindayiz. Ama erkeklerde yasla akıl dogru orantili degil her zaman.
Bu da kafama takiliyor rehberden silmek kolay ya gercekten unutamadıysa diye dusunuyorum 2 durum var aradığında kaydetmis olmasi ve hala hediyelerimi sakliyor olmasi ikisinin birlesmesi kafa karıştırıyor

O zaman yara bandı olma ihtimali yok evet. O zaman sorulması gereken soru şu, aradaki diğer sevgililere dair hatıralar da var mı yoksa bu kıza mı özel? Kıza özelse unutulmamış şeyler olabilir, değilse de sinir bozucu ama adamın huyu bu demek lazım.
Yok sadece onun hediyeleri duruyor digerleri kisa sureli olmuş zaten

Konu sahibi size kendimden örnek vermek istiyorum. 6 yıl önce biriyle evlenmeyi planlıyordum. Hatta ben zaman istemesem şu an ya boşanmış ya da nişan evresinde ayrılmış olacaktık. Bana çok aşık görünüyordu. 5 dk da bir mutlaka arardı. Bana buhran gelirdi bu aşırı ilgiden. Neyse bir kız buna bildiğin yapıştı. Beni bile bile. Hatta annesi de erkek arkadaşımın peşini bırakmıyordu kızı için. Ben kabahati hep benimkinde buldum. Çünkü mesafe koymasına rağmen nasıl yaklaşabilirler diye ve bir gün bitti. Her yıl face, başka bir mecra bulup yazıyor ki yazdığında engelliyorum. Bu sene yine beni buldu. Sabah bir uyandım face imde beğeniler, yorumlar ve yine bu. Başka face almış. Mesaj attım ve saygı duymasını, özel alanıma yorum yapamayacağını belirttim. Hayatında biri var mı diyor? Baktım nişanlı. Hayırlı olsun dedim. Evlenmicem ki diyor. Dedim ki tam düzeldiğini sandım ve adına mutlu oldum ama bana yaptığını kıza da mı yapıyorsun? Fakat ben beni aldatmaya çalıştığın o kız gibi yapıp hemcinsimi üzemem. Belanı başka yerde ara. Kapattım ve engelledim. Bu adam psikolog ve insanlara ruhen yardım etmeye çalışıyor sözde. Buradan demek istediğim aslında şu. Sizi sevdiğini göstermesine güvenmeyin. Bana güvenmiyorsun ayaklarını da kessin bence bu dünya da babana bile güvenme lafı boş değildir ve arkadaşınız da bu zamana kadar kıza bir şey yazmamış çünkü ışık görmemiş görünce yazar. O kadar net ki bence. Kusuruma bakmayın. Bu benim görüşüm tabi.

Bu da kafama takiliyor rehberden silmek kolay ya gercekten unutamadıysa diye dusunuyorum 2 durum var aradığında kaydetmis olmasi ve hala hediyelerimi sakliyor olmasi ikisinin birlesmesi kafa karıştırıyor
siz alttan almayin ama durmadan laf da etmeyin. Guvenmeyin ama belli etmeyin. Dünya onun etrafinda dönüyormuş gibi davranmayin. Kaybetmekten korkmadiginzi görsün. Ama sorun kaynagi sizmissiniz görüntüsü de vermeyin. Dedim ya cici kiz rolleri. İcten pazarlikli olmak lazimmis boyle konularda. Ben de onca kazıktan sonra ogrendim. Biz seffaf davraniyoruz icimizden geldiği gibiyiz ve karşıdakini de oyle saniyoruz ama onlar.oyle degil. O yuzden gardını al derim. Sonunda üzülmemek icin.

Bunlar bence şüpheli davranışlar.ben bu konuda hiç esnek değilim.ustelik sizin bu duruma bozulduğunuzu gördüğü halde silmemesi de ayrıca garip.sizi üzmek istemiyorum ama sevgilinizin kafası karışık gibi geldi
Peki ne yapmaliyim sizce? Numarayi silmesi icin israr edeyim mi yoksa bir sure daha takip edeyim mi?

Konu sahibi size kendimden örnek vermek istiyorum. 6 yıl önce biriyle evlenmeyi planlıyordum. Hatta ben zaman istemesem şu an ya boşanmış ya da nişan evresinde ayrılmış olacaktık. Bana çok aşık görünüyordu. 5 dk da bir mutlaka arardı. Bana buhran gelirdi bu aşırı ilgiden. Neyse bir kız buna bildiğin yapıştı. Beni bile bile. Hatta annesi de erkek arkadaşımın peşini bırakmıyordu kızı için. Ben kabahati hep benimkinde buldum. Çünkü mesafe koymasına rağmen nasıl yaklaşabilirler diye ve bir gün bitti. Her yıl face, başka bir mecra bulup yazıyor ki yazdığında engelliyorum. Bu sene yine beni buldu. Sabah bir uyandım face imde beğeniler, yorumlar ve yine bu. Başka face almış. Mesaj attım ve saygı duymasını, özel alanıma yorum yapamayacağını belirttim. Hayatında biri var mı diyor? Baktım nişanlı. Hayırlı olsun dedim. Evlenmicem ki diyor. Dedim ki tam düzeldiğini sandım ve adına mutlu oldum ama bana yaptığını kıza da mı yapıyorsun? Fakat ben beni aldatmaya çalıştığın o kız gibi yapıp hemcinsimi üzemem. Belanı başka yerde ara. Kapattım ve engelledim. Bu adam psikolog ve insanlara ruhen yardım etmeye çalışıyor sözde. Buradan demek istediğim aslında şu. Sizi sevdiğini göstermesine güvenmeyin. Bana güvenmiyorsun ayaklarını da kessin bence bu dünya da babana bile güvenme lafı boş değildir ve arkadaşınız da bu zamana kadar kıza bir şey yazmamış çünkü ışık görmemiş görünce yazar. O kadar net ki bence. Kusuruma bakmayın. Bu benim görüşüm tabi.
Tesekkur ederim uzun uzun yazdiginiz icin. Peki numarayi silmesi icin israr edeyim mi yoksa umursamiyor gibi yapip izleyeyim mi ne onerirsiniz?

