• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek neden kuzeninin karisina bakar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

derya21

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
25
-31
286
- Yurtdışı
Merhaba kızlar icimi kemiren bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum.biz yurtdışında yaşıyoruz turkiyeye gittiğimizde eşimin kuzeninin karisina karşı bakışlarını fark ettim daha önce çok az bi şüphem olmuştu ama buna mi bakacak derdim içimden ama bu gittiğimizde baya bi bakışlarını yakaladım. kadında oyle orta derece güzellikte baya kilolu bir bayan.bunu sordum ona baktiginin farkında olmadığını söylüyor.ve zamanla bu sorun büyüdü hem içimde hemde aramizda kizimin üstüne yemin etti defalarca yemin etti istemedigim halde bir yanım inanıyor bir yanım bir erkek kadina neden bakar bisey olmadan diyor.bu arada Sadece bakıştan degil suphem lafı gectigi zaman hiç sesini çıkarmıyor ne desem sessiz kalıyor.

Merhaba kızlar icimi kemiren bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum.biz yurtdışında yaşıyoruz turkiyeye gittiğimizde eşimin kuzeninin karisina karşı bakışlarını fark ettim daha önce çok az bi şüphem olmuştu ama buna mi bakacak derdim içimden ama bu gittiğimizde baya bi bakışlarını yakaladım. kadında oyle orta derece güzellikte baya kilolu bir bayan.bunu sordum ona baktiginin farkında olmadığını söylüyor.ve zamanla bu sorun büyüdü hem içimde hemde aramizda kizimin üstüne yemin etti defalarca yemin etti istemedigim halde bir yanım inanıyor bir yanım bir erkek kadina neden bakar bisey olmadan diyor.bu arada Sadece bakıştan degil suphem lafı gectigi zaman hiç sesini çıkarmıyor ne desem sessiz kalıyor.
Elinizde soyut hissettiğiniz duygular harici daha elde tutulur şeyler bulmanız lazım ki hem rahatlamış olasınız hemde karşı tarafı zan altında bırakmamış olasınız . Yani nereden tutsanız takip gerektiren bir durum . Ama bir kadın durduk yere eşine böyle durumlari düşünemez

Elinizde soyut hissettiğiniz duygular harici daha elde tutulur şeyler bulmanız lazım ki hem rahatlamış olasınız hemde karşı tarafı zan altında bırakmamış olasınız . Yani nereden tutsanız takip gerektiren bir durum . Ama bir kadın durduk yere eşine böyle durumlari düşünemez
Normalde de bu konularda şüpheci bir insanim ama oyle akrabadan felan kıskanmam. Takıp edebileceğim bir ortamımız yok onlar turkiyede gittiğimiz zaman 2 3 defa görüşüyoruz en fazla.illa görüşelim felan da demez eşim.aralarinda bir şey olduğunu düşünmüyorum ama düşüncem kadina karşı beğeni ve ilgisi var yonunde.kimsenin günahını alamam kadında oyle birşey sezmedim. Durduk yere bakilirmi? Içim içimi yiyor kimseye bisey diyemiyorum çok üzülüyorum ona karşı bi hissi varsa diye

Bir kac ihtimal sayacagim
1 eski sevgili olabilirler
2 eskiden platonik olarak kuzen esini seviyor olabilir
3 sonradan hosuna gitmis olabilir
4 hayranlik duyabilir belki kulturlu bir bayan

2 ihtimal aklima geldi benim

NOT HAFIF KILOLU YADA AZ GUZEL OLUNCA BAKILMAZ MI DEMEK ISTIYORSUNUZ SIZ KENDINIZI KLEOPATRA FALAN MI SANIYORSUNUZ
KADINA RESMEN HAKARET ETMISSINIZ HIC YAKISTIRAMADIM
KUSURA BAKMAYIN
HER SEY DIŞ GUZELLIK DEIL !!!

Bir kac ihtimal sayacagim
1 eski sevgili olabilirler
2 eskiden platonik olarak kuzen esini seviyor olabilir
3 sonradan hosuna gitmis olabilir
4 hayranlik duyabilir belki kulturlu bir bayan

2 ihtimal aklima geldi benim

NOT HAFIF KILOLU YADA AZ GUZEL OLUNCA BAKILMAZ MI DEMEK ISTIYORSUNUZ SIZ KENDINIZI KLEOPATRA FALAN MI SANIYORSUNUZ
KADINA RESMEN HAKARET ETMISSINIZ HIC YAKISTIRAMADIM
KUSURA BAKMAYIN
HER SEY DIŞ GUZELLIK DEIL !!!

Gerçekten bakıyorsa ilgisi var derim. Sana öyle geliyorsa , konusu geçtiğinde sessiz kalmasının sebebi senin yanlış anlam çıkarmandan çekindiği içindir. Hani ne dese başka yere çekebilirsin diye.

Gerçekten bakıyorsa ilgisi var derim. Sana öyle geliyorsa , konusu geçtiğinde sessiz kalmasının sebebi senin yanlış anlam çıkarmandan çekindiği içindir. Hani ne dese başka yere çekebilirsin diye.
Ne yazıkki bende oyle düşünüyorum ama bu kadar ısrarla yemin etmesi kafamı karıştırıyor normal de herşeye yemin eden bir insan degil.bu düşünceyi içimde nasıl yeneceğimi bilmiyorum

Burda kadını kilolu diye aşağilamışsınız, güzel değil neresine baktı demişsiniz de eşim beğeniyor mu diye soruyorsunuz üstüne. Eşiniz kadını beğeniyor olabilir her şey kilo değil ki. :KK51:
Neden kilolu kısmına takıldınız burda ben başka bisey soruyorum farkindaysaniz

Kadınlar hisseder bacım. Eğer eşinizde o tarz bir bakış-davranış yakalamışsanız vardır bir şey. Biz kadınlar adamın yürüyüşünden anlarız. Adım atışından, kokusundan bile anlarız. Bazılarınıza abartı gelecek bu söylediklerim ama öyle :) Ali İhsan yavuz'un dediği gibi ''hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şey oldu''

Ne yazıkki bende oyle düşünüyorum ama bu kadar ısrarla yemin etmesi kafamı karıştırıyor normal de herşeye yemin eden bir insan degil.bu düşünceyi içimde nasıl yeneceğimi bilmiyorum
İyi de sana bakıyorum elimde değil kusuruma bakma diyecek hali yok, tabi ki inkar edecek. Mesele senin zannettiğin gibi bakıyor mu?
Belki yanlış anlıyorsundur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X