Bir erkek neden eski sevgilisinin numarasini silmez?

Ben daha cok hediyelere takiliyorum aslinda. Ona ördüğü atkiyi hala saklıyormuş bu cok mu normal
Valla hiç normal değil bence değer verip saklaması normal değil. Yoksa o atkının onun icin önemsiz bişey olduğundan dolayı atması bile aklına gelmemesi durumu varsa o başka. Arada fark var anladın mı?

Valla hiç normal değil bence değer verip saklaması normal değil. Yoksa o atkının onun icin önemsiz bişey olduğundan dolayı atması bile aklına gelmemesi durumu varsa o başka. Arada fark var anladın mı?
Anladim bu hediyeleri saklama meselesini daha tanistigimiz zaman eski iliskilerini sordugumda söylemişti hatirasi oldugu icin hala duruyor demisti yani. Ben de o zaman bundan rahatsiz olmadim sonucta 4 yil önce ayrilmislar diye dusunmustum

İyi ki sık karıştırmamışsınız telefonu :) Mesajları okumadım detaylara çok hakim değilim ancak iki ay önce yoktu sonradan vardı demek şu demek, ya kız bu çocukla kontağa geçti ya da çocuğun aklına geldi bir şekilde. Her şekilde ortada bir yanlışlık var. Ona alınanları saklaması da hoş bir durum gibi gelmiyor, sizi yara bandı olarak kullanma durumu olabilir. Numara daha önceden vardıysa ve sosyal medyada takipleşiyorlarsa sorun değildi de sonradan eklenen numaralar ve saklanan hediyeler hayra alamet değil...

İyi ki sık karıştırmamışsınız telefonu :) Mesajları okumadım detaylara çok hakim değilim ancak iki ay önce yoktu sonradan vardı demek şu demek, ya kız bu çocukla kontağa geçti ya da çocuğun aklına geldi bir şekilde. Her şekilde ortada bir yanlışlık var. Ona alınanları saklaması da hoş bir durum gibi gelmiyor, sizi yara bandı olarak kullanma durumu olabilir. Numara daha önceden vardıysa ve sosyal medyada takipleşiyorlarsa sorun değildi de sonradan eklenen numaralar ve saklanan hediyeler hayra alamet değil...
Ben de ayni seyleri dusunuyorum numara daha önce yoktu sevgilimin babaannesi vefat ettiginde kiz bas sagligi dilemek icin aramis. Demekki onda hala duruyormus numara bilemiyorum. Sevgilimin kuzeninin instagramindan ogrenmis babaannesinin vefat ettigini. 5 yil once ayrilmislar kiz da bu arada evlenip bosanmis su an ailesiyle birlikteymis. Kisaca ozet gectim konuyu :) benden once baska sevgilileri olmus yara bandi oldugumu düşünmüyorum bu yuzden bir de yeni bir ayrilik değil. Ama evlerinde her yerde bir hatirasi var. Ölmüs olsa anlayacagim ama ayrilmislar bitmis

Herkese merhabalar 2 haftadir icime dert olan seylerle ilgili fikrinizi almak icin uye oldum. Erkek arkadasimla 1 yila yakindir birlikteyiz. Yasim 27 onunki 31. 2 hafta önce bulustugumuzda erkek arkadasim telefonunu masada birakip lavoboya gitti. Telefonu genelde ortadadir oyle saklama etme huyu yok. Baska bir sey icin telefonunu aldigimda whatapp kisilerinde eski sevgilisinin ekli oldugunu gördüm (eski sevgilisi oldugunu sonradan öğrendim) numara daha once yoktu en azindan 2 ay once baktigimda yoktu yani. Herhangi bir mesajlasma yoktu sadece whatsapp durumda paylasilanlara bakmis. Bu arada erkek arkadasim da son zamanlar sık sık şiir gibi seyler paylasiyordu. Sizce bu durumda şüphelenmem gereken bir sey var mi? Ne yapmaliyim bilemiyorum. Anlattigina gore uzun zaman once ayrilmislar iliskileri 3 yıl sürmüş ve daha once de hatiralara onem verdigini bu kizin hediyesi olan birkac seyi hala sakladigini soylemisti kafam cok karisik.
İki ay önce yok olan numara şimdi varsa ve durumuna bakmışsa karşılıklı kayıtlı çünkü durumlar sadece kişilere gösteriliyor gönderme yapıyorlar bence birbirlerine

Demek ki kiz onun icin hala onemli.
Bassagligi vs diledigine gore.
Ama normal degil.
Konus ve bundan hoslanmadigini soyle.

