- 22 Ağustos 2022
- 31
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi Anoniemm_430
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten takip ediyorumki çoktan bence bu değildir sebebiTakip isteği atma hamlesinin senden gelmesini istiyor. Güya böyle yaparak egosunu tatmin edecek. İlk adımı sen atmış olacaksın onun kafasında.
Bos boş gezinirken bakmac için takipte olması lazım takio etmiyor ama hesabım acik yani profilime girmesi lazım ilkBoş boş gezinirken denk gelmiş bakmistir. Her şeyde anlam aramayin
Aşık olmuş, muhtemelen utanıyor cevap vermeye. Siz üstüne düşüp utancından siyiracaksiniz artık.Bir erkek neden bir kızın surekli Storysine bakar takip etmediği halde?
Story me bakıyor ama takip etmedigi halde sürekli bakıyor. ama yazincada mesela bir keresinde mesajlara görüldü ati sence neden böyle yapiyo?
Sizin bu duruma düşmeyin, merak etmeniz için. Yazmayın da gormeyinde. İlgisi olan adam ekler, yazar, muhataba alır. Böyleleri tehlikeli bir versiyondurBir erkek neden bir kızın surekli Storysine bakar takip etmediği halde?
Story me bakıyor ama takip etmedigi halde sürekli bakıyor. ama yazincada mesela bir keresinde mesajlara görüldü ati sence neden böyle yapiyo?
DogruSizin bu duruma düşmeyin, merak etmeniz için. Yazmayın da gormeyinde. İlgisi olan adam ekler, yazar, muhataba alır. Böyleleri tehlikeli bir versiyondur
Bilmiyorum ki ya yorumlardan dolayı biraz aklım karıştı ama neden utansın ki sanmıyorum yaAşık olmuş, muhtemelen utanıyor cevap vermeye. Siz üstüne düşüp utancından siyiracaksiniz artık.
Yok tanıyorum onu realdeSevgilisi vardır, cevap verirse yakalanır. O da bakıyor işte.
Sevgilisi vardır ya da evlidir g*tü yemiyordur takip etmeye öyle story bakıyodur Allah ın hanzosu.Bir erkek neden bir kızın surekli Storysine bakar takip etmediği halde?
Birde bimde tanımayı deneYok tanıyorum onu realde
Evli olmaz knkSevgilisi vardır ya da evlidir g*tü yemiyordur takip etmeye öyle story bakıyodur Allah ın hanzosu.
Senin böyle kafan karışsın diye.Bir erkek neden bir kızın surekli Storysine bakar takip etmediği halde?
Of 2 yıldır bir adım atmamış, toplamda attığı adım story'e bakmak, mesajına ise cevap vermemek.
Başka adam mı yok? Gizle hesabını, çocuğu da aklından sil bence.
Ha bir de takip etme yani unfollow et. Seni takip etmeyen adamı sen niye ediyorsun?
Sperm peşinde koşan yumurta gibisin, yani doğaya aykırı davranma.
Sperm yumurtanın peşinden koşacak.
Sebepsiz. Erkekler biraz düzdür hiçbir niyeti yoktur. Merak etmiştir bakmıştır bu kadar.Bir erkek neden bir kızın surekli Storysine bakar takip etmediği halde?
Aynı şeyi düşündüm.Arkadaş olmadığınız insanların hikayenize bakmasını istemiyorsanız ; hesabınızı gizli kullanabilirsiniz.
Hikayelerinize bakmak istemiştir, bakmıştır.
Birkaç konuda yorumlarına denk geldim devamlı cinsellikle alakalı yazıyorsunuz çok ilginç her konuyu cinselliğe bağlamanız. Ki ayrıca konu sahibi adamın peşinden koşmuyor adam konu sahibinin storylerine bakıp onun yazmasını sağlamaya çalışıyor. siz olayı cinselliğe bağlayacağım diye yanlış anlamışsınız bence![]()