• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek neden eski sevgilisinin numarasini silmez?

Silmemis olmasinin durumuna bakmasinin bir seyler ifade ettigi kesin.Sen yine tetikte ol canim biz burda kac sene beraber oldugu erkek arkadasinin eski sevgilisiyle evlendigi haberlerini okuduk.Seninki boyle sonuclanmicak belki ama aklinin bir kosesinde tut.

başka bişeye bakmak için telefonu almıştınız - kendisinden habersiz- hoop bi anda vatsap rehberine mi düştünüz yanlışlıkla? ben böyle güvensiz insanlara sinir oluyorum. ne kadar kötü bişey ya lavaboya giden sevgilinin telefonunu karıştırmak.

ayrıca eski sevgilisi ekli ise ne var? bende de ekli. ne oluyo ekli olunca? geçen gün eski sevgilim mesaj attı mesela, yaşadığım şehirden iş bulma ihtimali vardı, o bölge nasıldır diye sordu. noldu şimdi biz hemen görüşmeye sevişmeye mi başladık?
Iste ben de bunun icin üye olup konu actim ben mi abartiyorum normal mi diye fikirlerinizi almak icin. Evet hic silmemis olsaydi nomaldi ama tekrar kaydetmesi beni dusundurdu. Telefonuna yanimdayken de bakiyorum saklamiyor zaten. Whatapp ina girdim durum bildirimi vardi o sekilde gördüm

Degil mi suphelenmekte hakliyim yani. Ben burada benim icin paylastigini dusunurken o da kendi icin paylastigini dusunmustur belkide.
Canım zaten senin için olan bir şeyi, neden whatsapp durumundan paylaşsın? Direk sana gönderirdi, senin görmeni istiyorsa. Facebookta ekli olmayan , rehberinde ekli olan biri görsün diye yapıyor büyük ihtimalle maalesef, dikkatini çekmek istiyor bir de hastayım fln demiş.

Ben daha cok hediyelere takiliyorum aslinda. Ona ördüğü atkiyi hala saklıyormuş bu cok mu normal
Not: mesaj şiddet içermektedir. 18 yaşından küçükler okumasın.:KK62:
Normal mi, mi? Numarası kayıtlı olcak, üstüme geliyorsun diye sana tepki göstercek. Atkı saklıcak? O atkıyı şişleye şişleye kafasına orerim adamın balkondan aşağı sallandırım.

Silmemis olmasinin durumuna bakmasinin bir seyler ifade ettigi kesin.Sen yine tetikte ol canim biz burda kac sene beraber oldugu erkek arkadasinin eski sevgilisiyle evlendigi haberlerini okuduk.Seninki boyle sonuclanmicak belki ama aklinin bir kosesinde tut.
Oyle yapacagim su ana kadar anlasamadigimiz bir nokta olmamisti ciddi dusunuyoruz emin olmadigim bir sey yuzunden de ayrilmak istemiyorum bir sure daha izleyeyim bakalim

Canım zaten senin için olan bir şeyi, neden whatsapp durumundan paylaşsın? Direk sana gönderirdi, senin görmeni istiyorsa. Facebookta ekli olmayan , rehberinde ekli olan biri görsün diye yapıyor büyük ihtimalle maalesef, dikkatini çekmek istiyor bir de hastayım fln demiş.
Evet o hastalikla ilgili paylasimi :( ondan birkac gun sonrada Mevlana'nin bir sözünü paylasmisti "üzülme kaybettiğin her sey baska bir surette geri doner" gibi bir söz. Bu da onun icin paylasilmis o zaman

Not: mesaj şiddet içermektedir. 18 yaşından küçükler okumasın.:KK62:
Normal mi, mi? Numarası kayıtlı olcak, üstüme geliyorsun diye sana tepki göstercek. Atkı saklıcak? O atkıyı şişleye şişleye kafasına orerim adamın balkondan aşağı sallandırım.
Boyle yapmak gerekiyor aslinda o kadar hak ediyor ki. Diger sevgililerinden bir sey saklamiyormus cunku onunla iliskisi uzun sürmüş siradan bir eski sevgili degilmis ama duygusal olarak hicbir sey hissetmiyormus hissedemezmis de

Boyle yapmak gerekiyor aslinda o kadar hak ediyor ki. Diger sevgililerinden bir sey saklamiyormus cunku onunla iliskisi uzun sürmüş siradan bir eski sevgili degilmis ama duygusal olarak hicbir sey hissetmiyormus hissedemezmis de

Ee bu durumda" sen sıradan bi yeni sevgilisin " mi demek istiyor? Bişey hissetmesin bi zahmet. Lütfediyor sanki. Her eski sevgili sıradandır yapcak bişey yok..niye böyle sinirlendiysem :))nekadar zamandır beraberdiniz ve yaşlar kaç?

Ay ne hatıralar yaa madem bu kadar değer veriliyor niye ayrılıyorlar
Geniş mi bu insanlar neyin yasını saygısını tutuolar hayatına biri girmiş daha ne numara tutuyor
Çok samimiyim başıma gelseydi ortalığı yıkardım gaz vermek için demiyorum midem almaz hatıralara uğurlardım

Ee bu durumda" sen sıradan bi yeni sevgilisin " mi demek istiyor? Bişey hissetmesin bi zahmet. Lütfediyor sanki. Her eski sevgili sıradandır yapcak bişey yok..niye böyle sinirlendiysem :))nekadar zamandır beraberdiniz ve yaşlar kaç?
Şubatın sonunda 1 yil olacak. Benim 27 erkek arkadasimin yasi 31.

Ay ne hatıralar yaa madem bu kadar değer veriliyor niye ayrılıyorlar
Geniş mi bu insanlar neyin yasını saygısını tutuolar hayatına biri girmiş daha ne numara tutuyor
Çok samimiyim başıma gelseydi ortalığı yıkardım gaz vermek için demiyorum midem almaz hatıralara uğurlardım

Tamam olmuş kaydetmek nie bi sonraki baş sağlığına mi yer yapıyor
Iste kaydetmek niye ben de bunu soruyorum aradıysa konustuysa sagol deyip kapatsaydi yani. Telefonunu saklasa falan daha cok suphelenecegim ama oyle bir sey de yok gorusmeye devam etseler belli ederdi diye düşünüyorum

Back
X