Bir erkek neden kuzeninin karisina bakar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

derya21

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
25
-31
286
- Yurtdışı
Merhaba kızlar icimi kemiren bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum.biz yurtdışında yaşıyoruz turkiyeye gittiğimizde eşimin kuzeninin karisina karşı bakışlarını fark ettim daha önce çok az bi şüphem olmuştu ama buna mi bakacak derdim içimden ama bu gittiğimizde baya bi bakışlarını yakaladım. kadında oyle orta derece güzellikte baya kilolu bir bayan.bunu sordum ona baktiginin farkında olmadığını söylüyor.ve zamanla bu sorun büyüdü hem içimde hemde aramizda kizimin üstüne yemin etti defalarca yemin etti istemedigim halde bir yanım inanıyor bir yanım bir erkek kadina neden bakar bisey olmadan diyor.bu arada Sadece bakıştan degil suphem lafı gectigi zaman hiç sesini çıkarmıyor ne desem sessiz kalıyor.

Bakiyo demişsiniz ama nasıl bakıyor. Öylesine mi yoksa alıcı gözüyle süzerek mi bakiyor? Kanıt yok yada şüpheli başka şeyler olmadan günahını almayalim. Kadının fiziğini bilemem ama enerjisi güzeldir belki ondan bakıyor olabilir mi?

Müge Anlı'nın bir lafı vardır "Şüpheleniyorsam doğrudur"
Kocanı en iyi sen tanırsın. Onun bakışları mimikleri tavırları en iyi sen yorumlayabilirsin. İnşallah düşündüğün gibi değildir.
Ama Cinsel çekim diye bir gerçek var. Bazen arada aşk güzellik boy pos olmasa da insan ilgi duyabiliyor.

Etkenlerin çocukluğu yazmışsınız, erkeklerin çoğunluğu diye düzeltseniz daha iyi olur.
Ben demek istediğinizi anladım, pek alımlı gözükmüyor demişsiniz ama güzellik bakan gözdedir denir. Belki sizin fark etmediğiniz güzel bir özelliği vardır.
2. olarak eşiniz sadece zeki kültürlü bir insan olduğunu düşünüp o yüzden dinliyor olabilir, keşke direkt sormasaydınız.

güzellik ve kilo detayını konuya sokup sonra "ben ne dedim" denmesi kadar saçma birşey yok.
ayrıca erkeklerin sadece düzgün fiziğe baktığı, güzele baktığı da yok.
nice yakışıklı adam sizin tabirinizle bir sürü orta güzellikte kilolu kadınlara bakıyor, hatta zihinlerinde fantezi bile canlanıyor.

bu bir yana, kendiniz zaten böyle şeylere taktığınızı yani kıskanç olduğunuzu ama akrabaları bu kapsama almadığınızı belirtmişsiniz.
belki de eşiniz söylenmelerinizden, kıskançlığınızdan bıktığı için birşey yok diyip geçiyordur, konu uzamasın diye.

ha bir de suçu olmayan insan kendini aklamaya çalışmaz zaten.

Bir kac ihtimal sayacagim
1 eski sevgili olabilirler
2 eskiden platonik olarak kuzen esini seviyor olabilir
3 sonradan hosuna gitmis olabilir
4 hayranlik duyabilir belki kulturlu bir bayan

2 ihtimal aklima geldi benim

NOT HAFIF KILOLU YADA AZ GUZEL OLUNCA BAKILMAZ MI DEMEK ISTIYORSUNUZ SIZ KENDINIZI KLEOPATRA FALAN MI SANIYORSUNUZ
KADINA RESMEN HAKARET ETMISSINIZ HIC YAKISTIRAMADIM
KUSURA BAKMAYIN
HER SEY DIŞ GUZELLIK DEIL !!!

Allah akil fikir versin kadin burda baska seyler anlatmaya calismis konuyu nasil okuyup nasil anlayip nasil boyle bir yorum attınız mı hayret verici

Ay allahaşkına şu kıçıkırık kocalarınızın kendini aklamak için çocuğunuz üstüne yemin etmesine müsaade etmeyin ya. Ne münasebet izin veriyorsunuz buna baktıysa bakmıştır. O tıynette bi adamla evli kalmayın madem sorgulayacağınıza. Kardeş kuzen arkadaş bunların da karısına bakan gitsin assın kendini şeyinden artık yuh 🤢

Eski bi’ flörtümün kilo kadın fantezisi vardı. Yanımda kilolu kadınlara bakıyordu. Bakışlarıyla yerdi. En son bende katılıp “füzelere bak ne güzel he, erkek olmak varmıs” demiştim. “Otur agla tadını cıkarıyorum” demisti. Hani begenip bakıyordur, fantezi olabilir. Veya ne bileyim yüzünde veya vücudunda zaafı olan bir noktası vardır bilemezsiniz. İlla güzel olması gerekmez.

NOT HAFIF KILOLU YADA AZ GUZEL OLUNCA BAKILMAZ MI DEMEK ISTIYORSUNUZ SIZ KENDINIZI KLEOPATRA FALAN MI SANIYORSUNUZ
KUSURA BAKMAYIN
Sakin sakin yazip sonra niye bi anda sinirlendin ki😂 ayrica pierce brosnan dunyanin en yakisikli adamlarindan, karisi bildigin sisman,ama dunya guzeli ve adam 10 yillardir asik, hayran kadina, bu isler kiloyla olmuyo

KUSURA BAKMAYIN
Aplacım caps lock tuşu bağırmak demek kulak zarımız patladı bi şekerli su ikram edek

Ben olsam söylemezdim esime disarda süzerdm bir müddet bence esinizi anlmaya calisin bu o kadin olmayabilir baska bir kadinda olur sorun esinizde neden baskasina bakar bir cevabi olmali sizi sevmiyor olabilir bence disarda izlenimle yola cikma bekle seni istemeyen ne yapacaksin baskasina bakan zaten kendini aldatir birak o bu kafa karisikliği icine girsin pek bi merakliya birak sen keyfine bak takma bizde bu tecrubelerden gectik inan aldanabilirsin sana öyle gelmis olabilir takilma mana arama herseye bence zamana birak ne olacaksada olsum inan sayet suphelendigin birseyse zaten cikar bu seni rahatsiz etmesin emin birsey yok ondan uzulmeyede gerek yok

Merhaba kızlar icimi kemiren bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum.biz yurtdışında yaşıyoruz turkiyeye gittiğimizde eşimin kuzeninin karisina karşı bakışlarını fark ettim daha önce çok az bi şüphem olmuştu ama buna mi bakacak derdim içimden ama bu gittiğimizde baya bi bakışlarını yakaladım. kadında oyle orta derece güzellikte baya kilolu bir bayan.bunu sordum ona baktiginin farkında olmadığını söylüyor.ve zamanla bu sorun büyüdü hem içimde hemde aramizda kizimin üstüne yemin etti defalarca yemin etti istemedigim halde bir yanım inanıyor bir yanım bir erkek kadina neden bakar bisey olmadan diyor.bu arada Sadece bakıştan degil suphem lafı gectigi zaman hiç sesini çıkarmıyor ne desem sessiz kalıyor.
Kuruntu da yapıyor olabilirsiniz şüpheniz ve hissiniz varsa bence daha somut şeyler bulun mesela illede onlara gidelim ve diyor mu aiz rahatsız olduğunuzu belli etmişsiniz zaten bidaha yapmaması gerektiğini söyleyip uyarın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X