Son yoruma baktım da hepsini okuyamıyorum bence numarayı silmesi için ısrar etme.. bu kendi içinden gelmesi gereken bişey değil mi? Aklında varsa mesela eski sevgilisi numarayı silse ne olcak silmese ne olcak ezberler, bi kenara yazar yine bi şekilde ulaşır insan.
Ben olsam numarayı sil demezdim ama normal de davranamazdım kendisine

Peki ne yapmaliyim sizce? Numarayi silmesi icin israr edeyim mi yoksa bir sure daha takip edeyim mi?
Size ben olsaydım ne yapardım onu yazayım.asla zorla sildirtmem.anlami yok çünkü.kaydetmesi ve hediyeleri saklaması benim için ayrılık sebebi."sanırım kafan karışık ben böyle bir ilişki istemiyorum,acabalarla uğraşamam"diye mesaj atar bitirirdim.ki bu blöf değil cidden biterdi.haa gerisi ona kalmis cidden seviyorsa mücadele edip ispatlaması lazım sevgisini

bakin diyorsunuz ki ben yapsam o kuser siz niye kusmuyorsunuz? kim bana ne yaparsa onu yaparim ... numarayi sil derdim tepkisine gore tepki verirdim ...vazgecemiyorsa ona gitsin...ben boyle kuskuyla yasayamam ...vazgecemiyorsunuz anliyorum ama bir anda sizi birakirsa niye ben tepkisiz kaldim alttan aldim diyeceksiniz...he bu arada abim bazi kizlara salak derdi ogrendim ki o kizlara yurumuş artik inanmiyorum oyle deyisine ...

Size ben olsaydım ne yapardım onu yazayım.asla zorla sildirtmem.anlami yok çünkü.kaydetmesi ve hediyeleri saklaması benim için ayrılık sebebi."sanırım kafan karışık ben böyle bir ilişki istemiyorum,acabalarla uğraşamam"diye mesaj atar bitirirdim.ki bu blöf değil cidden biterdi.haa gerisi ona kalmis cidden seviyorsa mücadele edip ispatlaması lazım sevgisini
Mucadele edecegini zannetmiyorum akli hala eskide oldugundan degil boyle deyip bitirirsem sen bilirsin der. Gorusmediklerine, kendisi icin bir sey ifade etmedigine ikna etmeye calisiyor tabi ama bunlar yuzunden ayriliyorum dersem ayril der eminim.Ay yazdikca daha da sinir oluyorum ona.

Mucadele edecegini zannetmiyorum akli hala eskide oldugundan degil boyle deyip bitirirsem sen bilirsin der. Gorusmediklerine, kendisi icin bir sey ifade etmedigine ikna etmeye calisiyor tabi ama bunlar yuzunden ayriliyorum dersem ayril der eminim.Ay yazdikca daha da sinir oluyorum ona.
Gonlunuz yorulmuyor mu böyle bir iliskide.?mutlu değilsiniz farkında mısınız?üzüyor sizi.

Tesekkur ederim uzun uzun yazdiginiz icin. Peki numarayi silmesi icin israr edeyim mi yoksa umursamiyor gibi yapip izleyeyim mi ne onerirsiniz?
Bence ısrar etmeyin. Bekleyin ve izleyin. Zaten anlatmak istediğim eğer onunla konuşacaksa bir şekilde ulaşır. Siz ne kadar çabalasanız da içinde olan şeyi engelleyemezsiniz. Eğer tavsiye isterseniz. Sadece kendinize güvenin ve değerli olduğunuzu bilin. Kimsenin size değersizce davranmasına da asla göz yummayın ve yapanı (ki yaparsa) açıklamasız hayatınızdan uzaklaştırın ki enerjinizi mahvetmesin. Umarım mutlu olursunuz .:dua:

aramadıysa sil desene sende ay ben olsam çatlarım

bakin diyorsunuz ki ben yapsam o kuser siz niye kusmuyorsunuz? kim bana ne yaparsa onu yaparim ... numarayi sil derdim tepkisine gore tepki verirdim ...vazgecemiyorsa ona gitsin...ben boyle kuskuyla yasayamam ...vazgecemiyorsunuz anliyorum ama bir anda sizi birakirsa niye ben tepkisiz kaldim alttan aldim diyeceksiniz...he bu arada abim bazi kizlara salak derdi ogrendim ki o kizlara yurumuş artik inanmiyorum oyle deyisine ...
Tabiki sessiz kalmadim bu durum karsisinda. 2 haftadir donup dolasip ayni konuya geliyoruz. Sil diyorum su an guvenmiyorsun silersem guvenecek misin icin rahat edecekse silerim diyor. Saklamak istesem zaten saklardim ya da baska biri derdim diyor

Back
X