İki ay önce yok olan numara şimdi varsa ve durumuna bakmışsa karşılıklı kayıtlı çünkü durumlar sadece kişilere gösteriliyor gönderme yapıyorlar bence birbirlerine
Evet karsilikli kayıtlı degilse görünmüyor o paylastigi seyler de onunla ilgili olabilir o zaman. Onceki yorumlarda baska arkadas da demisti benim icin olsa niye durumda paylassinki sadece bana gonderirdi

B Birkartanesiol merhaba..
Böyle şeylere neden takılıyorsunuz? Şu an çocukla birlikte olan sizsiniz. Asıl sizin takılmamanız gerekiyor boyle şeylere..

Bazı arkadaşların da dediği gibi kafasında silmedikten sonra, telefondan sosyal medya hesaplarından silse ne fayda?

Bir daha ki buluşmada gsm operatörünün şifresini al faturasını kontol et
İşini sağlama al ben öyle yapardım :KK48:

Demek ki kiz onun icin hala onemli.
Bassagligi vs diledigine gore.
Ama normal degil.
Konus ve bundan hoslanmadigini soyle.
2 haftadir tek konustugumuz konu bu. Cok istiyorsan silerim benim icin hicbir onemi yok diyor sonra da ama burada onemli olan neden bana guvenin tam degil diyor. Istesem simdiye kadar her sekilde ona ulasirdim ama istemedim diyor

Iste kaydetmek niye ben de bunu soruyorum aradıysa konustuysa sagol deyip kapatsaydi yani. Telefonunu saklasa falan daha cok suphelenecegim ama oyle bir sey de yok gorusmeye devam etseler belli ederdi diye düşünüyorum
Bir daha asla görusmeyecegıne inandığın birini sen olsan kaydeder miydin ¿ hafta tüm bunları yapan sen olsan eşin ne tepki verirdi ¿cevaplar bunun içinde ...

2 haftadir tek konustugumuz konu bu. Cok istiyorsan silerim benim icin hicbir onemi yok diyor sonra da ama burada onemli olan neden bana guvenin tam degil diyor. Istesem simdiye kadar her sekilde ona ulasirdim ama istemedim diyor
Hicbir onemi yoksa silsin.
Alttan alma bu konuda.
Sor bakalim senin eaki sevgilinin teli hala telefonunda olsa ne dusunur?

Zorla sildirince bir sey degismiyor. Kafasindan silmediyse. Hatta o zorlamalar yüzünden bir sure sonra bunalip sacma bir sebepten gidiyorlar. Ben de cekmecede eski sevgilisinin mektubunu ve fotolarını bulmustum neredeyse 1 yil olmus ayrilali ama hala sakliyordu. Yirt dedim yirtmadi sonra yirtarim dedi. Zorla yirttim ici gitti ben yirtarken gozlerinden anladim üzüldüğünü. Neden atmadin dedim oyle kalmis dedi. İlk cekmecede mi kalmis vay be. Hadi kuytu bir yer olsa unuttu diyecegim. Her neyse 1 hafta sonra fevrisin deyip ayrildi hem de durduk yere. Yani bacim aklindan silmeyen adama ne yaparsan yap olmaz. Bu arada ikimizde 27 yasindayiz. Ama erkeklerde yasla akıl dogru orantili degil her zaman.
Simdi kisaca soyle anlatayim kuzeninin instagramindan gormus babaannesinin vefat ettigini, sonrada iletisime gecmis. Butun ailesiyle tanistirmis zamaninda ondan aramistir diyor cok da ustune gidemiyorum bu defa tersliyor simdi ben napayim zorla sildireyim mi sildim desede inanirmiyim bilmiyorum

kadinlara altin öğütlerde bugün Erkeklere gelince, aynı anda birkaçını sevmeyeceksin. Ama onların böyle bir yeteneği ve ş.....liği olduğunu bileceksin...

Ben de ayni seyleri dusunuyorum numara daha önce yoktu sevgilimin babaannesi vefat ettiginde kiz bas sagligi dilemek icin aramis. Demekki onda hala duruyormus numara bilemiyorum. Sevgilimin kuzeninin instagramindan ogrenmis babaannesinin vefat ettigini. 5 yil once ayrilmislar kiz da bu arada evlenip bosanmis su an ailesiyle birlikteymis. Kisaca ozet gectim konuyu :) benden once baska sevgilileri olmus yara bandi oldugumu düşünmüyorum bu yuzden bir de yeni bir ayrilik değil. Ama evlerinde her yerde bir hatirasi var. Ölmüs olsa anlayacagim ama ayrilmislar bitmis
O zaman yara bandı olma ihtimali yok evet. O zaman sorulması gereken soru şu, aradaki diğer sevgililere dair hatıralar da var mı yoksa bu kıza mı özel? Kıza özelse unutulmamış şeyler olabilir, değilse de sinir bozucu ama adamın huyu bu demek lazım.

Back
X