Bir erkek neden kaçamak bakışlar atar?

Mickeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
286
273
23
Kızlar size birsey danışmak istiyorum. İşten çıkmıştım servise bindim eski erkek arkadasım dışarıda karşıma gecti oturdu sigara yaktı ben serviste o dısarıdaydı yanı ara sıra göz göze geldik yanından bir kız gecti o geçerken özellikle dikkat ettim bana baktı bir anlam çıkarmak istemiyorum ama sürekli bakışlarını yakalıyorum. İkimizinde ortak bir arkadaşı var adına x diyelim x le geçen gün oturuyorduk buda yanımızdan gecti x benden sonra yanına gitmiş neden gelmedin demiş ben gelseydim o masadan o kalkardı o yüzden gelmedim demiş niye demiş işte konuşmuyoruz demiş bu arada x in aramızda birseyler olduğundan haberi yok bunlarda bir mana var mı kızlar sizce?

Yabancı birinin baktığını söyleyip anlamı var mı diye sorsanız anlarım da eski sevgilinin bakışlarından nasıl bir anlam çıkarmamızı bekliyorsunuz anlamadım :) yani eski sevgili işte dönmek istiyordur bakar , pişmandır bakar , gözüm boş kalmasın der bakar , öylesine bakar , bakar da bakar yani o baksın siz boşverin takmayın adı üstünde eski sevgili , anlamlı olacak olsa eski olmazdı. Gelmeyin böyle oyunlara hayatınıza bakın

Çeşitli kadın içerikli dergilerde yazar: bakışlarını kaçırırsa ilgisi vardır diye. Belki dergiyi okumuştur. Şaka bir yana belki tekrar denemek istiyor ama sizden ışık bekliyor olabilir.

Kapattığınız kapının anahtar deliğinden bakmayın derim, ya da bakın ne bileyim Zorla anlam aramışsınız yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…